Šorīt saņēmu kaimiņa - krieva - sveicienu Latvijas svētkos!

Jā, šorīt, 18. novembrī, pamodos no skaļas urbšanas trokšņa - acīmredzot, tā kaimiņš - krievs - sveiva mani Valsts svētkos! Nu mocos ar sāpošu galvu. Tieši tāpat viens cits kaimiņš krievs visu dienu urba 18. novembrī pirms gada un arī Līgo svētku rītā 8.00 mani pamodināja kaimiņu krieva urbšana. Lūk, tā ir šīs tautas, kuru esam uzņēmuši savā valstī un padomju gados piešķīruši tiem labiekārtotus dzīvokļus, attieksme pret pamatnāciju un Valsts svētkiem! Kad atkal izlasu, ka krievus Latvijā apspiežot, man gribas smieties - es, latviete, ik dienu izjūtu diskrimināciju no krievu puses. Apskaužu lietuviešus, bet īpaši igauņus! Pati pieredzēju to, ka igaunis neatbild, ja viņam ko vaicā krieviski. Kāpēc viņos ir tāds lepnums, bet latvietis, atvainojiet, ir pakaļā līdējs. Cik reizes esmu dzirdējusi, ka latvietis sāk runāt krieviski, ja viņam krievs ko pajautā. Sveiciens Valsts svētkos! Mīliet savu zemi, bet nīstiet tos, kas pa to bradā!

Lucy      Ja pareizi atceros, tad apsaimniekotāja līgumā parasti norādīts, ka trokšņainus darbus var veikt d.d. 8-18 un sestd. 10-17. Pie tam to veikšanai jāizņem attiecīgs papīrs pie apsaimniekotāja, ko var grūst neapmierinātiem kaimiņiem degunā.
Svētdienās un svētku dienās droši sauc municipālo policiju un maksās pēc pilnas programmas.
Zin šo situāciju,ka kaimiņš remontēja pusgadu savu vienistabas dzīvokli,murgs,ne dzīve bija!!!!!!

saulllaa      da Tinsija ne par kādu cenu negrib atkāpties no sava viedokļa.....nu tas ir neloģisks,bet ir cīņas spars,jo tik daudziem ir cits uzskats,kā padosies,ja ir tāds cīņa,tīri principa pēc jānoturās tak....
eh visu cieņu par izturību;)a par neko vairāk...

gultaskaraliene      Nez, kā cilvēks iedomājas būt labi izglītots bez angļu valodas? Tīrākā tumsonības pazīme! Jo vairāk valodas cilvēks zin, jo plašāks redzesloks!
Atgriežoties pie tēmas... Tinsij, nevajag jaukt lietas! Ne jau tautība ir tā, kas neļauj Tev gulēt, bet otra cilvēka egoisms, ... smalkjūtības trūkums.Par Tavu patriotismu neviens nešaubās, bet visam ir savas normas! Nekļūsti smieklīga!

ssessy      Kāds tautībai sakars ar izglītību???
Melnās avis un kašķi gadās jebkurā tautā...

Un galu galā, kad tad labāk urbt - darbadienās ap pusnakti, vai brīvdienās pa dienu. Pamodināja agrāk - arī labi - var vairāk izdarīt :)

cilveex      "Nez, kā cilvēks iedomājas būt labi izglītots bez angļu valodas?"
"Izglītots" jau ir tāds stipri stiepjams jēdziens, ja "labi izglītots" nozīmē būt gatavam nepārtrauktajam steigu skrējienam darba tirgū, tad tā arī ir, bet tēmas kontekstā vārds "izglītots" būtu labāk maināms ar `spriestspējīgs`. Un smadzene nāk no dzimšanas, kā acukrāsa, ja cilvēks ir visumā dums, tad nekāda angļu valoda un jurisprudences viņu neglābs, tā es domāju.
Tinsijas taujājiens pēc oponentu izglītības izskatījās kā dāmītes zābaciņa piesitiens, kad viņai neklausa, vai nepiekrīt, it kā dusmās - man taisnība, jo jūs esat neizglītoti stulbeņi.
Tas mazliet izskatās pēc sikaloģiskas lietas, kaut pati Tinsija metīs man ar mandarīnu vai tukšu pudeli, bet šobdrīt vajāšanas mānijas neliela daļa ir "uz sejas"
Es saku, ja kāds REGULĀRI, latviešu/jas svētkos, kādam aiz durvīm urbj.... Nu, tā, protams VAR būt sakritība, tā notiek, tikai tā notiek RETI.
Lūk "es mocos ar sāpošu galvu", TUR ir jāsāk meklēt, NEVIS kaut kāda tur krievnaidā. Tāpēc, ka TE, oho, krievu ir kādi 10, vismaz iekš PA, un tagad lūk vairs nav krievi vainīgi, tagad vainīgi ir jau pasi latvieši, tb oho,pa,gļēva tauta, valsts prezidents, krievija, žīdmasoni...
kā tur bija tas teiciens... rešeršē ļe fem, vai? nu tad te es saku, meklējiet galvā.
Tas laikam izskatās pēc uzbrauciena, tikai tāds tas nav. Pārdomas.

absolute      Tādi jau tie krievi ir! Būsim lepni latvieši!

gultaskaraliene      ssessy, atbildu, ja tas bija domāts man. Mk(2009-11-18 13:55): Mani gan vairāk uztrauc šīs dzīves negācijas - helovīni, angļu valodas uzbāšana - ikdienā pat ļoti uzkrītoši, un tur pat Valodas komisija ir nespējīga ....

Ezjule      Es arī no paša rīta putekļu sūcēju darbināju :D

KONSUL      tautibai ir nozime???

riks      neredzu neko ne nosodāmu, ne krimināli sodāmu urbšanā. nu, ja es labāk runāju angliski, senebrejiski vai itāliski, nekā anglis, senebrejs vai itālis latviski, tak jau ērtāk angliski, senebrejiski vai itāliski sarunāties. protams, ja ir vēlme.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu