Cik Jūs gatavi strādāt par smieklīgi zemu algu?

Aizdomājos par komentāru -Atkal te vienam strādāt slinkums.
Vai nav tā, ka pateicoties zemajām algām cilvēki nav ieinteresēti strādāt nemaz. Lai strādātu , pats darbs prasa izdevumus, ceļš utt un, ja beigās saņemšanai atliek tik santīmi, tad saprotams, ka nav stimula.
Valsts politika stradīgo latviešu tautu apzināti padara par sliņķiem.

dviiniite      Tas ir kā apburtais loks darba devēji ar neadekvātām prasībām un neieinteresēti darbinieki, bet var taču būt ieinteresēti darba devēji un ieinteresēti darbinieki un iegūvējas būtu abas puses. Igūt var tikai sadarbojoties. Konkurentiem nav nekas labāks par konkurējošu uzņēmumu, kurā CILVĒKU GRUPA (jo tā nav komanda) kaujas savā starpa, jo viņiem vienkārši darbam neatliek laika...Cerams, ka krīze noliks visu savās vietās

flesh      Nauda ir tikai pavadoshais instruments...jeega ir tikai darbam ko tu dari, vai miili/nemiili...

cippa      Zini, ja man nebūtu ko darīt, es vienalga atrastu darāmo, kaut vai par velti, kaut labdarību, lai iemaņas nezustu, lai būtu apritē, lai nebūtu laika čīkstēt. Un, ja nebūtu citu variantu, arī par smieklīgi zemu algu strādātu. Tas ir - ja nebūtu citu variantu.

gravieris      Man patīk tas,ko daru.Varu arī pa velti strādāt....tik ne tad,ja par manu darbu kāds cits saņemtu smuku naudu.

cippa      Un - ja kāds darbs man tik ļoooti riebtos, tad nestrādātu arī par lielu atalgojumu (tā pers.pieredze)

Ingaxx      Nu, patreiz es strādāju vispār bez atalgojuma, bet tas tāds nestandarta gadījums - patiesībā liela daļa sieviešu savu bērnu, vīru un komunālo maksājumu dēļ gatavas strādāt kādos 6 darbos uzreiz katrā saņemot pa kapeikai, ko saliekot kopā, sanāk jau kapitāls, par ko atnest vīram dienišķo kotleti, bērnam putru ko uzvārīt un vēl atliek pāri, ko par dzīvokli samaksāt un mātei šaibas pret asinspiedienu nopirkt.
Ir suga veču, kuri vienmēr kaukuši un kauks, ka visur algas ir pārlieku zemas, jo vienmēr var sēdēt sievai uz kakla vai vakariņās pie mammas aizbraukt piesist bunkuru.
P.S. Bet katrs jau pats izvēlas, strādāt vai audzināt raksturu!

hefny    1 Jā,laikam patiesi ir darbs,kas man no sirds patīk,bet to nestrādāšu,-kamēr augsās sēz vesela varza aprobežotu muļķu un šito sistēmu nemainīs,-lai nebūtu jākaunas no tā,ka nevien valsts,bet jebkurš var nolamāt ,darbs,kura darītājam nieviens nevēlas savu meitu par sievu izdot utt.
savā laikā,kad pajocīgas prasības sāka augt augumā un resnā gala murmuļi-murmulējās,-no darba aizgāju.
Bija normāla sfēra arī papilddarbi, arī barters./kaut kas līdzīgs ko sauc Trade Swaps/.
Tagad,-kad viss tūtē ,-arī man kaut kas laikam ne tā "`nostrādāja""-jo nevar jau visi būt krutie uzņēmēji.
Tagad-tā ir-kā ir/so so/.
Bet darbs sagādā gandarījumu,-patīk,lai arī vairs nevaru galīgi neko daudz nopelnīt.
Ceru-ko pamainīt,saprast,kas īsti jāmaina,attelpu-otro elpu atgūt,-un tad jau --gan jau būs labi/latviešu nacionālais teiciens!/.
Jā,bet t tie ierēdņu bari,deputāu bari,kas par savu nepadarīto,nemākulību--necieš kā es par savu--tomēr ziepēs,un šitā varza ministru--arī naF vajadzīga,kas ar valsts auto vizinās./visādas frizūras uc/.
Jau te kur paudu-auto--Prezidentam-i tad no nomas!Un pārējie--tāpat kā mēs--dzīvokli par savu naudu-lai īrē,iet ar kājām,ja nemāk ar savu algu-iztikt,=savu budzetu apieties,-tāpēc jau arī Valsti nogremdē,jo visu laiku uz citu rēķina dzīvo!
Labs vakars.

lirica      Mani uz darbu motivee uzturmaa persona un krediitsaistiibas..kaa arii savas vajadziibas. UN esmu straadaajusi gab par kapeikaam, gan bik padziivojusi treknajos gados..bet arii par pusalgu straadaaju un straadashu, jo man savs darbs patiik.

Adamsone      Ja būtu jānodrošina dēls - darītu da jebko, ko varu. Bet attiecībā uz sevi vien - tiešām apskatītos, vai ir vērts. Prasības pret dzīvi var minimalizēt, agrāk vai vēlāk tāpat tas būs jādara.

triks9      Algai vajadzētu būt apmēram Ls 200 uz katru ģimenes locekli (ieskaitot arī bērnus), tad ir iespēja iedot viņiem izglītību un apmierināt viņu un arī savas intereses.

kautkas    1 a es ierosinu vaakt parakstus par to, lai atmaksaa celja izdevumus, mobzika izdevumus darba vajadziibaam, dziivokli u.t.t. .... muusu 100 gudrajiem praatiem tak to visu atmaksaa !!!! a kaapeec vinjiem var, a mums ne ?

pati_vinja      es savā ekskluzīvajā situācijā, darbu, kas man tiešām patiktu, darītu par zemu algu:)))) bet šobrīd izbaudu to, ka esmu bez darba-izglītojos sev tīkamās jomās:))) kā pensioņerka varu atļauties tādu roskoš:))))

Tigeris1      vispirms darbs, kas patīk un tiek izdarīts ar pilnu atdevi, atbildība par padarīto, tad alga. Atbildība par to ko dzīvē dara un kā dara. Ilgi strādajot tikai dēļ naudas lēna pašnāvība un uzņēmuma vadītājs vai atbildīgās personas auni, kas neredz, kad cilvēkam interesē tikai nauda nevis pats darba process utt. Vispārs ieteikums izlasīt, piemēram, grāmatu Robins Šarma "Lider u kotorova nebilo titulovs" . Domāta visiem, sākot ar sētnieku un beidzot ar valsts prezidentu. Gudrības par tēmu, kā maksā tā strādājam netiek pieņemtas, diemžēl ir otrādāk, tikai Latvijā pie tā ir tā nopietni jāpiestrādā. Dabā tā nu ir ir iekārtots, kas pats "slaucējs", "čakarētājs", to slauc un čakarē vēl vairāk. Cilvēkam visu laiku jāpilnveidojas lai nebūti laika aprunāt citus.

pati_vinja      ak, jā..es pietiekami nopelnu arī ar savu hobiju:))) cilvēkiem patīk tikai viņiem radītas lietas...

mekleeju_tevi2      ...vai kādam ir liegts kļūt par darba devēju-UZ PRIEKŠU!:)

normiss      ko var ņaudēt?!:)))

[never]    1 Ne velti pietuvojamies trešās pasaules valstu statusam
;)

canary      Manas algas pietiek tikai kārtējiem maksājumiem. Par pārtiku un visu pārējo jau esmu aizmirsusi:)) reizēm liekas, ka nav jēgas tādam darbam, bet strādāju.

lapsu_aacis      hefny (2010-10-27 21:21) viedoklis

(C) -jo nevar jau visi būt krutie uzņēmēji.--->> vot, uz shito, es tev ,sirsninj, i citiem taadiem pashiem, atbildeeshu ar vienas forshas, uznjeemiigas un talantiigas ohujietes, dziivee- biznesa daamas ar krampi - vaardiem: " KLJUUSTIET PAR SAVU KLIENTU KLIENTIEM! " unj no sevis piemetinaashu: ja tev un anninjai SROCHNA jaantie punktaa Bee, tev ir ritenji, bet anninjai raamis, bljin, nu , neesiet stulbas, koopereejieties!!! nu, vai tieshaam , gadiem dziivojoties pa oho, nav acas atpletushaas pietiekami, lai zakadriitu vajadziigus cilveekus, sakoopereetos, izdariitu ko jeedziigu unj paliekoshu?! ko, ellee, juus te darat, a?!?

Vucis      Pie manis nāk viens vīrelis meklēt darbu. Saku, ka nav man brīvas darba vietas. Nekas, viņš teic - es pastrādāšu tāpat, ja nav ko samaksāt. Galvenais, lai darbs būtu. Kā kāds saslims, tā es būšu viņa vietā.
Ir vēl viens vīrelis, kas vakarā ar koku jādzen no darba laukā, bet sestdienās viņš zina, kurā vietā var pārlīst pār žogu un ielavās cehā pastrādāt. Kamēr neatrod un neizdzen. Arī tā mēdz būt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu