wikileaks - diplomātiskā korespondence.

Kas ir lasījis - kādi iespaidi/viedokļi par izlasīto?

SievieteMelnaa (2010-12-02 11:45)      Kur var palasiit?
Mani ljoti ieintereseeja dazhu cilveku viedoklji. Jo iipasji, ja infa ir pieejama tikai angliski.:D Sateliitam taisniiba politika ir ljoti garlaiciiga, BET tas netraucee vinjai buut ljoti pat sarezhgjiitai.

edmunds (2010-12-02 12:39)      esmu paarsteigts ka ASV neaizklapee ciet domenu wikileaks.org vai nepiespiezj google iznjemt to no indexiem.
ja es buutu wikileaks autors tad izliktu visus dokumentus uz torentiem lai cilveeki sakopee 1000 eksemplaaros un tad gan buutu droshi ka info nepazudiis/nenocenzeesies. intereses peec pamekleeshu torentos :)

Miskastes_Runcis (2010-12-02 13:03)      Wikileaks nemaz tik viegli nevar aizklapēt, plus, Asanžs var atsaukties uz ASV pirmo labojumu par vārda brīvību.
Par materiālu izlikšanu torentos, jau tiek izlikts vismaz vienā torentā, un var gadīties, ka pēc kāda laika šie materiāli būs visur.
Edmund, domēna slēgšana vai dzēšana ir līdzvērtīga salas dzēšanai no kartes, nevis salas fiziska likvidēšana. Tev tā kā tas būtu jāzina.

daisy777 (2010-12-03 09:37)      Pasaules līderi tāpēc arī ir līderi, ka viņi ir pietiekami gudri, lai nepaļautos uz globālo tīmekli - tur gan nav jābūt pat īpaši gudram :)))

Nopietnas sarunas tiek risinātas pavisam citādā kārtībā, un Secret Service tad parūpējas (esmu tuvumā redzējusi, kā viņi strādā), lai neviena nepiederoša dvēsele pat tuvumā nebūtu šajos gadījumos, kur nu vēl fiksētu to kaut kādos nesējos.

Bet šitas ir tikai tāds kumosiņš, par ko politiski orientētajiem no pleba uzbudināties, kamēr īstās rebes tiek kārtotas Davosas slēpošanas kūrortā. :)))

lapsu_aacis (2010-12-03 09:41)      daisy777 (2010-12-03 09:37) viedoklis
maargrieta, saskaiti jau shamaa topsikaa, cik irj uzkjeerushos uz tieshaas dakshas, cik uz perifeerajiem zhuburaakjiem.... :)))

laipni luugti globalizaacijas priekshvakara 2. faazes saakumstadijaa!
pacuksteet priekshaa,kas buus naakamais? :DDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu