Kurai valstij Latvijai vajadzētu pievienoties?

Tā kā latvieši šinīs vēlēšanās jau kārtējo reizi ir ievēlējuši politiķus, kuri nav spējīgi izveidot kaut cik jēdzīgu valdību, un līdz ar to vēl atlikušās tautas un valsts tautsaimniecības labklājības paliekas ir apdraudētas. Un vienīgais veids, kā tās saglābt un situāciju uzlabot, ir Latvijas pievienošanās kādai citai, gudrākai valstij. Kura tā būtu - Zviedrija, Vācija, Krievija, ASV ?

cilvex      "Karkla_Kruminja"> nav nērti iznesties zem feika? Priekš kam slēpties? No kā tieši ir jābīstas? Tak ne jau no manis? IT joma, manā galvā, ir kādi 20% no "lietām". Tas ir "profesijai". Tā ir vajadzīga. Kā kāds vīrs piekopa visu apzinīgo mūžu "telšu meistara" arodu, tā man ir šis. IT ir tikai amats.
"Katrs lai ir savā maizē."
Nekas vairāk.
Lai nevienam nav jāprasa kādi labumi, žēlastības paika - maize, nauda, bet ir savs arods(man viņš nav svarīgs, tā ir nepieciešama lieta, nekas vairāk, būtiskais ir pavisam kas cits), lai neviens nevar pārmest slinkumu.
Paciemotos manā "IT" istabā, tad būtu pārsteigta par tur esošo lasāmvielu, cik maz tur ir IT literatūras... Bet kāpēc tev ir jāslēpjas, ar amuru sit? Nesaprotu. No kā? No manis? bah!
No manis nevar dabūt pa ragiem. Vairs... nevar. Tagad tikai sarunas. Vai tad esmu te kādu tik pamatīgi pazemojis? Bija tāda kaite. Es ar viņu cīnos. Tev esmu uzkāpis uz pirksta?

Palomino      Igaunijai.

marmorakaraliene      Es lieku uz Dāniju - Dānijas likumus un tikumus šeit un tagad. Daži dāņu urlas neskaitās. Ne jau dānis cūkkopis vainīgs, vainīgs ierēdnis letiņš, kas nemāk dānim cūkkopim Latvijā viņa vietu ierādīt, par ko es arī brīnos un nebeidzu brīnīties. Dānijā cūku fermas šitā nesmirdinātos.
Un korupcija Latvijas gaumē noteikti vairs nepastāvētu.

kokote      Fleshiņ - es Tevi varētu sabučāt...eh, būtu vairāk tādi sakarīgi puiki..:))

onka58      Tas ir provokatīvs jautājums...ļoti...
/sitot galvu pret monitoru/ Par ko jūs vispār runājat?
cepuri nost cilvex priekšā!!!

onka58      Tas atgādima ļoti vecāku ļaužu gaušanos par to cik `padumjā` savienībā bija labi. Tikai jāatceras ka krutākā mašīna bija volga un sekcijas bija visiem vienādas :)

LaskovijMerzavec      Just... un kuŗš to Dāni pie mums ielaida, ja ne mēs paši???

Kurš laukos dzen kandžu un nodzeras, ja ne paši??
Kurs pārdod zemi, mežus ārzemniekiem pa lēto...paši mēs pārdodam...
Kurš pārdod Benjamiņa īpašumus krieviem...arī latvieši...

Kurš komentē stulbas tēmas PA, arī paši...

Kurus vainojam savās problēmās.... CITUS:)

Karkla_Kruminja      cilveex - tu neesi to veerts, lai es pagaidaam iedziljinaatos tavaa bravuuriigajaa atbildes meestulee. un taa ir tava laime.

giwi      nevajag atvienoties-- ja ir tik neaprakstaama velme kaadam pievienoties

JurisK      Pievienoties? kam? Somu kalpiem igauņiem? Korumpantiem un mafiozi leišiem? Bardaka cienītājiem krieviem? Pašiem sava dzīve jākārto! Par sliktajiem darba devējiem - par labiem viņus var padarīt tikai darba ņēmēji. Ja kas - es, kā īstens sociāldemokrāts, varu tikai slavēt Ļeņinu un PSRS tāpēc, ka tikai lielkapitāla bailes piedzīvot kaut ko tādu savā zemē radīja pašreizējo rietumu parasto iedzīvotāju - darba ņēmēju, labklājību un sociālo aizsardzību. Kad Latvijā būs tādas arodbiedrības kā Francijā, tad arī būs mums mīļi un devīgi darba devēji:)

normiss      ierēc:DDDDD

kokote      JurisK > Tev arī buča...un par arodbiedrībām- domāju tur ir jāmaina pašos pamatos (nevis padlaiku funkcionāru f-jas). Galu galā tredjunijas bija pirmās vēsturē, kas iestājās par darba ņēmēju tiesībām...vairāk kā gadsimtu ilga prakse un pieredze, bet mums...funkcionāri tikai barojas no biedru naudām, bet reālas darbības: zero...skumji..:))

dabonams      Ta latviešu jau sen nav,komunisti un Žīdi visus izšāva jau sākot ar 37.gadu.Kuri palika tos sovjitizēja.Ar vienu vārdu sakot Latvijā dzīvo divas kopienas.Viena latviski runājoša un otra krieviski runājoš.Kā vienā tā otrā valodas pamatnācija ir mazākumā.

Polus      1) Vēl pat 100 gadi nav pagājuši kopš brīža, kad par neatkarīgu valsti, kuru pašiem celt un attīstīt, latvieši bija gatavi atdot savu dzīvību. Un daudzi arī atdeva. Pie tam, daudziem viss bija jāsāk no nulles, jo aktīvu bāze bija izpostīta. Bet viņi darīja un izdarīja. Ne velti tajos laikos latvietis vispirms cēla kūti, bet tikai pēc tam dzīvojamo māju. Mūsdienu latvietis, tā vietā lai izglītotos, domātu un darītu, sēž dīvānā, lamā savu valsti un gaida, ka saņems Rietumeiropas cienīgu algu. Var gaidīt līdz sapūšanai, jo nekā tāda nebūs, kamēr nebūs adekvāta darba, pie tam, primāri - domājot ar galvu;

2) Tas nu gan ir superarguments - "nerunā par ceļiem". Laikam aizgūts no Šlesera retorikas, jo kaut ko tik ekonomiski absurdu izglītots cilvēks diez vai runātu. Redzi, ceļiem ir jēga, ja pa tiem ir ko vadāt. Tāpat var nopirkt karieti un sēdēt tajā pēc sirds patikas, bet ir vajadzīgs zirgs, kas to vilktu. Ceļi paši par sevi nerada tādu vērtību, lai, tos sabūvējot, varētu dzīvot zaļi;

3) Redzi, Skandināvijas likumi darbojas tāpēc, ka tos ievēro, nevis tāpēc, ka tāds ir likuma burts. Un tas jau ir sabiedrības vērtību un izpratnes rezultāts. Vai mūsu valsts nedzīvotu labāk, ja ēnu ekonomika nebūtu 40%? Dzīvotu! Redzi, bet Tu jau arī par iekārtu ar 30% efektīvo IIN likmi gaudies, ko gan Tu darītu pie Skandināvijas 50-60% likmēm?

Pirms lamā valsti, paskaties spogulī un padomā divreiz.

liancite      Šitās nepalīdzēs, ja nu vienīgi Arābu Emirāti :D

garaamejoshais      Paklausies autor iiblij.. Lai taa buutu peedeejaa reize, kad kautko shaadu te nopublicee un reska raksti adminiem lai tavu sho bredu izdzeesh.. jo par shaadas fignjas rakstiishanu atbildiibu paredz kriminaallikums. Un es runaaju nopietni!



soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar naudas sodu līdz sešdesmit minimālajām mēnešalgām...

Vucis      Safīfājies /sausi secina/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu