Referenduma sekas UK par izstāšanos no ES paziņotas

Ko tauta domā, kas tagad notiks ar tur strādājošajiem, dzīvojošajiem latviešiem?

VECA_PIEPE (2016-06-24 19:08)  2 2 Respekt UK pilsonjiem!
Ljoti ceru, ka vinji ir izdariijushi pareizo izveeli un ceru, ka arii Skotija sapratiis kaa turpmaak riikoties- vinju dzimtaas zemes labklaajiiba, vinju pashu rokaas.

.un britiem starp citu ir vajadzīgas strādīgas rokas.Ja nu ir kāds kurś tieśām veğetē ,tad veğetēs vienalga kur. (c)

Paldies par uzsaukto teemu un liels Paldies visiem par sapraatiigi domaajoshiem komentiem!
Ar prieku izlasiiju andrisz 13:51 un fargo 14:06 viedokljus.

sandra111 (2016-06-24 19:26)    2 domaju,ka jedziens ,,vegete,,-bija domats,ka dzivo uz pabalstiem.
nedomaju,ka tas bija saistits ar cilvekiem kuri tur strada,visu cienu viniem,,,tur svesuma.

dzzekiss (2016-06-24 20:59)    2 Kā kas notiks? 80% atgriezīsies un ieņems Latvijā labāk apmaksātās darbavietas. Nestrādās taču par 7 x mazāku algu. Valoda viņiem ir, pieredze strādāt ārzemēs. Vērtīgi kadri, vietējiem milzīga konkurence.

Drole (2016-06-24 21:05)      Liidz vakaram petiicijai "Declare London independent from the UK and apply to join the EU" nepiecieshamaas balsis buus savaaktas.

https://www.change.org/p/sadiq-khan-declare-london-independent-from-the-uk-and-apply-to-join-the-eu

Torpedo (2016-06-24 21:39)  4 5 Nu, tas ir trieciens vispirms tiem, kas pārvalda pasauli un globalizācijai (bankām un startautiskā korporācijām) - lasīt Ikara Piebalga grāmatu "Melu sindikāts". Briti sadumpojās un paraus līdzi arī citas bagātās valstis. Pasaules paŗavldītājiem, kuru interesēs mēs visi strādājam un vispār elopjam, tagad būs jāizdomā kāds cits projekts, lai turētu ļaudis paklausībā un potētu viņiem politkorektuma idejas. Nešaubos, ka izdomās

JurisK (2016-06-25 03:37)    2 Tiem, kas kljuvushi par UK pilsonjiem, nekas nemainiisies. Paareejiem vajadzees iipashas darba atljaujas. Ar UK ir bezviizu rezhiims - vari droshi braukt un apskatiit ieveerojamaakaas vietas 90 dienas peec kaartas bez iipashaam probleemaam. Tie, kas sanjeema pabalstus un nav pilsonji, visdriizaak paaris gadu laikaa izlidos, nemaksaas pabalstus par beerniem, kas Latvijaa. Apm. taa, ko atceros - delfos, shkjiet, bija uzskaitiitas visas gaidaamaas izmainjas.

VecmeitaARrunci (2016-06-25 11:42)    4 Kaa vienai dalai gribeetos,ka visi izbraukusie,pazemiigi noliektaam galvaam,zeeliigaam aciim asaraam slaciidami riigas asfaltu,atgrieztos:))))))))))))
Taa nu gan nenotiks,kaa straadaaja,taa straadaas.

Torpedo (2016-06-25 11:52)  2 2 VecmeitaARrunci, jā, es traki gaidu, ka visi pie konveijera stāvētāji ar nepabeigtajām pamaskolām raudādami brauktu mājās. Latvietis vienmēr bijis labs strādnieks kungiem. Tas mums gēnos jau no dzimtbūšanas laikiem, kad, ja baronam vai vagaram likās, ka nepietiekošu entuziasmu raujies viņu labā, publiski nopēra citiem par biedinājumu

antikrize (2016-06-25 12:12)  1 4 Tautieši Latvijā, uztraukumam nav pamata. Jūsu darba vietas paliks jums. 80% noteikti paliks tepat UK un pārcietīs UK recesiju, jo ir jau daudz ko pārcietuši. Daudz drosmes, uzņēmības un ticības vajadzēja, lai dotos tālumā. Palieciet, kur esiet un mēs paliksim, kur esam.

jurks (2016-06-25 12:31)  2   Var būt tomēr upurēties savas zemes labā? Nevis izlūgties vilkt viņu vezumu kas jau tā pārkrāmēts un vēl lūgt lai vēl kāds uzlec virsū uz pleciem, muguras un kur tik vēl, lai tas upuris ir tiešām maximāli piepildīts un attaisnots! Bet atgriesties jau tā pat vajadzēs un jo vēlāk, jo grūtāk! Apzinoties to cik laika un spēka ir izšļakstīts, kā no pārpilnības raga, parādot viņiem savu dāsnumu!! Bet lai īstenotu sapni ir jārēķinās ar lieliem upuriem, a ko lai dara??

Ronis26 (2016-06-26 16:52)    1 /Bet lai īstenotu sapni ir jārēķinas ar lieliem upuriem, a ko lai dara?? / (c).

Sapņi tiem,kuri UK-->sen jau bij "izsapņoti" par "upurēšanos savas zemes labā" .
Tie,kuri "veģetējuši" UK -->noteikti Atgriezīsies(vai tiks Atgriezti),lai var veģetēt Latvijā !
Pārējie, turpinās dzīvot,strādāt un gūt saturīgu piepildījumu UK (turpinot materiāli atbalstīt sawus tuviniekus Latvijā)....

Saturs Tautas nākotnei,NAV upurējoties....bet gan Atrodot Ceļu un Spēku mainīt sawus "ieradumus",kuri tiek izmantoti Piespiedu veģetēšanai Latvijā.

janisb (2016-06-26 20:14)  1 1 Malači briti, paši iešāva sev kājā...
Mārciņa -10%, Skotija 1..2gadu laikā nobalsos par neatkarību un iestāšanos EU, veco valstu ietekme EU būtiski samazinās.
Vienīgā problēma, ka tie LV nelīkvīdi, kas parazitē iekš UK, iespējams atgriezīsies uz mūsu kakla

limonija (2016-06-26 23:49)    1 "Malači briti, paši iešāva sev kājā..."(c) Šim piekrītu par visiem 100%. Kur tad ir lielās uzvaras zalves un svinības? Pamodās un apstulba - ko sastrādājuši. Un mitoloģijas cienītāji sacerējušies, ka no viena nepārdomāta balsojuma tagad ES labklājība uzlidos mākoņos...Ehh.

Paula6 (2016-06-27 00:15)    1 Tie latvieši, kuri tiešām strādā un ir darba līgumi, zin valodas, tiem problēmu nebūs nekādu, izņemot to, ka mārciņa ir jau kritusies(1/3 no eiro) un algas būs nedaudz mazākas. Bet kā saka vietējie, tad var būt būs uz īsu laiku, lai gan mārciņas vērtība vienalga būs mazāka kā iepriekš. Bet tiem, kuri dzīvoja uz pabalstiem, nevēlējās iemācīties valodu un strādāja gadījuma darbus, tikai lai saņemtu pabalstus, tiem gan būs jāatvadās no labās un ērtās dzīves. Kas nestrādāja Latvijā, nestrādās arī citur. Briti gan tagad paši jūtoties apmulsuši, jo nedomāja nopietni ka tā var notikt un daudzi tagad balsotu pavisam citādi, bet...ja tāda balsošana notiktu Latvijā, varētu būt līdzīgs balsojums, jo tauta nedomā ar galvu, bet dievs vien zin ar ko.

Closing_Time (2016-06-27 15:27)      Manās acīs viņi ir migranti, zuduši Latvijai. Nevajadzīgi laimes meklētāji, aizmukušie. Un nospļauties, kas tur ar viņiem notiks. Tukša skaņa manām ausīm. Briti malači, dzied savu dziesmu, atškirībā no latviešiem.

Postremo (2016-06-28 06:28)    1 pirmkaart, par izstaassanos nobalsoja pensionari. Praktiski, vinni izniicinaaja savu beernu naakotni.... savaa zinaa. Praatinn naac maajaas.
Es domaaju, ka ssitais viss ir raadiitaajs, ka nevar nekontroleeti uznnemt svaa valsti cilveekus, kuri nemaz nedomaa straadaat, ir slaisti, diikdienni utt.
Robezzas ir vallaa, bet noteikti ir konkreeti jaanogriezz visi tie sociaalie pabalsti , jo tie cilveeki ir slinki. Un ja nav, tad peec gada paliek taadi, jo maksaa naudu taapat, nafig jaastraadaa ??:(
Un referendums tikai pieraada to, ka tiem, kas straadaa, tos slaistus uztureet ir noriebies.
Pluss veel visaadas ticiibas saak uzspiest savu gribu. Tajaa passaa Londonaa daudz kas iet galigi greizi :( Kaapeec nevar vienreiz par visaam reizem, piennemt likumus , kas aizsargaatu pamatnaacijas...da jebkuraa EU valstii ??? Jaarada apstaaklli, kad vieiem tiem slaistiem paarietu veeleessnaas list tur, kur vinnus negaida.
Maza atkaape no teemas. Ierodoties ASV, es jau straadaaju otraa dienaa. nekad neesmu sanneemis nekaadas paliidziibas no valdiibas, un nekad neesmu plaanojis, ka kaads paliidzees ko.Cilveekam passam ir jaanopelna savai dziivei. Punkts.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu