kaadam veel ir iluuzijas?

par shito valsti.ar mazo burtu
nu jau otrs cilveeks apgalvo ka vienotiiba pat veeleeshanu rezultaatus viltojusi
aploksnju algas.
knab sab izlikushies neredzam sho visu
nozeelojama valsts
no putina atskiras tik ar to ka nenoshauj vai cietumaa neliek opoziiciju
bet taa pa lielam taadi pat meerglji pie varas

Lexx      coco--Tālavas taurētājs pat neiekļuva pat 5 % robežās.Izstājās jau uz starta līnijas)) 2024-04-25 22:04

Ljekainiitis      Kā runā pilsētā -patreizējās situācijas saknes esot Pīlēna neievēlēšanā par prezidentu.Krievus apkalpojošie grupējumi cenšas nostumt malā Briseles naudu apsaimniekojošos grupējumus.T.i. tie, kuri dzīvo no krieva naudām, cenšas pagrūst malā tos grupējumus, kuru galvenie ienākumu avoti ir Briseles nauda (un citi ārvalstu palīdzības maksājumi) un kuri, lai izpatiktu Briselei, pastiprināti čakarē krievus.Varbūt vēl Maskava iedevusi kādas naudiņas, lai kompramati labāk uzpeld augšpusē, varbūt kādi arhīvu dokumenti tiek pacelti.Katrā ziņā, neizskatās, ka šis būtu vietēja mēroga kašķis.

Rubli par to nedodu, bet ...
2024-04-25 22:12

dabasmiilis      Cik spilgti te iezīmējas Vienotības vēlētājs, nu līdz kapa malai aizsargās savu balsi un neatzīs, ka ir kļūdījies! Vai Stokholmas sindroms, vai stulbums!? 😆😆😆

Būsterīšus mazohisti vēl nav aizmirsuši? Visi tikai par aplokšņu algām, vēlēšanu sistēmām, lidmašīnām... kur dārgās slimnīcu gultas? kur politiķu spēlēšana dakterīšos - diktatūra, cilvēktiesību likvidēšana, cilvēku dzīvības, un milzu naudas izzagtās? Dzīves līmeņa pilnīga degradēšana!

Es personīgi domāju, ka Vienotība ir pārāk mīksti, tādēļ cenšas pastumt maliņā, lai aizvietotu ar progrešiem. Tikai hipotēze.
Par to vismaz tika brīdināts, ka daudz kur pasaulē varas mēģinās mainīt, jo pašreizējie ne trešo karu rīkot nevēlas, un citas globālo sātanistu ieceres bīdīt!
2024-04-26 01:46

dabasmiilis      Knābātājus sen nopietni neuztveru, jau kopš strīķes un streļčenoka laikiem, visu laiku imitē darbības, ja arī ierosina nopietnus procesus, tad vēlāk klusiņām visu izbeidz... Valdošā režīma rokas puiši.

Pēdējā vakarā pirms vēlēšanām vienotība apsūdzēja, ka šļeseru krievi sponsorējot, paiet vēlēšanas - neviens par to vairs nerunā, pat šlesers tiesā nesūdz, ka šim vēlēšanas pačakarēja un godu aizskāra! Tātad visi zina, ko ēduši!

Vēlēšanu godīgumam nekad neesmu ticējis, tādēļ tajā cirkā nekad neesmu piedalījies, pārāk cienu sevi! Folijcepurītes tādos teātros nepiedalās, viņiem interesē pasaules izzināšana, nevis uzvedumos spēlēt!

🟢 daudziem būs ilgstošs šoks, kad sapratīs, ka tā pasaule, kas viņiem ilgstoši ir likusies kā realitāte, patiesībā dzīvojāt ilūziju pasaulē - reālā ir kardināli citādāka, daudzi to uzskata par zinātnisko fantastiku, tādēļ netic gaismas vēstnešiem, jo tas uzspridzinātu visu viņu iekšējo pārliecību, uztveri, liktu mainīties, bet cilvēks slinks un negrib mainīties!

Gribat vai negribat, bet būs no ilūzijas jāmostas, neviens jūsu vietā necīnīsies! Vēl vakar lasīju komentārus pie raksta par malkas aizliegšanu, tur tik daudz idiotu bija, gaidot Putinu, kad kārtību ieviesīs, ... nelaiķis putins nenāks, būs vien pašiem beidzot jāuzņemas atbildība un tumsa jāuzvar!
Kur nu vēl tie idioti, kas mūždien baida ar vārdiem, ka nu tik pārmācīsim esošos, ievēlēsim labākus! Nu nav labāku, tie ir tie paši vēži, tikai pārrāpo citā kulītē un tusiņš turpinās! Tā kaut kāda mazohisma forma? Cilvēkiem muļķot sevi, tā vietā lai uzņemtos atbildību, nevis to nogrūstu varas alkstošiem šakāļiem, lai pēc tam brīnītos, ka viss ir slikti!
2024-04-26 02:12

Hugo7      "nu jau otrs cilveeks apgalvo ka vienotiiba pat veeleeshanu rezultaatus viltojusi" => Kurš apgalvo, ka viltoti rezultāti? Kadžulis? Viņš apgalvo, ka neesot...
"knab sab izlikushies neredzam sho visu" => Ko visu? KNAB un SAB saka, ka nekādu info nav saņēmuši, būtu dīvaini, ja viņi kaut ko redzētu...
"par shito valsti.ar mazo burtu, nozeelojama valsts
no putina atskiras tik ar to ka nenoshauj vai cietumaa neliek opoziiciju
bet taa pa lielam taadi pat meerglji pie varas" => kas izriet no augstāk minētajiem "argumentiem", bet nu labi, par tevi nebrīnos.
2024-04-27 01:20

Labrador      Damasmiili , jautaajums Tev ! Taadu cilveeku , kaa Gruutups , Striikje , Maiziitis , Rebenoks un tagad arii J.Zeltinjsh savaadaas naaves bija taadas , kaa veesta oficiaalie avoti , vai tomeer tiem paliidzeeja? 2024-04-27 06:59

Lexx      Arnold--tu saki ievēlēt taupīgu valdību>>>Tev ,tautai nav ne mazākās iespējas vēlēt valdību vai taupīgu valdību..Latvijā ir veca ,galīgi šķērsa un ne par ko neatbildoša parlamentāra valdība..
tu ..vēle par veselu partijas sarakstu--tie krustiņi neko nenozīmē.
par konkrētiem deputātiem tu nevari vēlēt.Ja kas ,tad deputāti var mainīt partijas kā grib.
tālak notiek kautiņš saeimā par vietām uz podiem..un pie naudas varas siles .
vairākums stumj pie nekā nenoteicoša prezidenta un tas kadam tur liek priekšā sastādīt valdību--ministrus ..un rezultātā sanāk tas ,kas sanāk--gribējām ka labāk ,iznāca kā vienmēr !! Nepareizie cilvēki ar nepareizo morāli un nepareizo gribu vadīti nonāca tur ,kur labs atbalsts pašu biznesam
2024-04-28 00:42

Lexx      araab --un kā tu domā ,ka pats prez tika pie AM amata un prez tāpat neko nedodot pretī vai neņemot ))?? 2024-04-28 00:44

dabasmiilis      06:59,
Es neuzticos oficiāliem avotiem!
2024-04-28 05:39

Ljekainiitis      Tikai apstiprinās tas, ka katrai tautai ir tāda valdība, kādu tā pelnījusi ! :)
Jeb - valdības kvalitāti nosaka sabiedrības kvalitāte.
Lexx jau pats neko nav izdomājis - tikai citē atsevišķu politisko spēciņu idejas. Jaunlatvieši , tautas varas spēki u.t.t.
Kāpēc lai mažoritārā vēlēšanu sistēma ko radikāli mainītu ? Lielāka iespēja dižd$rsējiem tikt Saeimā. Jo vēlēts jau tiek pēc solījumu jaudīguma. Bija paziņa, kurš pašvaldības vēlēšanās kandidēja. Teica - piena upes nebūs, izdevumus vajag mazināt un optimizēt. Protams - neievēlēja.
Un +/- sistēma vairākkārt sarakstu pirmos ir pārnesusi un pēdējām vietām.
2024-04-28 11:53

Labrador      Sabiedrisko domu nosaka mediji , pieejamaa informaacija. Kaa Gebelss teica??? 2024-04-29 12:58

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu