Šorīt saņēmu kaimiņa - krieva - sveicienu Latvijas svētkos!

Jā, šorīt, 18. novembrī, pamodos no skaļas urbšanas trokšņa - acīmredzot, tā kaimiņš - krievs - sveiva mani Valsts svētkos! Nu mocos ar sāpošu galvu. Tieši tāpat viens cits kaimiņš krievs visu dienu urba 18. novembrī pirms gada un arī Līgo svētku rītā 8.00 mani pamodināja kaimiņu krieva urbšana. Lūk, tā ir šīs tautas, kuru esam uzņēmuši savā valstī un padomju gados piešķīruši tiem labiekārtotus dzīvokļus, attieksme pret pamatnāciju un Valsts svētkiem! Kad atkal izlasu, ka krievus Latvijā apspiežot, man gribas smieties - es, latviete, ik dienu izjūtu diskrimināciju no krievu puses. Apskaužu lietuviešus, bet īpaši igauņus! Pati pieredzēju to, ka igaunis neatbild, ja viņam ko vaicā krieviski. Kāpēc viņos ir tāds lepnums, bet latvietis, atvainojiet, ir pakaļā līdējs. Cik reizes esmu dzirdējusi, ka latvietis sāk runāt krieviski, ja viņam krievs ko pajautā. Sveiciens Valsts svētkos! Mīliet savu zemi, bet nīstiet tos, kas pa to bradā!

edmunds      kamija pareizi saka :)

dolce_no_pasaran      tante reāli nojūgusies! tagad vēl diplomus pieprasa!

Laskovij      Medmashuks atgriezies...

picolo1964      Man liekaas, ka tas ir slimi.
Ja clvekam ir briivdiena, tad kaapeec gan lai vinjsh savaa biivdienaa kaut ko maajaas nepadariitu? Ja es nolemshu realizeet vienu savu ideju, man arii buus jaaurbj vairaakas stundas, varbuut pagaidiit liidz kaadiem krievu svetkiem? :D
Galu galaa, ja tas tik nenormaali kriit uz nerviem, kas traucee aiziet pie kaiminja, pasveikt vinju ar sveetkiem, un paintreseeties, vai nebuutu iespejams kaut ko dariit, piemeram atlikt to uz citu laiku/dienu.
Bet citadi tas jau saak likties peec taam vecajaam babuleem, kuras visi grib noindeet, vai kaiminji laizh istabaa iekshaa gaazi... Jo urbj shodien, urba pagaajusho gadu.... urbj Liigo sveetkos...un tachu maita speciaali, valsts sveetkos.... :D Urbjot diskriminee Latvieti.... :D

andrejs1234      Redzi,Tincīt,ja mēs katrs te pateiksim,kādas mums ir izglītības un cik,-tev būs ātrie jāsauc .

Julja      Mēs daudz ko varam mācīties no krievu tautas - kādreiz palīdzētu viņu temperaments, uzdrīkstēšanās, .., bet nerēķināšanās ar kaimiņiem ir izteikta(Man arī viena kaimiņiene - traka krieviete. Vienkārši visi no tādas ir novērsušies dažādu viņas izstrādātu incidentu dēļ. Tagad vārās viena pati, bet šodien neurba.. :) ..)

Wonderwomen      Man svētkus var sabojāt tādi latvieši kā Tinsija. Tik vien kā ņaudēt un gausties prot. Nevajag visparināt attiecībā par krieviem vai citām nācijām, tādi paši bļāvēji un spļaudītāji ir arī starp latviešiem. Kā redzi, atbalstu šeit neguvi un ne jau tādēļ, ka Tev tā lielā taisnība. Bet, ja ta gribas darboties, tad ej ielās un taisi revolūciju - varbūt novērtēs.

ne_pasaranij_prorubj      Speciāli topika autorei:
Maģistra grāds Dizainā
Bakalauri : Ekonomikā un Tiesvedībā
Taču Mana cieņa pret Tevi, topika Autore, beidzas brīdī, kad Tu, gluži tāpat kā Tavi kaimiņi, velcies šurp ar urbi rokās, cerēdama, ka paurbinājusi mūs, Tu dabūsi kāroto: masveida šovinisma izpausmes un galvu klanīšanu, sakot: "Jā, Cien. Top. Aut. Tu drēbi runā, vajag močīt tos sučaras un ko tik vēl ar viņiem nedarīt(obligāti piesaucot neiztrūkstošos lopu vagonus!)! "

Nesagaidīsi!!! Man var būt izteikta nemīlestība pret valsti, iedzīvotāju vidējo stulbuma pakāpi, taču Valsts svētkos pļūtīt šitādu te guiņu... nu, atvaino, tas varbūt Tev baudu sagādā, bet ne vairumam normālu cilvēku, kuri spēj nošķirt sadzīvi no nacionālpolitikas! Manuprāt, ja kāds šeit neciena šos svētkus, tad tā esi tieši Tu, Cien. Tinsija!

spaare21       foto Tinsija...kamēr tu kašķējies, re es jau sacepu...pēc babuškas receptes...uz dzjeduškas pašdarinātā galda mīklu mīcīju...:)))....:)))

Nelima6      Beidziet kašķēties!!!

Un, ja godīgi, izbeidziet liekuļot... to es saku abu tautību (krievu un latviešu) pārstāvjiem...

debra1      TAA NU TAS IR! 1/3 labaakie aizbeega uz rietumiem, 1/3 labaakos aizveda uz austrumiem - taa nu te palika komjauniesi un pagriidnieki......

Taiga70      Hmm,dāma kašķīga,bet liekas.ka tagad NU BEIDZOT jau būtu jāsaprot,ka to ko paši latvieši šai zemei izdarījuši pēdējos gados i neviens cittautietis ar urbšanu diennakti neizdarīs...................

MedMaasjuks      Tinsija: Ak biji sataisījusies uz lielo lāča miegu, bet neizdevās? Nu liela škrobe un jāmeklē vainīgais ? :)
Laskovij:Vai mani te pieminējis kaut kādā sakarā... ?1? nu neatceros, ka te būtu kaut kādus sūdus sastrādājusi

adalaide      Tādu naida kurinātāju dēļ nav un nebūs miera uz pasaules...

garaamejoshais      sieviete melnaa, laika posms liidz 23 un peec 3 atskiras tikai ar sodiem... ja urbj, tad sauc munjus. Un neuzskatu, ka tas ir kas nepiedodams, ja krievam shie sveetki neko nenoziimee... taapat kaa man ir vienaldziigi krievu sveetki

veesmina      Svētku dienas parastai darba tautai ir diena , kad padarīt nepadarītos darbus.

Kamija      "Vai varat katrs šeit pateikt, kāda ir Jūsu KATRA izglītība? Tas būtu interesanti."

Man ir maģistra grāds xxx zinātnē un drīz būs doktors... :p Es zinu, Tev skauž :p Kā arī nevajag mani privāti rakstīt un ārstēt :))))

selnija_      Labāk būtu Spāres pīrādziņus uzēduši:))/piesēž tuvāk pilnajai bļodai/...mmm..

Tiešām nav ko naidu kurināt! Es kā dzimis čangals 50% poļu pēcānējs neciešu nacionālismu! Mērs jājūt visās lietās. Man šorīt arī viens traucēja gulēt vecās sētā vecās mēbeles skaldīdams. Tieši šorīt lūk viņam tas bij jādara, johaidī! Nezinu krievs vai latvietis, vai jauktenis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu