Vai Liepājas Metalurgs kļūs par otru Parex banku?

Cik ilgi tas turpināsies, ka žīdi te čakarēs mūs!? Un kad tiesībsargs paziņo ka nekavējoties valstī jāpaugstina minimālā alga, tā dirsa venkjele pasaka ka tās ir muļķības !!

ruterfords (2013-02-04 12:36)      Piekrītu gan Jurim, gan Gravierim, gan autoram.
Kas attiecas uz Vuča (tātad arī Polus) viedokļiem - te nu mēs redzam "vērtīgo" augstprātību. Protams, var jau teikt, ka visi vienkāršie, bez super izglītībām un gudrībām apdāvinātie cilvēki ir muļķi, kuriem, tā teikt, jātur mutes un jāstāv pie ratiem. Bet, tad ir jautājums - kur ir šo gudro , par visiem citiem labāk zinošo rīcība ?!
Jeb atkal - ja par problēmām nerunā ,tad to nav ?

Polus (2013-02-04 12:50)      ruterfords,

Pārlasi vēlreiz jautājumu. Tajā redzi adekvāti aprakstītu problēmu, vienlaikus arī autora viedokli, apskatot dažādus argumentus par/pret? Vai varbūt tomēr jautājums ir truls, rasistisks, bez jebkādiem racionāliem argumentiem izklāstīts bļāviens par tēmu, kurā, kā izskatās, autoriņš pat necenšas iedziļināties?

Pieļauju, ka Vucis komentārā ne jau profesijā ir sāls, bet konkrētajā personāžā, par kura uzskatu esenci ļoti trāpīgi reiz izteicās fargo (tiesa, tas bija attiecināts, ja nemaldos, uz Torpedo, bet lielas atšķirības nav).

"rīcība" ir vispirms saprast un pēc tam runāt. Tā arī ir lielā atšķirība, kuras dēļ nereti paklusē tie, kuriem vajadzētu runāt, bet skaļi tarkšķ tie, kuriem vajadzētu klusēt (skat. konkrēto jautājumu).

Tieši tā, ruterfords, par problēmām IR jārunā, bet tas jādara adekvātā veidā. Diemžēl konkrētais jautājums ar tajā ietvertajiem tukšajiem apgalvojumiem tāds nebūt nav.

wolands (2013-02-04 13:14)      Ruter - uz tieši kur šobrīd ir problēma? Tajā, ka vēl arvien ir tāds Sarkanais Metalurgs, kurš tomēr nodarbina zināmu skaitu cilvēku ne Rīgā? Tajā, ka valsts ir nogarantējusi kredītu, lai uzņēmums varētu atjaunināt aprīkojumu, cerams, saņemot pretī atbilsošu ķīlu? Tajā, ka uzņēmums pieder cilvēkiem, kas līdz šim tiešii politikā nav bāzušies? Labāk būtu, ja piederētu Hūtei, Sķēlem vai Buldezerim?
Problēma parādīsies, ja izrādīsies, ka kredīta nodrošinājuma noteikumi nav atbilstoši vai uzņēmums akcionāri/vadība ir ļaunprātīgi gremdējuši uzņēmumu. Ja tā būs un tiesībsargājošās iestādes attiecīgi nereaģēs, tad gan mums ir problēma :(
Dažas lietas tiešām izskatās jocīgi ("savējo" veikts audits) un tā sāga ar publisku atteikšanos maksāt "zaļo nodokli", bet kas to zin, kas tur par straumēm apakšā ...

Vilks - sorri, izklausies pēc tipa, kas no aizmugures mēģina uzkūdīt pūli un tad pēc tad saka - ko tad es, es jau neko. Ja reiz šī problēma Tev šobrīd liekas tik aktuāla, ko Tu esi darījis bez šī posta oho, kādās sabiedriskās organizācijās esi vērsies un piedāvājis savu palīdzibu? Papētījis Metalurga pārskatus? Parunājies ar strādniekiem? Nu kaut ko? Varbūt vismaz pieteicies kādā anti-semītiskā organizācijā? Varbūt vieglāk kļūtu - parunātos ar "savējiem"?

ruterfords (2013-02-04 17:56)      Polus, protams tev taisnība par to tarkšķēšanu kā tādu. Bet, ja par to vispār: vai tad redzi diži lielu atšķirību (pēc rezultāta) starp šādiem neadekvātu tarkšķētāju stilā paustajiem viedokļiem un tavu, Vuča vai Fargo populārzinātniskajā valodas stilā ieturētajiem ? Pēc rezultāta !
...Tak visi, kuri ŠEIT tarkšķ , to dara pa tukšo...

... Par to rasistiskumu vai antisemitismu. Katrs, kurš žīdu nosauc par žīdu tātad ir antisemitists ? Un kā sauc tos, kuri zākā latviešus ?

Woland, manuprāt lielākā problēma šobrīd ir tā, ka atkal spilgti parādās "privātā kapitāla pārākums par valsts īpašumu". Proti, kad jādala peļņa, tā aiziet dažiem cilvēkiem (kuri pat nezin, kādās supergreznībās to izšķērdēt), bet, kad jāglābj no bankrota, tad pēkšņi valsts izrādās vajadzīga !

kuks10 (2013-02-04 17:58)      nav ko saspringt -visi ir doļā..valsts pamās ar pirkstu un ieskaitīs pāris ļimonus un viss būs čikieniekā..aizmirsāt Air Baltiku un Parex lietu,Krājbankas lietu..?!))Kā teic VVf -esam diženi un raženi..?!))Jauku vakaru visiem un gojiem nav ko celt galvas,jo tāpat drāzīs..?!(((p.s-būs mazākas algas valsts darbiniekiem..tāds precedents vienreiz jau bija nesen..laikam pensionāri cieta un skolotāji,policisti arī..

Polus (2013-02-04 21:20)      ruterfords,

Kāds vispār ir diskusiju (jo īpaši šeit) mērķis? Ja ir vēlme ko mainīt ārpusē, tad tas arī tur ir jādara, bet šeit mēs esam diskusiju platformā, tāpēc mērķis ir veidot sakarīgu, konstruktīvu, informatīvu domu apmaiņu. Un ar dažiem no tevis minētajiem personāžiem tāda veidojas, bet ar kādu citu konkrētu grupu nē. Tā arī ir lielā atšķirība.

Kas nu kuram ir "tukšums" - par dažiem viedokļiem ir vērts padomāt, pameklēt papildus info un argumentāciju, tāpēc tie nekādā veidā nav "tukši". Atkārtoju, šeit ir virtuāla platforma domu apmaiņai, nevis revolucionāru plānu izstrādei.

Par to, ka ir absurdi peļņu privatizēt, bet jebkurus zaudējumus nacionalizēt - tev piekrītu. Ilgtermiņā tas atsevišķās industrijās ir pat ļoti destruktīvi (t.sk. banku sektoram).

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu