Cik Jūs gatavi strādāt par smieklīgi zemu algu?

Aizdomājos par komentāru -Atkal te vienam strādāt slinkums.
Vai nav tā, ka pateicoties zemajām algām cilvēki nav ieinteresēti strādāt nemaz. Lai strādātu , pats darbs prasa izdevumus, ceļš utt un, ja beigās saņemšanai atliek tik santīmi, tad saprotams, ka nav stimula.
Valsts politika stradīgo latviešu tautu apzināti padara par sliņķiem.

coldasice    2 principā to idiotu dēļ,kas gatavi strādāt par velti arī citiem neko nemaksā,cilvēki atgūstiet pašlepnumu un nestrādājiet par minimālo algu vai izcenojumiem,kas ir smieklīgi,

huligansshortos      Normāli ierēcu pa šitiem "speciālistiem" kuri nez cik augstu vērtē savu darbu.
Protams, piemest cik viņi nopelna firmai.. tas ir par daudz prasīts.
Tipiska proletariāta ņurdēšana ka visi lohi, es vienīgais darbinieks uz kā firma turas bla bla bla bla.
Jejbog jau piegrizusies šitā ņaudēšana.


Negrib strādāt ? Pis nahui.
Viss elementāri.
Visa tā ņaudēšana ka pisīs prom uz UK vai Spāniju... kuru tas pisa kur tu tur šļūksi ?
Laimīgu taciņu.
Tāds ir tas brīvais darbaspēka tirgus.

Idiotiem nedalec elementāras patiesības toties ir nemērīgi augsts pašvērtējums.

Torpedo    1 Nu, ko te lai piebilst. Apnika jums sociaalisms, kad visiem bija darbs un mieriigs praats par naakotni, sagribeejaas kaut ko ekstreemu ar bandiitiem, bomziem, bezdarbniekiem, simtaltniekiem un to, lai par jums nirgaajas zemaas pieriites - luudzu, jums eksens - kapitalisms - viss, ko pasi pasuutijaat .. :DDD

Vucis      Nu nestrādājiet par tiem smieklīgajiem izcenojumiem! Kļūstiet paši par darba devējiem un maksājiet saviem darbiniekiem tās fantastiskās algas! Bet es paskatīšos, kā jums tas izdodas. Un nodokļus nepiemirstiet!

lar_unurur      Muļķis!
zrja ierēc par tiem speciālistiem. bez jokiem. ir notiektas lietas, kuras nevar "apmācīt" jaunulim bezdarbniekam.Un nav nekas nelementarī. Ja ir uzņēmums "kupi-prodaj", es neko nesaku, bet ja tev ir lietas, kuras tur zem sešām atslēgām un pat tikai apskatīt ļauj ar noteiktu pieeju... esi drošs, ja ir cilvji, kas saka, "es tev to izdarīšu" un kafijas plūmpētāji hrenovi... tur mazdrusciņ ira atšķirība. Ne jau visi dara un māk to, ko katrs sētas krancis spēj, arodi ira dažādi.:) Tas, ko tu gadiem personiski iemācies, to man ir iemācījušās sieviec saprast, ka tā pati par sevi iraid vērtība.
Tapēc tā - ja tev vajag malku skaldīt, tad dari kā zini. Ja tev ir nepieciešami noteikta veida lietas, kaut vai algoritmi... nāc. Rēķinātāji vienalga būs vajadzīgi, katram savs pielietojums.:)

marekst      2008 gada beigaas samazinaaja mani, bija variants - seedeet uz pabalsta un atpuusties vai straadaat pa sameeraa smiekliigu algu, no kuras knapi visus reekjinus var samaksaat ja kaartiigi jostu savelk, atslien auto pret seetu, utt :) es izveeleejos straadaat, jo zb maajaas seedeet un neko nedariit. smuki pastraadaaju ar pilnu atdevi, sho to jaunu samaacijos, sanaaca taadi kaa maaciibu kursi, par kuriem veel stipendiju maksaa :) bet ilgstoshi taadu darbu gan nevar straadaat ja nav cits ienaakumu avots

hren_vam      visu nosaka izdevumu ieņēmumu bilance... ja lai, nopelnītu smiklīgi zemu algu, Tev ir jāiegulda lielāki par smiekliem savi mani mani.. tad labāk pasmieties pa brīvu...

fifidrilla      Un ko darīt, ja sola maksāt, bet nemaksā? Saka - būs vēlak. Bet kad? Cik ilgi strādāt par velti? Ja aiziesi, tavā vietā būs cits. Bet tu sēdēsi mājās un nebūs pat ar ko parunāt.

desirex      Vislabākais komentārs bija tas, kur ir teikts "cieni sevi un savu darbu". Lūk, cilvēks, kas mirs ar cieņu. Pārējie mirs bez cieņas, jo dabā tā iekārtots, ka visi kādreiz mirst.

av2      Gribeetu redzeet, cik ilgi izdziivotu ssitie filzofeetaaji,ja izdziivossana buutu atkariiga tikai , un tikai no passa straadaassanas kvalitates, un daudzuma. Taa teikt, ja suudiigi stradaa, nav vakarinnas , nav jumta virs galvas kur nakti paarlaist .Pareizi te dazzi raksta, ja tu neko firmai nenopelni, tad nafig tu esi vinnai vajadziigs.Un, ja neko neesi dziivee iemaaciijies , tad ir jaadara tas, kas citiem paliek paari, un pa leeto.Jo tas, bln, ir NEKVALIFICEETS darbs.
Kaadreiz esmu parunaajis LV ar cilveekiem, un tad man taa diivaini paliek, kaa var nu tik lloti gribeet vissu, un uzreiz , tikai nekko neieguuldot ???? :((((

Baltaroze      Jau labu laiku pie mums ir tāda situācija ,kad par izglītību un medicīnu mums jāmaksā liela nauda bet strādājam par velti .Esmu pati optimiste ,bet man arī piegriezies šis ilgstošais bardaks valstī ..

dabonams    2 Darba jau ir pa pilnam,bet ja tavs paziņa aizbrauc uz Angliju un pēc trim mēnešiem atgriežas ar naudas summu, ko šeit ar lielām pūlēm nopelnītu gada laikā,ir ko padomāt.Nez kāpēc te tie paši cilvēki tiek uzskatīti par sliņķiem a tur viņi cieņā.Varbūt par to vajadzētu padomāt,nevis te stulbumus rakstīt.Latvijā grib lai cilvēki kā dzimtļaudis strādā pa velti,un ta brīnās,ka nevar normālus strādniekus dabūt.Zinu desmitiem gadijumu,kur darba devēji nostrādina un vienkārši nesamaksā,un neviens neko izdarīt nevar.Kamēr šāda sistēma un attieksme valdīs nekas nemainīsies.Vēlēšanās neko mainīt negribējāt,tagad nav ko čīkstēt zelta Dombrovskis novilks Jums pēdejās bikses,to pierāda tādu,kā Štokijs un Pabira raušanās pie varas.

desirex    2 dabonams - divas tēmas virs šīs vari palasīt, kā paši latvieši (cik var saprast - darba ņēmēji) kaismīgi aizstāv domu, ka darbaspēks ir jāizverdzina un par to darbiniekiem vēl jāpasaka paldies diženajam kungam par tādu iespēju. un, protams, cik sanācis kontakts ar anglijas piedāvājumiem, nekur neesmu dzirdējis tādu absurdu, ka vakancei vai piedāvājumam nav norādīta alga. ok, ir intervāls.

Par ko tas viss liek domāt? Par to, ka vietējie cilvēki paši ļauj sev kāpt uz galvas. Thats it. Un tā ir apzināti veidota valsts politika, padarīt darbaspēku vāju, nespējīgu apvienoties, beztiesīgu. Skat. LNT par to, kā darbinieki melnām mutēm elpo ogļu putekļus un vēl kamerai saka, ka viņiem viss labi. Tauta ir depresijā un viena no depresijas pazīmēm ir subjekta kategoriska atteikšanās piekrist tam, ka viņš atrodas smagā depresijas stadijā.

dabonams    1 av2 nedirs muļķības,es jau gadiem strādāju sev un izdzīvošana ir atkarīga tikai no paša sastrādātā.Neviena darbadevēja priekšā neesmu locijies un nelocīšos.Piebildīšu,ka ne visiem ir tāda situācija,bet pie tā cilvēki ir vainīgi paši,jo gribēja ātru peļņu džipus,izklaides un tagad daudziem abloms.A es iekārtoju naturālo saimniecību un man līdz ar to ir sava Latvija ar maksimālu neatkarību no citiem.Man nav bijuši treknie gadi un nav arī krīzes.A trekno gadu nav bijis tāpēc,ka neesu centies dzīvot uz citu rēķina un neesmu zadzis un dalijisPSRS laikā sastrādāto kopīpašumu.

LaskovijMerzavec      dabonams un desirex.... Anglijā Jūsu darbu darba devējs var pārdot ar peļņu. Latvijā šobrīd nav pārāk daudz nozares, kur varētu maksāt Anglijas algu, nodokļus un vēl uz to nopelnīt.

Piemērs: vienādi dzīvokļi: bez remonta maksā 20K, tāds pats ar remontu 23K.
Remonta tāme dzīvoklim ir apmēram 4K (materiāli+darbs) , tātad sanāk, ka remontējot ir jāekonomē uz darbaspēku, ja negribi mīnusos...

muterite      Es esmu gatava straadaat Gailjezera slimniicaa par veedera tiesu, plus kaadi lati, kas vajadziigi, lai nopirktu deelam to, ko shis prasa, sulu tur un taa, un 50 lati par utainu kambari, ko iireeju, meenesii, un par e talonu, uz meenesi, un sarunkrediitu. Lai buutu deelam liidzaas un atbalstiitu vinju, kameer tiek uz kaajaam.

Chantilly    1 paši vien šo valsti veidojam,paši apzogam,paši klusējam,kad sit vai pazemo ...un kad maksā viszemākās algas .Vai kāds streiko?Vai kāds protestē?Visi kā dzīvnieciņi pacietīgi gaida labākus laikus....vai kā žurkas pamet šo grimstošo kuģi...

JurisK      Par mazu algu strādāt sākumā nav nekas slikts, ja tas darbs interesē un ir iespēja izaugsmei. Tas, ka darba devējs, kurš nemaksā nodokļus un algu dod aploksnē, ir konkurentspējīgāks par godīgo - muļķības. Zinu vairākus gadījumus, kur negodīgie pazuduši un bankrotējuši, bet godīgie attīstās un aug. Izņēmums būtu tirgošanās, bet tur jau iesaisās tādā gadījumā kriminālie, kas ņem ne mazāk par valsti. Darba ņēmējs nestabilā, negodīgā uzņēmumā pat par labu algu uzcītīgi nestrādās nekad - tas ir kā likums. Lūk arī nākās pieņemt vairāk darbinieku nekā būtu vajadzīgs, pie tam tos sliktākos.

erina_erina      Ir man pazístamas dazhas dámas, kas mierígi gadu var neatrast darbu, bet par cik pazístamas, zinu ká tas notiek.
Dáma nr.1 - 20 gadu pieredze grámatvedíbá, ekonomikas magistrs. Zaudéja darbu valsts iestádé pashá juku sákumá. Pirmo ménesi, pusotru atpútás, tad sáka meklét darbu. Kádus 2 ménesus cítígi sútíja CV, atbildes neatnáca nemaz vai bija negatívas. Uznáca depresija un apnemsanás atrast darbu noplaka. Turpmákos 3 ménesus izsútíja vien pa páris CV, kamér atmeta visam ar roku un turpinája slígt bédás un sanemt pabalstu. Péc gada, kad pabalsts teju beidzies, sáka aktívi pievérsties shai lietai un beidzot darbu atrast. Redz, ka var dzívot tikai pabalstu sanemot.
Dáma nr.2 - ieguvusi másziníbás bakalauru. Strádajusi viená iestádé, ne visai satikusi ar prieksniecíbu sava rakstura ípatníbu dél - átri aizsvilstas dusmás, médz kliegt bez redzama iemesla utt. rezultátá juku laiku sákumá no darba vina tika atbrívota pirmá. Vinai tápat likás, ka nu man kádi 2 ménesi ir jáatpúsas un tad jau péc tam redzés ko tálák darít (gan jau darbs pats rokás iekritís). Péc 2 ménesiem sáka meklét darbu, ne visai uzstájígi un bez jebkádas degsmes. Gads pagája nemanot un pabalsts gandríz cauri. tad viens pazina piedávája doties uz UK, jo tur bús darbs viesnícá, uzkopt istabinas. Péc ilgám párdomám, meitene noléma doties. Atbraucot uz sejieni skarbás rakstura

peldetnepratejs      es labprat stradatu par kadiem 300-400 menesi un lai varetu vel papildus macities valodu.anglu valodu vismaz iemacities laba limeni.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu