Krievijas agresijas jaunie plāni?

Arvien vairāk ir informācija, ka Krievija jau sāk domāt par jauniem iekarojumiem Baltijas virzienā. Vai tiešām Krievija cer, ka visas tās tālās vadības raķetes, kuras ir nomērķētas uz Krieviju un kuras nedod Ukrainai, pēc uzbrukuma NATO valstij, nelidos Krievijas virzienā?
Visticamāk, ka Krievija tiks apšaudīta no visām pusēm? Vai vēlme karot un iekarot varētu būt stiprāka par drošību savā valstI?

av2      Nu nebuus nekaada atomkara, un nekada lokaalaa atomkarinna. Tik daudz mullkku nav nevienaa pusee, lai nospiestu taas pogas. Pakaros Ukraina veel paaris gadinnus, tad mazu dallinnu Ukrainas tipa "officiaali pievienos" krievelliem . Un tajaa malaa taapat tikai krievi dziivoja.... Tas viss. Putinu nekad neviens netiesaas aficiaali , ja nu vieniigi kaads no vinna passa cilveekiem vinnu noliks pie vietas ,ar lodi pieree.
Jo , Arii krievijaa vajag mersedesus, ne tikai Eiropai gaazi.Taa kaa, miers maajas. Neticat , ka taa buus, parunaasim sseit peec 3 gadiem.
JO ...Nevienam nevajag , negribaas, un VISI baidaas no pasaules 3 kara. Jo tad uz zemes ssiis paliks tikai ..tarakaani, un dazzi billjoneeri savos bunkuros pazemee.
2024-03-16 14:42

bumpastiks      Arvien vairāk ir informācija, ka Krievija jau sāk domāt par jauniem iekarojumiem Baltijas virzienā. c)no kā tā informācija?No visādiem divāneksperdiem?Kas sacenšas viens ar otru "gudrībās" kā savulaik šmovidlaikā-katrs varēja būt virusologs,tgd kara eksperds.da ZB jau...vot kad būs konkrēta info tad arī var ļurināt,bet nu dies dod lai nebūtu. 2024-03-16 15:37

Al_Berts      Pašlaik Eiropā ir tikai divas tik lielas, trenētas un bruņotas armijas - Krievijas un Ukrainas. Jā NATO Eiropā ir tehnoloģiski pārāka, bet visprimitīvāko lādiņu skaita ziņā, šķiet atpaliek? Noliktavas esot pustukšas un tāpēc nevarot palīdzēt Ukrainai? Ja Ukrainai nebūs mūnīcija, tad Ukraina zaudēs. Vai tad Krievija apstāsies tikai Ukrainā, ja viņiem būs tāda armija bez darba? Krievija integrēt atpakaļ to civilajos diez vai būs spējīga bez iekšējas revolūcijas vai vismaz kaut kādām jukām. Tātad armijai tiks dots darbs kamēr vien pie varas būs esošais grupējums.
Ja spēlē pa nopietnam iesaistītos Ķīna un/vai Amerika, tad protams bilde būtu cita un uz tā fona Krievija ir tikai sīknauda.
2024-03-16 22:51

lailux7      Amerika ir spējīga uz karu televīzijā. Satriekt muslimu nabagus. Vai Amerika ir gatava iznīcināt Krievijas vadību? Praktiski? Amerika nekad nav karojusi ar Krieviju. Acīmredzot Krievija ir Amerikas apakšprojekts. 2024-03-17 00:50

silvisA      lailux7 taisība.
Un es nesaprotu kur Jūs rāvāt ka krievija taisās karot ar visu eiropu ? kaut arī eiropa jau ukrainā karo.
2024-03-17 16:29

Al_Berts      to silvisA
Kur Tu rāvi,ka Eiropa Ukrainā karo?! Tā dod ieročus (nepietiekami), bet neviena EU armija tur nav! Bet Krievija vēlas nepārtrauktu, ierobežotu karu un ir plāns atgūt visas savienības un Varšavas pakta valstis savā kontrolē. Putina problēma ir tā, ka viņš nevar vienkārši apšaut padsmit % no populācijas, kā to izdarīja Ļeļins - Staļins un tāpēc nevar panākt nepieciešamo baiļu un paklausības līmeni, kāds bija Staļina laikā. Bet viņš var nosūtīt uz fronti un tas ir viens no varas instrumentiem pret nepaklausīgajiem un pagaidām tauta pakļaujas. Tātad karš tiks turpināts cik iespējams ilgi un, ja izdosies sakaut Ukrainu, tad dabīgi sekos Polija, Baltija, Moldova, - secību mēs nezinam. Tikai nepieciešami visādi politiskie manevri, lai Amerika to atļauj. Ja Baidena administrācija gribētu Ukrainas uzvaru, tad tā sen jau būtu notikusi.
2024-03-17 22:07

LaskovijMerzavec      Šis gan iespārda - kur tādu kko var izdomāt “Baidena administrācija gribētu Ukrainas uzvaru, tad tā sen jau būtu notikusi.” 2024-03-17 22:19

Al_Berts      to LaskovijMerzavec
Ja četri Himarsi varēja tik radikāli ietekmēt situāciju frontē un tiem joprojām netiek doti tālās darbības raķetes. Amerikai tie Himarsi ir simti. Ukraina karo faktiski bez aviācijas, bet Krievijai aviācija ir. Amerikai arī ir, pie tam F16,kas kaut kad nākotnē būs ir veca tehnika, bet vienalga labāka kā krieviem. Kaut kur intervijās izskanēja, ka Ukrainai tiek atvēlēts niecīgs % no ikgadējā Amerikas aizsardzības budžeta. Ja to palielinātu kaut vai 2x, jau būtu cita situācija. Amerika spēj burtiski izsviest Krieviju ārā no Ukrainas. To varētu arī paši Ukraiņi, ja būtu attiecīgais bruņojums. Amerika ieročus dod dozēti - tā, lai karš turpinās, Ukraina spēj aizsargāties, bet ne uzvarēt. Tur ir sava loģika - Krievija iztērē savus kara resursus un grauj savu ekonomiku un nākotnes iespējas, bet Ukraina nonāk mūžīgā parādā.
Tas protams neizskatās smuki un tāpēc jūtas spiesti varbūt iedot ieročus vairāk. Tā ir politikas spēle un pašreiz viss atkarīgs no tā kā Amerikā sakārtosies vara un ko tā izdomās. Tur ir liela iekšējā cīņa.
2024-03-18 09:41

fargo      krieviju nav iespējams uzvarēt "uz lauka". var būt pārsvars, var iesaistīties nato, bet tad lidos raķetes un tad būs vienalga, kurš kādā valodā runā un no kurienes nācis vai kādas ticības.
kretīns boriss džonons(kas nav nekads boriss, funny, isnt it?) likvidēja pēdējo iespēju uz miera sarunām, kam ukraina gribeja piekrist.

ir tik slikti, ka ir vnk likvidēta ukraiņu un ukrainas krievu jaunu vīriešu paaudze. noziegumi, kurus ir pieļāvis putins, par tiem vinš samaksās Dieva priekšā. bet tas viss turpinaties nedrīkst. lai viņi savāc krimu un donbasu, kas vienalga ukrainas valstī nekad negribetu dzīvot.
2024-03-18 10:24

Al_Berts      to fargo
Kā reizi, ja ukraiņiem būs atbilstošās raķetes un pietiekamā daudzumā, tad krieviem Ukrainā nav vairs izredžu. Raķetes ir, bet tās netiek dotas ukraiņiem. Otra lieta ir no kā tās raķetes palaist. Tās palaiž gan no Himarsiem un vēl visādām citām iekārtām, gan izmantojot aviāciju. Tā visa ukraiņiem vai nu nav vispār, vai ir nožēlojami maz.
Krima, Donbass, un pārējās iekarotās teritorijas nemaz vairs nekāro palikt Krievijā, ja runājam par vietējiem iedzīvotājiem, cik nu tie tur vispār palikuši! Iebrukums vietējo krievu attieksmi ir radikāli mainījis masveidā.
Ukraina nevar piekrist kapitulācijai - miera sarunām un ne jau Džonsons tur pie vainas, jo to nevar atlauties iekšpolitisku apsvērumu dēļ. Tur daļa elites joprojām ir slēpti prokrieviska un būtu gatava par visu ko vienoties, bet nevar atļauties, korupcija tur zeļ joprojām, bet tautas masas (tieši vietējie krievi) ļoti cieš no kara un uzskata Krieviju par vainīgo. To iebrucējiem nepiedos.
2024-03-18 13:59

LaskovijMerzavec      Pirmkārt, pērtiķim ir pilnigi vienalga vai T-34 vai Abrams. Tb, bez attiecīgās infrastruktūras, gan abrams, gan raketes, gan f-xxx ir tikai metāls. Savukārt, jebkurš metāls noklustot Krievijas rīcībā ar kārtu samazina iespējas pašiem sevi aizstāvēt!
Otrkārt, vai karš beigsies, ja krievus no Ukrainas teritorijas izmetīs? Nebeigsies, krievija neslegs miera ligumu, ne ar dalju ukrainas, ne bez un visticamāk ari ja visa ukraina tiks aoesta!
2024-03-18 15:28

fargo      13:59
ja tas viss pasākums sāks lidot turu un šurpu, gandrīz ar garantiju, nebūs ne tevis, ne manis, lai vispār vēl kaut ko domātu. tāpēc neeksistē atklātu karu starp kodolvalstīm. indija un pakistāna kašmirā un pendžabā ir ārkārtīgi uzmanīgas, cik atklāta ir pretstāvēšana.
2024-03-18 17:18

Snowagain      Al_Berts 13:59
Bet vai jums nav galvā ienācis tāda doma, ja ukraiņiem iedod visu NATO apbruņojumu, ka tajā brīdī Volidja piezvana Volodjam un saka - paklau, man beidzot ir viss NATO bruņojums, davai aizejam un noliekam "rakom" visu Eiropu?
Manā ieskatā ļoti iespējams scenārijs. Un šādā gadījumā šai armijai pretī nespēj stāties neviens. Tad Kijevas Krievzeme ir no Atlantijas okeāna līdz klusajam okeānam.
Šī arī būtu atbilde, kāpēc tā bruņojuma nav.
2024-03-18 18:20

Lexx      Merilinai ar galvu nav kārtībā 2024-03-18 22:05

Lexx      "Tā vietā ,lai dotu un sūtītu ieročus ,noformēsim politiķu bataljonu ,kuri tik ļoti grib karu ,
Un šo bataljonu "palaidīsim "pa visu pasauli un dosim viņiem iespēju piedalīties visos karos!"
Sāra Vāgenkhekte .
2024-03-18 22:09

Al_Berts      to Snowagain
Tas neizklausās reāli, jo ir Putina grupējums, kas sev grib Ukrainas zemi un no tās neatteiksies citu labumu dēļ. Pie tam tur vēl tā ticības lieta - krievu pasaule.
Un nav jau jādod viss, bet tikai ~10x vai vēl mazliet vairāk un nopietnākus ieročus un tas joprojām sastādīs pietiekami niecīgu daļu no Amerikas krājumiem.
Amerikai ir daudzi lidbāzes kuģi ar F35, bet Ukrainai sola vecos F16, kas pārspēj jaunākos krievu ražojumus. Ja viens bāzes kuģis iebrauktu Melnajā jūrā...
2024-03-19 00:36

LaskovijMerzavec      Ka viens bāzes kugus iebrauks Melnajā jūrā, tad sastādīs kompāniju kreiserim Moskvā!

No kurienes, pienjemums, ka Krievijai vajag Ukrainas zemi? Krievijai netrūkst ne zemes, ne derigie izrakteņi, ne cilvēki, ne korupcijax utt
2024-03-19 07:14

dabasmiilis      Ne jau Krievijai to zemi vajag - kremlis ir izpildītājs[tāds kā cietuma uzraugs], nevis lēmējvara. Kremli vada no rietumiem. Globālistiem robežu un tautību nav - visi ir viena banda.
Kremlim pavēlēja attīrīt zemi projektam Debesu Jeruzaleme, papildus arī sagrābt zemes globālistu stingrā režīma lāgerim - Ukrainai bija jābūt kā tramplīnam pārējo Eiropas zemju sagrābšanā, viņi zināja Ukrainai paredzēto likteni, tādēļ steidzās un metās tai pirmajai virsū, kamēr Ukraina nav kļuvusi par to, kas tai no augšas paredzēts!
Paralēli tika gatavots 3pk, organizētāji ļoti cerēja, ka Eiropas valstis dosies uz Ukrainu un tad varēs viss pasākums beigties ar podziņu spaidīšanu, bet Eiropa atceras vēl iepriekšējos karus, tādēļ ne visi grib iesaistīties!
Ieinteresētie līdz pēdējam vilka gumiju, lika spieķus riteņos, bremzēja ieroču piegādes, cerot, ka krieviem izdosies viņiem uzticēto novest līdz galam, bet kremlis savā uzpūtībā iešāva sev kājā...
Par laimi - nesanāca, kremlis piespiests pie sienas agonijā mokās, viņa saimnieki ir vairāk kā vīlušies un noskaitušies uz kremļa vājumu-impotenci...
Tieši tādēļ, tagad rietumi mostas un saprot, ka laiks atzīt kļūdas, tādēļ ilgāk garumā nevilks, bezjēdzīgs pasākums! Ukraiņi atgūs visas teritorijas!
----Krieviem vajag miera sarunas, lai pārgrupētos, un ukraiņi pareizi dara, ka neļauj šiem ieelpot, daudz nav atlicis, ieroči būs.
Uzplaiksnījums Krievijā būs zīme, ka karš beidzies, krievi dosies mājās vērot, kā pašu valsts brūk! Uz tās gruvešiem vēlāk tiks izveidota jauna valsts!

-Šobrīd nekaro divas tautas/valstis, tas viss ir daudz nopietnāk, karo gaisma ar tumsu - Ukraina pirmā iziet transformāciju uz jauno laikmetu, vissmagāk mainīties būs tām valstīm, kur pie varas diktatūras, tās savu varu atdot negribēs! Krievijai ies vissmagāk, jo bija iespēja laicīgi apstāties, viņi to neizdarīja - paši vainīgi, tagad varēs uzturēt kremli ar savu pensiju un algu... Tas viss jau notiek!
2024-03-19 21:10

dabasmiilis      Ķīna nevar nociesties, kad varēs šķērsot robežu un nospraust jaunās robežas Krievijas teritorijā!
Tā kā krievi varēs izklaidēties uz pilnu jaudu, Ukraina būs pēdējais, par ko viņi gribēs domāt!
2024-03-19 21:24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu