boikoteshu latvijas zemnieku produkciju

vaacijaa zemnieki streiko..polju paarvadaataaji protestee..tagad vilnjaa iebraukushi 500 traktori
un ko latvijas zemnieki ko?.dzied gaudu dziesmas tik diivaanaa
un nepirkshu latvijas preci principa peec..lai bankrotee
ja negrib ciiniities.tik staigaa uz saeimu izstieptu roku.taadu miiksto produkciju negribu eest..slikta vergu aura tiem produktiem.

chika7      Ārprāts!
Cik tuvredzīgi un atsaldētām smadzenēm daudz cilvēki!
Piecel savu pēcpusi no dīvāna un kaut ko izdari!
Šādu muldoņu pa pilnam, tādēļ arī netiekam pie normālas valdības.
2024-01-24 12:51

Lexx      Tuka Tuka (Tikai Tu)--Vācijā ar zemniekiem ir nedaudz savādāka situācija--Germany iet uz leju un zemniekiem tiek atņemtas valsts dotācijas..Un tas pateicoties Merkeles un Šolca pretvalstiskām interesēm.Un turklāt Šolcs ar visu savu partiju tiek stumts nost...Ir visas izredzes valdību pārņemt Sārai Vāgenknehtei..zinoša ,uzskatos nesalaužama , neiejaukta korupcijas skandālos kā Šolcs ,īsta līdere--aiz kuras ies un iet cilvēki.Vācijas zemnieku streiks nebūt nav miermilīgs.Turklat pirms dažiem gadiem tas aizsākās turpat blakus Holandē---arī subsīdijas un< galvenais > gribēja atņemt zemniekiem daļu zemes ,lai celtu mājas tā saucamiem bēgļiem..
Un tagad jautājums:: Kāpēc paaugstinās cenas it visās lietās?? ))))
2024-01-24 12:51

lapsene58      Cik Latvijā ir to spēcīgo saimniecību, kuri var atļauties braukt ar traktoru uz Rīgu? Ja tā ir spēcīga saimniecība, tad viņiem tas nav vajadzīgs. Tādas mazas saimniecības, velk to jūgu, traktors arī tāds ar kuru uz Rīgu nebrauksi. Aizbrauks viena saujiņa ar tiem traktoriem, pastāvēs un brauks mājās. Par viņiem taču pasmiesies un neņems galvā. Pie mums ir jābūt kaut kādai citai pieejai tai lietai, kā likt tiem augšā vismaz kādam sākt domāt. Ne jau mēs te sēdošie speciālisti zinām visas lauksaimnieku problēmas, viņi tās zina labāk un noteikti arī zina kā vajadzētu risināt. 2024-01-24 13:07

Ljekainiitis      "Ir visas izredzes valdību pārņemt Sārai Vāgenknehtei..zinoša ,uzskatos nesalaužama , neiejaukta korupcijas skandālos "

Vēl tiešāk metoģičkas nevar atreferēt. Die Linke politiķe. Die Linke, AFD - no tām partijām diedziņi pa tiešo uz kremļa kabinetiem iet.
2024-01-24 13:43

Lexx      Un mani māc baisas aizdomas ,ka par šo latviešu zemnieku ""boikotu"" būs sajūsmā leiši. 2024-01-24 13:44

Reds      Nu tas jau ir sen ka piemēram pienu lietuvieši nolatvieša zemnieka iepērk par augstāku cenu, aizved uz Lietuvu, apstrādā un atved atpakaļ uz Latviju un pārdod lētāk kā tepat Latvijā pārstrādātu. Kur tajā ķēdītē ir problēma? Kāda ir starpība? Starpība ir tajā ka valdības līmenī te nekādu razošanu vispār neatbalsta, cik no patreiz valdībā esošām partijām vispār runā par ekonomikas jautājumiem? Bet ja jau vairums tautas ievēl to ko ievēl, tad acīmredzot dzīvojam ļoti labi un pārticīgi, feministu vardarbības propaganda un geju problēmas ir svarīgākas par visu pārējo. 2024-01-24 14:36

Lexx      Lekainis". Die Welt ..""Tev it visā Pitins vainīgs!!))Bābu dabùt nevari ,jārauj kulakā,Putins vainīgs??? DD irsu ar roku atslauki??Ne ar atejas papīru Krievi vainīgi?? 2024-01-24 15:36

Lucky      Ja nodibina draudzību ar veselo saprātu, tad it kā jau būtu pašsaprotami, ka bez ēšanas cilvēks vienkārši nomirst badā, bet pat bez elektrības nekas ļauns viņa dzīvībai neradīsies.
Manuprāt, katrai valstij ir jābūt kā mazam kolhozam, kurš sliktāk vai labāk, bet tomēr izdzīvos, ja pārējā pasaule aizies "pa burbuli".
Tā globalizācija (specializācija) ne pie kā laba finālā nenovedīs.
Bez kartupeļa nu nekādīgi, bet bez taksometra (sveiciens tracerim😉) gan jau kaut kā latvieši iztiks.
2024-01-24 15:54

daris      Situācija ir skaidra = vietējos zemniekus vajag atbalstīt ! Bet ja leišu un citu zemju produkti ir lētāki veikalos , bet tautai nav naudas . Ko darīt ? Kurš vainīgs ? Katra valsts atbalsta savējos ! LV izskatās kad pretēji . 2024-01-24 18:12

siikaa16      1. Situācija.
Neies jau latviešu zemnieks braukt uz Rīgu ar Belarus traktoru.
2. Situācija.
Atbrauc 200 traktori. Puse riņķo ap Zemkopības ministriju, otra puse - ap Ministru kabinetu. Kr. Valdemāra iela un Brīvības gatve centrā noštopētas. Neskarta paliek Čaka iela. Kurš te bļaustīsies par protesta akciju un solīsies Latvijas zemnieku produktus nepirkt? Pareizi - traceronkulis.
2024-01-24 18:52

jozolsen      Interesanti kas nopirks Luminor banku ,ar visiem dzimtcilvēkiem?!!Nedodies, ka zviedri!! Tad jau šeit vispār nebūs banku tirgotāju, konkurences. Tīrākais monopols zem dažu sia ´šluku´
nosaukumiem!!
Sarīdīt ar leišīem, poļiem, ukraiņiem..zemniekiem ir ļoti izdevīgi un bars avju pavelkas..
Novērst uzmanību ,sarīdot..
2024-01-24 18:54

Lexx      "Katrā īstā latvietī iekšā sēž zemnieks ""-Gunārs Cilinskis Rīgas kinostudijas mākslas filmā
"Ezera sonāte".
2024-01-24 18:56

Ljekainiitis      Ko Lexxītis tāds stresains ? Tie krievu rubuļi grūti atstrādājas ? :) Citādi nemēģinātu klasisko demagoģijas metodi lietot - piedēvēt kādam to, ko tas nav teicis un tad mēģināt ar to uzbrukt. "Visā Putins vainīgs" - tā ir tava frāze. Man tādas nav.
Bet citādi - Lepēna, Austrijas brīvības partija - tev ir jautājumi, kas tos piebaro ? Linke, AFD un tas Zāras jaunais organizējums ir tieši tādi paši.
Kā Latvijas Progresīvie un Stabilitāte.
2024-01-24 19:30

viedoklis      Tracer 13:52

Ilgi domāju, ir vai nav rakstītājs pajolis?! Pēc aibes pieminēšanas atbilde atnāca pati no sevis :)

Ja nezini, kas ir īpašnieki, tad labāk paklusē! :D
2024-01-24 19:51

Lexx      Ljekainis---izskatās ,ka locekļa palielināšanas tabletes darbojas ,jo šodien tu esi divreiz lielāks
pi..elis nekā citkārt ))))
2024-01-24 20:20

Julianna      rezpektc lekainim* par komentu 11*43* vot manc piemerz; izaudzinaju 2 vepruz* 11 menechuz baroju* tikai ar ekologizkiem produktiem* vienc dzivzvatra divi zimti piecdezmit kg; otrz270* pardevu 400 kg galjaz* dabuju 2 chtukaz* nav kam makzat vairak kaa pieci eiro* jaa; varbut galja i makzaa reali 10 eiro*kaz vinju pirkz* tad nu gadu nemtiez ar ziveniem;varit putraz; kuti mezt* kaut ko jau taz 2 chtukaz nozedza; nee ez nezudzoz un darbochoz talak* jo manc pamatuzdevumz ir pabarot 4 gimenez; manuz tuvoz*laukzaimnieciba pec idejaz nav rentabla ne komunizmaa ne kapitalizmaa* ari cilvekz nav rentablz -- /melnaiz humorz/ ta ka tracer; vajag galjaz --duj uz latgali* tagad kerzoz pie jazona*no zakuma zalikzim prioritatez* nozauci par kremla agentu* a kremliz ta okupetc* ar valodichku; --latvijaz korporacijaz korichu* zarkanaiz karogz nolaiztc un uzvilktz denikina trikalorz* tatad ar cccp vinjam/v*p*/ nav nekadaz zaiknez* un man ar denikinu ne tik* jazon*** kur tu; un kur ez --ko tu pie****ziez pie maniz* kada tev dalja pie manaz politizkaz parliecibaz*** tu kaz man -- brat voi zvat*vai ja bakztizi te; no taa ez mainichu zavaz domaz* pazkatiju tawu anketu* izkaltiz veciz no zultc* taa ir; kad eed cilvekuz a ne cukaz miezu; pat gindenc zekzualakz par tewi* 2024-01-24 21:07

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu