Smēķēšana kāpņu telpā

Šodien izlamāju kaimiņus, kuri atļaujas smēķēt kāpņu telpā, kur ar likumu to darīt ir liegts. Domāju, ka viņiem pie muguras lejas daļas mani argumenti...

Kā pareizāk rīkoties? uz smagu konfliktu iziet negribas...un "mordu" dauzīt ne tik...

nenopietninopietna2  1 3 epieejamais - tas salīdzinājums ar urinēšanu nu riktīgi kā aizvainotam pāķim :D lai veicas! :D Regiinaa (2011-02-20 12:04) viedoklis

Vispār salīdzinājums ir ļoti pat vietā. Kad katru reizi, kad šādas Regīnas pīpēs kāpņu telpā un pie viņas durvīm kaimiņi atstās " kluci" , vai urīnpeļķi un šamā nespēs iziet no savas mājas ar sausām kājām, + pretīgā smaka, tad varbūt sāks aizdomāties. Nepieejamais, lai Tev veicās cīņā ar "lopiem"!

Vucis    1 Smēķēšana pie loga arī neko neatrisinās - dūmi kādam, kurš TIEŠI tobrīd būs sadomājis vēdināt istabu, nāx iekšā pa logu.

Kopš kaimiņi, ar kuriem man viens ventilācijas vads, ir pasākuši kultivēt tarakānus, kuri, savukārt, vismaz reizi pāris gados ierodas viesizrādēs, smēķētāji kāpņu telpā uztrauc aizvien mazāk. Turklāt, kopš ieliku otras durvis /lai auxtums un kaķu smaka no trepēm nenāk dzīvoklī/, cigarešu smārdu vairs nejūtu.

Lai gan - man nav nekas pret smēķētājiem. Sadzīvoju.

Vucis      Ja kādam vēl traucē kaimiņi, kuri kūpina trepju telpā, ar lielāko prieku mainu pret saviem kaimiņiem, kuriem dzīvoklī 3 kaķi, pārdesmit tūkstošu tarakānu /dažāda kalibra/ un gandrīz 4 tūkt. parāds par dzīvokli. Pieteikties PK.

trafs      Arī nesaprotu - kāpēc smēķētāji labprāt piesmirdina koplietošanas telpas nevis savus dzīvokļus ?! Laikam jau vienkārši klaja necieņa pret citiem...

SievieteMelnaa      Regiinaa, smekejee aaraa, neviens neiebildiis. Bet veel labak, met nost. Buus speeks gan aaraa izvilkties, gan pavingrot, gan paskriet un liekie kg pazudiis. ;)

cilvex      Es arī nesaprotu, kāpēc "regīnas" nevar smēķēt savā dzīvokli?!? KUR problēma? TOMĒR SMIRD? Pašiem! negribas, bet citiem esot jāpacies?
Cita lieta ir tas, ka tiešām smēķētājus apkaro kā tādus viduslaiku spitālīgos. Tas man liekas nav pareizi, ka ar nodomu likvidē atļautas smēķēšanas vietas.
Tomēr citiem jācieš nav. Es mierīgi varu paciest, ja čomaks smēķē SAVĀ auto, man klātesot, bet MANĀ mājā būs otrādi - zelēt verboten! Un šis konsensuss lieliski strādā un domstarpību līdz ar to, nav.

Zelta_rokas      Man besii, ka kaapnju tepa peec "GUCII" nevis "Dior" smarzo. Diemzeel to nevins ar likumu neaizliedz! Shutka!

piparbecinja      Regina, pagalmaa!
Maniem logiem preti viens viirs pipee aaraa, vienmer lasa gramaatu procesaa. Vinjsh tur ir jebkuraa gadalaikaa!

LaskovijMerzavec      Pats smēķēju, bet piepīpētas telpas, tai skaitā arī kāpņu telpas ciest nevaru...

Regiinaa  1 1 kāpņu telpa ir liela, to piesmēķēt tā lai ir nepatīkami ir diezgan grūti :D istabu - viegli. tā kā protams, es izvēlos krist uz nerviem nesmēķētajiem kas nespēj par sevi pastāvēt :P nu es domāju tādi kā autors :) un tas vēl vīrietis skaitās, kas tādu nieku nevar atrisināt?? audz, memmīt! ;) jo līdz tam skaties, ka ne tikai tavu kāpņu piepīpēs kā tagad, bet arī tavu dzīvokli un mašīnu ;)

SievieteMelnaa - vajadzētu tomēr sakoncentrēt spēkus un enerģiju/uzmanību nevis uz citu kg, bet uz sevi, jauna vairs neesi, da arī kad biji droši vien tāda pati viduvējība kā tagad :) tā teikt, virzienu esi mazliet uz ne to pusi uzņēmusi. man fascinē kad tādas `afrodītes` sadūšojas ierunāties. droši vien tāpēc, ka nets nav tā vieta kur var dzirdēt, ka kāds par to smejas :D

SievieteMelnaa      Regiina, es Tev draudziigu padomu iedevu. Vel jo vairaak, ka redzu - Tev smeekjeeshana neliidz, ljoti nervoza esi. Man ar kg viss kaartiibaa un arii Tavaa vecumaa bija. Sievietei tas ljoti svariigi, daudz svariigaak, nekaa ceriiba, ka esi kaut kas "virs viduveejiibas" ;) Bet smekejeeshana ir defekts, jo aatraak sev to atziisi, jo ilgak un laimiigak dziivosi un buuti tolerantaaka pret citiem.

Regiinaa  1   SM - kopš kura laika vecmeitas ar stāžu ir tās, kuras svaidīsies ar padomiem kas skar pievilcības lauciņu? nu nav man tāds izskats lai es ieklausītos viduvējībā, kura izskata ziņā ir divus plauktus zemāk par mani pašu. tas arī ir tas kam gribēju pievērst tavu uzmanību - nekam citam. tā kā neķer kreņķi! :)
Runājot par smēķēšanu...tas ir kaitīgais ieradums kas kļūst par defektu brīdī kad tas ir negatīvi iespaidojis veselību, bet cilvēks no tā neatsakās. bet jau atkal - labāk pameklē defektus sevī pašā. droši vien neesi pie tā pieradusi, bet domāju, ka tik veca jau neesi lai iemācītos kaut ko jaunu pat ja novēloti. novēlu veiksmi, jo tev IR ar ko strādāt! ;)

saulespuke1970      Dažreiz labas tabakas smarža kāpņu telpā daudz labāka par lētām smaržām vai kaķu "odieri"..:)

av2      ahhaa, un ja veel zaaliiti kaiminiu uzkuupinaa ;D
Man nav nekas pret tiem piipmanniem, bisskkii zzeell vinu reizeem.

lielzemnieks    1 Reiz nācās nolaisties zemāk par kāpņu telpas piepīpētājiem- jauniešu kompāniju, kuri bija draudzīgi iznākuši kāpņutelpā papīpēt. Uz aizrādījumu nereaģēja, paņēmu un tā trekni nospļāvos viņu durvju priekšā, šķiet, tas viņiem kaut kā saprotamāk bija, jo kopš tās reizes viņus pīpējam kāpņu telpā neesmu redzējis.
Regīnai: skaista jau Tu neesi, bet stulba gan!

_Lexus_      apnikuši šitie nepīpētāji :D

Regiinaa    1 ai, lielzemniek, kurš tad ņems nopietni vērā vērtējumu no aizvainota nesmēķētāja? es noteikti ne :)
aizrādījums droši vien tika izteikts bailīgs un čukstus ja jau pat spļāviens viņiem šķita draudīgāks :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu