Nāvessodu izpildīs bet man ir jautājums kristiešiem ...

... www.DELFI.lv, 22. septembris 2010 12:07

ASV nolemj neapturēt nāves soda izpildi vīru noslepkavojušai sievietei:

ASV Augstākā tiesa nolēma neapturēt nāves soda izpildi sievietei, kura atzinusies sazvērestībā ar mērķi nogalināt savu vīru un audžudēlu, trešdien vēsta raidsabiedrība BBC.
Nāves sodu 41 gadu vecajai Terēzei Lūisai izpildīs ceturtdien. Šīs būs pirmā nāves soda izpilde sievietei ASV piecu gadu laikā, bet Virdžīnijas štatā - pirmā 98 gadu laikā.
Par nāves soda apturēšanu nobalsojuši vien divi no deviņiem tiesnešiem, kuriem bija jāpieņem lēmums. Tiek uzsvērts, ka sieviete nenoliedz briesmīga nozieguma pastrādāšanu un viņai nav konstatēti nekādi psiholoģiskie traucējumi.
Sodu izpildīs ar nāvējošo injekciju.
Terēzes vīrs, 51 gadu vecais Džuliāns Lūiss, un 25 gadus vecais audžudēls Čārlzs tika nošauti savā mājā Denvilā 2002. gadā pēc tam, kad sieviete ar nolūku atstāja durvis vaļā.
Abiem slepkavām piespriests mūža ieslodzījums.
Lūisa vēlējusies iegūt vīra mantojumu un apdrošināšanu par dēla dzīvību. Viņa samaksājusi par ieročiem un patronām, kurus izmantoja slepkavas.
Apsūdzība arī apgalvoja, ka Džuliāns pēc uzbrukuma izdzīvojis un sieviete gaidījusi 45 minūtes pirms "ātro" izsaukšanas.
"Es nedaudz uztraucos... Un vēl man ir bail. Taču esmu mierīga, jo ar mani ir Jēzus," sacīja Lūisa, uzzinot, ka nāves sods netiks atcelts.

jautājums: Vai tiešām ar šo sievieti ir Jēzus? Un vai kristīgā pasaule var komentēt šo gadījumu un apgalvojumu?

mei_bi      Esiet skaidrā prātā, esiet modrīgi! Jūsu pretinieks velns staigā apkārt kā lauva rūkdams un meklē, ko tas varētu aprīt. (1.Pēt.5:7,8).
Tātad, ikviens no mums atbildēs Dievam par sevi. Tāpēc netiesāsim vairs cits citu...(Romiešiem 14:12,13).

nasty_creature      Pateikt jau var jebko...bet vai Jezus zin ka vins ir ar to sieviski? Tagad tik daudz glumu un nelietigu lautinu apkart klist,ka katru apmeklet un atbalstit Jezus tiri fiziski nespetu.

SievieteMelnaa      Jaa, ar sho sievieti ir Jeezus. Ar mani buutu Dzhonijs Deps vai Nikolass Keidzhs.

garaamejoshais      es uzskatu, ka naavessods ir paaaak viegls sods

av2      labaak vinnai buutu atstat cietuma kameras durvis valaa pa nakti ..lai nezina, kad pa nakti ienaks tas, kas iepotees naaveejosso poti. Un dariit to tik ilgi, kameer vinna no baileem nojuuk praatinnaa pavisam.

aronika      Mani vienmēr sajūsmina mei-bi citāti. Visnotaļ labā un patiesā nozīmē.
Topika sakarā pretjautājumi autoram –
Vai slepkava ir kristiete? (Piesaukt Dievu tuvojoties nāves dienai atceras daudzi. Tā var arī nebūt nedz pārliecība, nedz ticība, bet gan ārējs farss. Bez kristietības ir vēl citas reliģiskās kustības, kas runā par Jēzu, bet jautājums bija adresēts kristīgajai pasaulei.)
Vai domā, ka visi kristieši savā kristīgajā dzīvē nekad negrēko un mūžam ir balti, pūkaini un bezvainīgi?
Beigu galā – nav nekas zināms par slepkavas kristīgo dzīvi, pārliecību; par to vai viņa nožēlo nodarīto no sirds, vai ir aprunājusies ar Dievu no sirds, lūgusi piedošanu un pestīšanu. Līdz ar to nevar būt zināms, vai Dievs jel viņai ir piedevis.
Kristīgā pasaule atbildē uz Tavu jautājumu – Dievs ir ar ik katru no mums.(Notici un Viņš Tev to pierādīs un nevis otrādi.).

p.s.Slepkavība jau netika pastrādāta Dieva vārdā, bet mantkārības nolūkā. Ne jau Dievs viņu tobrīd vadīja.

glock2      Jēzus ir mīlestība....tātad mīl visus un jo vairāk grēka jo vairāk žēlastības tiek dots ja vien grēki tiek no sirds nožēloti. Konkrētajā gadījumā to var atbildēt var tikai pats J.K..... 2011-01-13

a2uc      Vai ticīgie ir saprātīgas būtnes (homo sapiens). Vakar gribēju izveidot šādu topiku.
Ticīgiem ar saprātu ir maz kopīgā, visa viņu vēsture ir vienās asinīs un mantkārībā. Šis nav nekāds izņēmums, arī no nāves viņa grib gūt labumu - būt kopā ar ....
Šis notikums ātri kļūs par statiskiku un ierakstīsies vajadzīgajās annālēs. Nav jēgas tērēt savu laiku, dēļ idiotiem.
2012-02-15

viendieniite      Ja viņa līdz šim brīdim ir mainījusies ( jo slepkavība, cik noprotu notika, 2002.g.) no sirds nožēlo izdarīto, apzinās, cik smagu grēku ir izdarījusi, tad noteikti ar viņu ir Jēzus. Dievs ir blakus mums ikvienam, neatkarīgi no tā, ko darām. Viņš gaida mūs. Tas nenozīmē, ka viņa paliks nesodīta Dieva priekšā, jo par saviem grēkiem mums arī jāatbild un sekas var būt arī mūžigas ciešanas... 2014-11-14

viendieniite      Un vēl... Nāvesods ir slepkavība. Nāvessoda atbalstītāji, īstenotāji kļūst tādi paši kā sodāmais - slepkavas. Dieva priekšā atbildēs tikpat bargi vai pat bargāt kā tas, ko sodīja. Nav mums tiesību kādam dzīvību atņemt. Atbalstu mūža ieslodzījumu. 2014-11-14

elf7      Ir gariigaas zinaasanas, eetika un ir bazniica ... , tas nav gluzi viens un tas pats ... . Nekas ar vinu konkreeti nebuus kopaa, vieniigi soda izpildiitaaji un iepakotaaji :). Cita lieta, ka mateeriju caurauz gars, bet taapeec nav no taa jaataisa pasakas. Ir cilveeki, kas vnk. redz un juut to visu un ir 95 % masa kas tic bazniicai :). Tie pirmie sad un tad uzraksta pa biibelei lai arii paareejiem ir ko palasiities :) 2014-11-15

pizastornis      Jēzus ir ar katru, ikvienu cilvēku. Nevienu Jēzus neatstāj. 2014-11-22

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu