Latvijā ar likumu atļaus cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem...

Mani tas nošokēja! Tikai tāpēc, ka neviena cita kulturālā valsts neļauj cietsirdīgi nogalināt dzīvniekus, mēs atļausim, jo labs bizness sanākot! Ko domājat par šito?

ponytail      JuriK, vai ta` Tu ebrejs, ka košera gaļu savajadzējās? Runa jau nav par kaušanu mājās, bet par atļauju lopu rituālai kaušanai atbilstoši islāma un judaisma tradīcijām. Turklāt, tā ir tikai eksportam paredzēta gaļa, ko šobrīd (vismaz sabiedrībai tā darīts zināms) reāli ražo tikai viena saimniecība.
Starp citu, internetā var ne tikai brūtes meklēt, bet arī zemnieku saimniecību produkciju. Var pat vakar kautu ruksi uz mājām pasūtīt, un kartupeļus, un kāpostus... Un viss bez E...:)))
Interesanti, vai tie mūsu bāleliņi reiz no koka nokāps?:)

janisb      Cilvēkiem darīt nav ko, tāpēc par muļķībām cepjas. Esu kāvis lopiņus arī rīkli pārgriežot - gaļai nekādas vainas nebija...

Kamija      manuprāt vispār cietsirdīgi ĒST dzīvniekus... ja kas :p
kāda starpība kā kauj ;)

ps kad asinis strauji zūd, sajūta līdzinās eiforijai :)))

GRINCH200      saubos vai musu likumdosana ir tads likums.....

sklave      Muļķības,es redzēju dokomentālu filmu,kā Anglijā rūpnieciski un ciniski audzē cūkas.Tad mājas apstākļos izaudzētas un nokautas ir daudz humānāk un tuvāk dabai.Normālu gaļu JurisKnevari nopirkt tāpēc,ka kombikorma ražotāji pie kombikorma jauc klāt bio stimulātorus,kas ļauj cūkai iegūt īsā laikā kaut massu.Toties ēst to to draņkī pilsētnieki ēd ar lielu kāri. 2010-08-31

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu