Rezultāti publiskoti šodien

Kā jūs jūtaties , jau šodien uzzinot, ka vēlēšanu uzvarētāja 100% zināma?

Bazhix  1 1 Bet šis ir briesmīgi, ka var gribēt zagli (ar tiesas lēmumu) par prezidentu un tajā pašā laikā vaidēt, ka valsts ir izzagta :)) 2023-05-28 20:53

Epifanija  1   Zaglēni jau uz šo kandidatūru nepretendē, tie tur stumj "svētos" aiz kā mugurām turpināt iesākto, "svētie" par kuriem neviens neko pagaidām nezin, kad ievēlēs, tad tikai atklās Ameriku, tā jau pie mums notiek! 2023-05-28 21:01

JOHAIDI21  3 2 Bazhix,labāk mazs zaglis nekā liels stulbenis! Un ja gribi paspīdēt ar savām zināšanām,tad paskaidro ,ko Lembergs ir nozadzis valstij un konkrēti Tev?
Latvijai ir vajadzīgs saimniecisks ,gudrs,spēcīgs politiķis. Ja Lembergs tiktupie teikšanas,tad es esmu pārliecināts,ka tieši viņš spētu iztrenkāt to klaunu baru. Ar ko zaglis Šlesers,vai Šķēle ir labāki? Par prezidentu tikai tādu,kas nevis sola ,bet gan jau ir izdarījis daudz laba Latvijas valstij. Mums ir jāizmaina domāšana sabiedrībā,jāprot saskatīt galvenais mērķis un valdībai ir jānodrošina sabiedrība mērķa sasniegšanai. Faktiski au vienīgais ko Levits varētu izdarīt ,valsts labā,tad tās būtu izmaiņas vēlēšanu sistēmā,kas atļautu atsaukt deputātu pilvaras jebkuram no tiem 100 dienaszagļiem. Kāmēr viņi būs droši par vietu pie siles,kārtības valstī nebūs!
2023-05-29 00:57

Ineta  1 1 Iznāc pabirik gaismā un vēlreiz pasaki no īstā ID, ka Ainārs zaglis, Edgars pedars, vienīgā labā ir blondīne, kaut kāda tur militārista meita (ļoti labi sakrīt aprindas), kura ļaus vāciešiem pārņemt VISU, bet tevi uzaicinās par MP
Vienīgā problēma -JV ir šobrīd laukuma saimnieki .
Tāpēc tev jākūda NA u.c. pret viņiem izmantojot seksuālās orientācijas jājamzirdziņu
Tas ir nelikumīgi, alfons. Valsti nevada ar krānu. Valsti vada ar galvu .
2023-05-29 02:26

Ineta  2   Mūsdienu Rietumu pasaulē gan biznesā , gan pokitikā jaunākais trends ir, ka prezidents ir blonds bučmūlītis, kurā iekšā sēž/ viņa auklas rausta simtgadīgs krimināls zombijs, kuru neviens neredz. Bet kura intereses simpātiskā blondīne pārstāv.
Šajā ziņā Pīlēns būtu izņēmums. Skaidri redzams, atnācis pats, motivēti runā.
Vienīgi-tas skaitliski nav iespējami.
Cīnīsies provāciskās partijas, JV pieklājīgi, bet progresīvie būs atnākuši uz sēdi ar apakšveļu, ko nozaguši Rinkevičam. Vismaz tā var spriest pēc viņu runasvīra entuziasma oho vidē.
2023-05-29 02:56

JOHAIDI21  2   Vai tikai tas nebija Šlesers,kurš iznīcināja Latvijas pastu? Un kur palika tie latvijas kuģi kurus "transformēja "Šķēle. Kurš bija iesaistīts digitālās televīzijas skandālā? Un kā gan Šlesers var runāt par profesionāļiem politikā,ja viņš pats ,ar mokām pabeidza vidusskolu!!!! Cilvēks bez augstākās profesionālās izglītības.
Man ļoti patīkami,ka varam atklāt vatņiku melu ruporus arī iekš oHo. Te ir vesela armija tādu klaunu,kuri kalpo kremļa sumpurnim.
Atcerieties,ka Latvija būs brīva tikai tad ,kad emigrantu skaits ,Latvijā,nepārsniegs 10% no kopējā iedzīvotāju skaita Latvijā. Uz doto brīdi ,Latvija ir jāatbrīvo vismaz no 150 000-200 000 okupantu pēcnācējiem. Tā ir reāla starptautiska prakse. Šī kustība,kaut lēnām,bet strikti sāk attīstīties visās eiropas valstīs. Pietiek barot to klaidoņu baru !
2023-05-29 12:29

Ljekainiitis  4   Un to jau izliksies nezinām, kā Lembis visu tranzīta nozari caur Ventspili uz savu kabatu pagrieza ?

Vēl jo vairāk - UK emigrants mācīs, kā LV emigrantus regulēt.
2023-05-29 13:51

Reds    1 JOHAIDI21 - tu par to pašu digitālās televīzijas skandālu, kur tiesā atklājās ka cietušo nav? Nopietns arguments, ļoti nopietns :D.

Tiem, kas te baigi satraucas par zagšanu - zinat labāk, lai zog vietējie, kas to sazagto tepat arī iztērē, nekā ka izzog valsti un notērē visu kaut kur citur. Pēdējos 4+ gadus to naudu netērē Latvijā. Bet toties kredītus ņemt cik vien spēj sagrābt - ar 2 miljardiem gadā mums būtu jābūt tādam ekonomikas uzrāvienam, ka ne tikai Kariņš varētu svētlaimē teikt ka viņam kabatās naudas ir kā nekad nav bijis, bet citi arī.
2023-05-29 14:29

Reds    2 Bet to ka Lembis aizgaja uz pilsētu, kurā gaisa piesārņojums bija tāds ka vasaras vidū kokiem lapas palika brūnas un nobira, jau mēs arī izliksimies nezinām vai ne.

To ka pilns ar jauniem politiķiem, kas gribētu uzsēsties uz naftas vada un tik ķeksēt kabatās un šo fantāziju projcē uz Lembi, tas skaidrs. Bet ko tie pakaļskrējēji grib panākt? Rīgā reku vienu Ušakovu jau nometa, kas jums no tā atleca? Stabiņus tagad mazgājat?
2023-05-29 14:38

JOHAIDI21  3 1 Ļekata,klau,vai tik tevī nesēd tā vatņiku skaudība ,ka citam vairāk nekā Tev!?
Nejauc biznesu ar politiku! Un kā pierādīja prakse,tad pat Ventspils bizness bez Lemberga vairs nepastāv! Kur tu ļekaini tagad ņemsi kāliju priekš eksporta? Jūsu skaudība un nodevēju gars iznīcina ne tikai Latviju,bet ir arī novedis rusņjas līdz pilnīgam bankrotam. Kas tagad būs vainīgs,amerika,anglija,jeb tie nepilsoņi kuri prot runāt tikai krievu folkloras vārdiem?
Tādi ,kā tu,ir tikai puskoka lēcēji,plānā galdiņa urbēji! Tev atkal skaudība ne tikai pret Lembi,bet tagad arī pret mani? Tev skauž ,ka es dzīvoju labāk nekā tu? Tev skauž ,ka tu esi spiests sēdēt tevis paša radītajā mēslu bedrē un vēlies lai mēs pārējie būtu ieaugušī sūdos? Nē ļekaini,emigrācija nav domāta vājajiem ,te ir gan jāmācās sveša valoda,pat vairākas,kultūra,jāapgūst jaunas profesijas. Tikai nīkulis var apskaust tos kas cīnās! Tiklīdz tiks pieņemts likums par vatņiku deportāciju,tā es ,uzreiz,atgriezīšos Latvijā ar visu savu biznesu !
2023-05-29 14:41

Ljekainiitis  2   Oi, es lai skaustu par britānijas lūzeriem ? :) Lai skaustu tiem, kuri apgūst šampinjonu operatoru un dārzeņu pakošanas meistaru amatus ? Kuri dzīvo emigrantu kvartālos ar babajiem un plakanajiem ? Kuri pa lielam izdzīvo tāpēc, ka dara to, ko vietējie īsti negrib darīt ?
Paldies, man ir sava galva un savas prasmes, kuras te varu pielietot. Strādāt lai dzīvotu, nevis dzīvot, lai strādātu.

Viss Ventspils bizness 99 % bija tāds, kā krievi to gribēja. Un Lembis varēja darīt tikai to, ko kremlis atļāva. Arī nozagt tik daudz, cik tas atļāva.
2023-05-29 14:55

rokons  1   Death and taxis are the only evidences. To Lembergs tā drusku nezināja :D
Domāju, ka britu salās to tomēr zin :D
2023-05-29 19:30

eel86    2 Katra,Tu vispār izlasi ko tu uzraksti ,ka kaut kāda stulba blondīne tiks ierlikta par prezi un ļaus vācieşiem pārņemt...,vai ta prezis ko lemj ,tas ir cilvēks prezentācijai,mūsu pīļu dīķī pat premjers pats neko nelemj bez jèņķu akcepta un vispār politiku lemj starptautiskās transnacionālās kompānijas kuras vada rotšildi un rokfelleri ,tāpēc nav ko vārīties vienīgi revolūcija var ko mainīt,bet jāmaina vēlēšanu sistēma uz īstu tautvaldību,bet nu latvānijas kalpu un pakalpiņu dvēseles tam nav gatavas! 2023-05-30 21:31

_maya_      Oij, bet re kaa sanaaca, ka "publiceetaa vinneetaaja" tomeer nevinneeja... upsii.. nez kaa tagad lielaa kliedzeeja izlociisies? 2023-05-31 15:58

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu