Vai atlaidīsiet Sajmu? Un kādu taisīsim jauno?

Man jau vislabāk gribētos Sajmu, kas uzlabo dzīvi. Piemēram, varētu ievēlēt Sajmu, jas pārtrauc Rail Baltica celšanu un visus 8 miljardus iegulda šāda veida pasākumā https://www.1x.tech/

Tad tie boti strādātu, maksātu nodokļus un visi Latvijas iedzīvotāji varētu dzīvot zaļi. Un darīt savus sapņus darbus un hobijus.

Bet balsot par kaut kādiem kultūrkariem, veloceliņiem, kažokzvēriem, pesticīdiem vai imigrāciju? Nu nē. Ja balso un dara, tad ar jēgu un pilnu jaudu.

Ljekainiitis  3 5 Mīlīt - ej un piesakies par novērotāju balsu skaitīšanā. Tāpat kā dara partijas. Un balsu pārskaitīšana pat pēdējās Saeimas vēlēšanās atsevišķos iecirkņos notika.
Referendumu gadījumā - vēl jo vairāk. ABU pušu novērotāji piedalās.

Un iespējamos rezultātus PIRMS skaitīšanas pabeigšanas iegūst pēc Exit poll rezultātiem. Tendences tādas aptaujas uzrāda +/- pareizas. Ar atsevišķiem izņēmumiem.
2023-11-13 10:05

ieva03  2   Interesanti zināt ko gan panāksim ar to Saeimas atlaišanu???Tā tagad tāda tukša bļaustīšanās. 2023-11-13 13:22

jozolsen  2 2 Lai balsotu PRET, smadzenes nav nepieciešamas 2023-11-13 13:30

Gusts  3 2 To Laskovijmerzavec::Es zinu kā reāli notiek valsts pārvalde,tieši tāpēc ar pārliecību varu apgalvot ,ka tā nedrīkst notikt .Nedrīkst būt tā jā ir pašlaik.Šī rutīnā tendence ur jāizbeidz vai tā vai citādi. 2023-11-13 13:53

LaskovijMerzavec  2 4 Ja Tu zinātu - tad nerakstītu šàdas muļķības “Un šo pārvaldi apsarga SAAB KNAB un citi birokrātiski iestādījumi bez kuru klātneesamības likumīga valsts naudas izlaupīšana ir problemātiska.”

Ko tādu, var sarakstīt tikai tāds kurš nav pat tuvu stāvējis nevienam iepirkumam un savas “zināšanas” smēlies no citiem tādiem pašiem nezinīšiem…

Lūdzu, daugavpils tramvaju iepirkums! Visi redz, ka cena ir 2x bet izdarīt neko nevar! Un ari nevarēs!
2023-11-13 14:06

Reds  3 4 Ko vēlēs vietā - nu tie 10% kas nobalsos par referendumu jau ievēlēs kaut ko vietā, uz pārējiem jau iepriekšējās vēlēšanās labi parādīja kas strādā - jānosauc tik visa tauta par kremļa aģentiem, jāpabiedē ar sen aizgājušiem 90.gadu oligarhiem, jāpiesola algas mediķiem un skolotājiem un nākamā dienā var par visu aizmirst un zagt tālāk.
Ja pēc iepriekšējiem 4 gadiem joprojām pārvēlēja tos pašus - tas ir mazohisma gēns lielākajai daļai. Bet varbūt ka sapurinās vismaz dažus tur.

Cīņa gan ir ne tik daudz pret partijām cik pret ideoloģiju - progresīvie dzen ritīgu pedofiliju cauri, Stambulas Konvencija un feministes sievu sišanu uzskata par pilnīgi normālu un ikdienišķu parādību, tie, kas cīnās itkā par visām ģimenēm, reāli ģimeni saista tikai ar alkoholismu, narkotikām, pamestiem bērniem u.t.t., līdz ar to neko vairāk par kopdzīvi neatbalsta.
2023-11-13 14:33

nemelosev    6 Gan jau zin kā rakstās vārds saeima... Tikai šoreiz tas tā, sajma ir kā maisiņš vajg!!!?? Par atlaišanu, protams atlajst (!! 😀)! Tikai kas būs vietā, pie tā stipri jāpiedomā, jo kā ir tagad, tālāk vairs nav kur... diemžēl 2023-11-13 16:32

Ljekainiitis  3 3 Man jau apnicis atkārtot - nav ko vainot spoguli, ja pašam šķībs ģīmis. Un SAEIMA vistiešākajā veidā ir SABIEDRĪBAS spogulis. 2023-11-13 16:46

nemelosev  3 3 Nebūt nav sabiedrības spogulis! Balsis pērk un pārdod! Būtu godīgas vēlēšanas, tad varētu spoguļot, bet ne šajā gadījumā! Katram cilvēkam drīkst būt savs viedoklis, mans ir šāds! 2023-11-13 17:00

Sigvarts60    4 Par ātru ir klaigāt, ko vēlēsim vietā. Vēl garš ceļš priekšā - jāsavāc paraksti, tad referendums ar nezināmu rezultātu un ... tikai pēc tam ārkārtas vēlēšanas, ja būs.
Tas ir labi, ka tas ceļš ir tik garš. Ne jau pārvēlēšana kaut ko mainīs. Ja process sāksies, ja deputātiem "pakaļas sāks degt", tad būs arī cita politika, citas domas un cita attieksme - atcerēsies, ka vara pieder tautai un viņi ir tikai tautas kalpi. Tas ir tas galvenais, kāpēc tas būtu ļoti veselīgi. Ja arī būs jāpārvēl, tad nākamie atcerēsies, ka ar viņiem var izrīkoties tieši tāpat.
2023-11-13 17:22

Gusts  2 3 Sigvart60----neesmu pesimists ,ne tuvu tam ,esmu reālists ...kā jau teicu ,balstu savākšāna tikai ""uzliek ""par peinakumu kaut kad šo jautājumu izskatīt saeimā..Ne vairāk...Un apskatīs saeima šo ""plebeju"" jautājumu un nonāks pie atziņas,,ka nav saskatāmi iemesli un pazīmes kāpēc kaut ko mainīt !@!!@ Un ar nākošo jautājumu skatīs savu atlīdzību jautājumu paaugstināšanu.Un par to nobalsos 100proc visi. 2023-11-13 17:33

Ljekainiitis  3 1 Ja kāds ZIN par balsu pirkšanu un NEKO nedara - tad kas ir šis neziņotājs ? Pareizi - tāds pats, kā tie, kas pērk/pārdod. S[ogulis ... :)

P.S. To pretendentu tai pašā Saeimā ir TIK daudz, ka tie visi viens otru vaktē. Ok, lauku pašvaldībā tas vēl kaut kā iespējams. Kaut tagad - pēc reģionālās reformas, lielās pašvaldībās - arī mazāk.
2023-11-13 17:44

dabasmiilis  1 3 Realitāte ir tāda, ka opozīcijas nav [un tāda situācija nav tikai Latvijā, tas tagad ir visur] !

📕Opozīcija esam mēs - TAUTA!📕
📗Ir VIŅI-necilvēki pret MUMS-Tautu!📗 To der iegaumēt!

Tā arī ir visa problēmu sakne! Jo ātrāk atvērsies visiem acis un apziņa, jo ātrāk atkarosim savu planētu, savas mājas no viņu ķetnām!

Vēlēšanas un viss, kas ar tām saistīts, ir tikai butaforija! Pseido demokrātija - pat ja pieņemsim, ka ievēli to Jāni Kalniņu vai Juri Bērziņu, tas nenozīmē, ka viņu nevar aizstāt ar klonu, aktieri - kādu no necilvēkiem. Zem maskas jau var sēdēt ikviens, bet pēc tam tauta brīnās - ievēlējām to Kalniņu,Bērziņu, kurš solīja laimi, bet pie varas nonākot šie pilnībā acu priekšā izmainījušies, un rada tikai nelaimi! Lūk jums atbilde, kādēļ tādas izmaiņas!
Viņiem kalpo arī cilvēki ar zemām vibrācijām, tos viegli hipnotizēt!
Tādēļ arī atgādinu, ka giljotīna ir vienīgās zāles pret šo slimību - citu ceļu nav! Šobrīd darbojas sportā populārais termins - "Vai nu tu, vai tevi!" - iemetīsi pretinieku grozā, vai arī pretinieks pretuzbrukumā iemetīs tev - un nevienu tur vainot nevarēs!

Par to ikviens varēs pārliecināties diez gan drīz, iespējams jau nākamgad!
2023-11-13 20:12

Gusts    3 Dabasmīlim--piekrītu..Mēs jau paliekam par ienaidniekiem..
Un kad es uzjautāju kādam deputatam ,kas ir ""demokrātija"" (tas ko viņs caurām dienām skandināja ka mandalu)),tad tas aizrijās ar kafiju un kādu laiku izkrita no realitātes.
2023-11-13 21:48

av2  1 4 Teoreetiski protams var, bet napig to dariit? Ta reaali, kurss buus vietaa? 2023-11-14 00:10

Jason    2 Lasot šos tekstus, mani reāli pārņem šausmas... jums taču visiem ir balsstiesības. :D 2023-11-14 10:21

Ljekainiitis  2 2 Ka tik ne pats glupākais Mīlīša rakstītais pēdējā laikā. Pēdējie Saeimu sastāvi ar KPV, Stabilitāti, Šleserveidojumiem. Kā Glorija vietu nopirka ?
Ar pietiekamu aktivitāti soctīklos atsperoties ne uz to gudrāko elektorātu - un Voila - iekšā ir.
2023-11-14 11:25

dabasmiilis  2 3 10:21,
Vai domāji tās balsstiesības, kas ir uz papīra, nu tās, kuras jebkurā laikā var ērti atslēgt un ieslēgt, kad vien tās nepieciešamas!? Kad visādi tiesībsargi vien noplāta rokas!

11:25,
Necenties, tāpat neuzlēksi augstāk par pakaļu. Tavs ieraksts tikai apliecina, ka esi nozombēts, turklāt izskatās neatgriezeniski.
Gribēju ieteikt pārstāt lūrēt panorāmu un paskatīties kas notiek pasaulē, bet labāk lai paliek kā ir, ka vēl smadzenes nepārsprāgst ieraugot reālo pasauli, kuru tev panorāma nerāda!

Un nevajag jau tik uzkrītoši demonstrēt, ka esi sātanistu vienotības vēlētājs? Tavas dzīvesvietas tuvumā gadījumā nav tā pavairāk uzslieti Gā torņi?
2023-11-14 16:29

Ljekainiitis  1   Mīlīt, tukša d&ršana nav ne fakts, ne pierādījums . Paralēlo pasauļu kapeņu stāstiņi. Savu kompleksu materializēšana. 2023-11-14 19:24

dabasmiilis  3 4 Kad izslēgsi panorāmu, tā visi tavi kompleksi pazudīs! 2023-11-14 20:05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu