Kurai valstij Latvijai vajadzētu pievienoties?

Tā kā latvieši šinīs vēlēšanās jau kārtējo reizi ir ievēlējuši politiķus, kuri nav spējīgi izveidot kaut cik jēdzīgu valdību, un līdz ar to vēl atlikušās tautas un valsts tautsaimniecības labklājības paliekas ir apdraudētas. Un vienīgais veids, kā tās saglābt un situāciju uzlabot, ir Latvijas pievienošanās kādai citai, gudrākai valstij. Kura tā būtu - Zviedrija, Vācija, Krievija, ASV ?

bitite27    1 Laskovij--ZIVIS PŪST NO GALVAS!!!

hefny      hmm
nu nodevīgos zviedrus redzet nevēlos,kas ar Latvijas armijas virsniekiem izdarījās,kā nerīkst ar armijas/jebkuras/augstākajiem/arī pietiekami gudriem-skolotiem,izglītotiem/virsniekiem / izrīkoties.Tāpat kā,komunistu armijau ienākot--karātavu laukumā--/tur ,kur tagad tas kauna piemineklis!/.
Un par tiem-paši savējie--arī te sarikoja-tāpat kā lielo karu!nav te ko murgot par daudz!
Tad nu man ar gribas teikt sakrālos vārdus:""aizver muti!""
Pietiek,ka par to te bālkustās gan russija,gan paši--
Kas latviešus izveda,kas veicināja,kas vēl tagad par citvalodu te tā brēc--kā otro--,kas arī Telavivā -nerunā ivritā /tur arī esot--tādas milzīgas-mazākumvalodas dīvainības!?
lūdzu--provokatori,lai paiet malā.
labi,ka te vismaz kāds tā reāli ko pasaka,ko no Valdības-sakarīgi-neizdzirdēsi!Varbūt--ir pretēji viedokļi,bet vismaz-viedokļi,ne tukša burbuļlaišana!

lar_unurur    1 Cik nepareizi... nav nekādu nodevīgo zviedru, nav nekādu ļauno/ļauna vēlētāju naba tautai pie dzintarjūras krastiem, NAV nekādu ļauno spēku, kuri noveduši cilvēkus viņu stāvoklī. Ja vainosi citus savās likstās, tas nekad! neizkļūsi no lūdzēja statusa. Ne! Nav nekādu ļaundaru(varbūt pat ir, lai ir, jums par viņiem domāt, vai par sevi?). Ir paši. Ir tik lieliska zeme, tā ir laba, tur ir jādara, nevis jāiežūžina sevi ar naidu pret kadiem ļaunajiem svešiniekiem. Tādā vīzē NEKAD nebūs iespējas tikt ārā ne no parāda, ne no parāda procentiem. Tikai ar darbu.

Cilvēks nedrīkst dzīvot no domas, ka kads viņu ir apbižojis un tāpēc ir kāda noteiktība. To izmanto izmantoāji. Un ja vesela tauta ir pārliecībā, ka nevis savas neizdarības dēļ, bet citu tautu ļaunā nodoma dēļ tai ir mazāks maizes rieciens?

fifidrilla      Zviedri ir iedomīgi. Krievi - galīgi garām. Vācieši arī ir iedomīgi. ASV ir daudz visādu dīvainu tautību, kas var sadomāt pārvākties uz LV. Tā ka.... Varbūt ir citas iespējas?

Man piemēram patīk igauņi, somi, holandieši... var būt arī Dānija vai Šveice ir ok? Jādomā plašāk!!!!

IKA_10      Neuzskatu, ka kādam ir jāpievienojas, bet pieredzē no citām valstīm gan būtu jāmācās. Piemēram, tiem pašiem Zviedriem 80-gados bija krīze un valdība noteica, kā tautai jādzīvo - cik jākrāj, cik jātērē un viņi tam sekoja un sasniedza to, kur viņi ir tagad. Bet, lai tas pie mums notiktu laikam, ka ir jānomainās vienai vai divām paaudzēm, jāmainās domāšanai. Jo mums jau tie paši "vēži" vien apgrozās, tikai kulītes pamainās....un ko tad var gribēt.

Dzhokonda      :)) man šķiet, ka vajadzētu ņemt piemērus no Monako, Lihtenšteinas, Andoras, Luksemburgas.....mēs arī esam sīkvalsts un šīs mazās valstiņas parāda konkrēti, kā var veiksmīgi sakārtot ekonomiku. ...Pat uz ielām cilvēki iet smaidīgi, atvērti-viņiem tādu problēmu par dzīvības vilkšanu kā LV-nav!!!

av2      davai uztaisiisim tautas nobalsossanu???:)

nektariine      Ja fantazējam, tad fantazējam - es tikai par Igauniju! Bet, autore, kā tas reāli iespējams pie mūsu valdības un mentalitātes? :))

Smaidona      Beidzam filozofēt un pievienojamies marsiešiem.Man patīk viņu zaļā ādas krāsa un rozā čības.

blaumane      zviedriem jau esam pievienojušies- mūsu kredītu nauda lielākoties plūst uz zviedriju, uzvārījās viņi uz mūsu stulbuma uhh, vēl gadus 20 zviedri saņems no mūsu kredītņēmājiem naudu, leišiem arī esam pievienojušies- naudu maximās atstājam uc. leišu bodēs, ar igauņiem draudzējamies uz rimi un supernetto tipinot, asv arī mūsu brālis, mūsu karavīri viņu interesēs pa visu pasauli karo, tā ka, sava gandrīz nekā nav, var būt pašiem ar savi apvienoties? sakasīt atlikušās pašapziņas un prāta paliekas un mēģināt valsti kaut kā uzsliet, hm, kaut gan, diezvai kaut kas sanāks, kalpu tautiņa- īdētāji

Torpedo      Es balsotu par Daaniju, jo tai jau ir pieredze ar lielaakaam aizjuuras teritorijaam (Grenlande), kaa pasu valsts. Bet vareetu arii Zviedrijai vai Norveegijai. Te var atcereeties kaut piemeeru, kaa VFR paceela VDR iisaa laiakaa un visi prieciigi. (Nu, VDR gan arii bija 8. stipraakaa ekonomika pasaulee 80-tajos gados .. )

Just_      Vēl nav rimušies? Paprasiet papriekš, kas jūs vispār gribēs ņemt, tādu "kalpu tautiņu, kura bla, bla, bla...". Slikts tas putns, kurš savu ligzdu pieķēza, biedri!

lar_unurur      ai, ai... darbi. Mēs esam tie, kas veido visu paši. Es šo runāju, bet iekšeji ir tik nejēdzīgi.. Bet tiem teiktajiem vardiem, tā viš` i` ")
Es, laikam, neesmu "labs" cilvis. Ikvienam ir jārada/javeido tā, lai emocionāli ir neatkarīgs. Tā ir cilvēku lieta būt brīviem, garīgi.

demarkus    1 vajag apvienoties,ne pievienoties...kam vajadziga karteja savieniba,kura dikte Latvijai savus noteikumus!? 2012-04-09

boogeyman      Sapņot jau variet, bet to, kas tām valstīm piedavātajām bija vajadzīgs no šīs zemes, viss jau sen ir paņemts pa velti. 2016-02-08

Labrador      Par krediitiem-latvietiitis aizgaaja pie turiigaa,gudraa,straadiigaa Svensona un paluudza naudu,soliija atdot laikaa.Par sho naudu latvietiitis nopirka Volvo,apslaciija ar Absolut,palika pie sasistas siles un tajaa faktaa vaino Svensonu.
Paveerojiet,kas un kam njeema krediitus! Mani treknajos gados daudzi nosauca par lohu.Visi cereeja,ka izmantojot iedzimto viltiibu,paziishanos,varees tos paraadus neatdot.
Par legjionaariem-izdeva ne visus,bet ap 100,kuriem tika celtas apsuudziibas kara noziegumos.Izdeva arii amerikaanji,angglji.
Ja vien Kremlis pieprasiitu,muusu zaljzemnieki kopaa ar sc izdotu visus!Varbuut der atcereeties,ka Rutenbergam par karoga kaata salaushanu gribeeja iedot vairaak,kaa par slepkaviibu muusu pashu tiesa!
2016-02-12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu