Kur palicis "Kas notiek Latvijā?"?

Pagājušajā trešdienā radās vēlme paskatīties "Domburšovu", pēc ilgāka laika. Bet nav! Izskatīju visu programmu, citās dienās arī nav!
Varbūt kāds zina, kas noticis? Domburs aizgājis atvaļinājumā, vai tuvojošos vēlēšanu dēļ apklusināts?

mei_bi (2010-07-28 20:51)      Domburšovs tiešām smieklīgs- uzdod jautājumu un tiklīdz cilvēks sāk atbildēt pēc butības pārtrauc viņu pusvārdā! Žurnaļuga-baumu izplatītājs-cilvēkus kuri tomēr kaut kādā mērā par kaut ko atbild un ieņem nopietnus amatus!

Visu savu zūdīšanos metiet uz Viņu, jo Viņš gādā par jums.
Bet jūsu vārdi lai ir: jā, jā! nē, nē! Kas pāri par to, tas ir no ļauna. (Mateja 5:37).

v_vilks (2012-07-15 16:19)      būtībā domburšovs pēdējā pusgada laikā, kad nu viņu vēl veidoja, bij vienkārši teātra izrāde.... politiķi nāca atzīmēties un atrādīties tautai. Raidījums sevi bij morāli izsmēlis. Atnāca, parunājās un aizgāja. Nebija vairs analīzes... piemēram, ka kautkādi izteikumi, ka darīs to un to, pēc kāda laika uzaicina otrreiz, pārjautā, kapēc un kas ir vai nav izdarīts. Nekā tāda nebij, līdz ar to... nebij vairs nozīmes tram raidījumam. Un no personīgā viedokļa... Domburs arī bij palicis mazliet lecīgs... var jau but, ka bij pamats... ej nu zini... :)

aikutraka (2014-08-27 08:53)      gaidi drīz rudens un raidījumi sāksies..DOMBURS atpūšas, gatavojas´--drīz vēlēšanas tad varēs teikt ..un šovs var sākties.....

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu