Homoseksualisms.

Jūsu attieksme. Traucē, netraucē; vai ir paziņas homoseksualistu lokā. (Skatos raidījumu un radās jautājums).

janisb    1 Garīga slimība, līdzīgi kā ar citiem trakajiem lai dzīvo savā nodabā. Ja mēģina uzmākties tad gan pa seju un ne tikai dabū.

lapsu_aacis    1 hi hi ! gandriiz katram dzimtas kokaa pa desmitam taadu atradiisies, tie noteikti netraucee, gluzhi taapat, kaa pashu beerni, kad vienaa jaukaa dienaa pasuutiis savus vechus un vinju "trauceeshanu" irst un dziivos, kaa jamiem labaak.
ot, tad es palasiishu, ar garshiigu baudu, kaa itiem te trauceetaajiem gribeesies savas gjeneetiskaas , kaa vinjas tur sauca- novirzes, ja(?), apspriest, sak, ibiomaķ, es tak iru uztaisiijis gariigu nepilniibu, nu kaa man taa iegadiijaas, a? :DDD

DOMAAT VAJAG!!!

pii.es. man netraucee, ibo chucheet ne ar vieniem,ne ar otriem , es netaisos. aber, viss paareejais, uz mani nekadi neatnesas.

brunis1958  1   man šis vārds ir kā bullim sarkana lupata ...tā nav slimība. duraki ir jāiznīcina

saullla    1 mani tas arī nekādi netraucē,arī tas par ko cilveex saka-vecāks1,un vecaks 2 mani nekā nespēj aizvainot.Esmu māte,un vienalga kas tur kādos papīros rakstīts.

popularizē to manuprāt tieši tamdēļ,lai agresivitāte būtu mazāka pret šiem cilvēkiem,lai biežāk ļaudis redzētu,ka tadi cilvēki ir,ka tas nav nekas briesmīgi noziedzigs,neviens nesaka ka tas ir normāli,bet tas nav arī nekas Tavu dzīvību apdraudošs.

Starp Hetero ir daudz daudz bīstamāki cilvēki,agresivāki,un tupāki,kuriem ar līkumu jāiet.

Lucy  1   Man šie cilvēki ir dzīļi pretīgi,īpaši,ka ieziet ielās un ko pieparasa vēl..arī būtu ar mieru šamos nomētāt ar olām,tomātiem un beidzot ar akmeņiem!!

av2      Paziistu cilvekus ar dazzam intreseem sex jomaa. Nav nekaada starpiiba .Sievietes pat parasti ir izteikti sexy, ja kas. Viiriessiem ir savi draugi - viniem nav nekaada intrese par hetero, so, lai tak dziivo kaa grib. Kaa jau te raksta, starp hetero ir daudz , daudz vairaak kretiinu.

saulcerite24  1   Agrāk netraucēja, bet kad uzzināju vairāk un cik daudz viņu ir... RIEBJAS! Tie cilvēki.
Ne parādība kā tāda....
Konkrēti cilvēki, kas tā dara!
Un vēl tie jaunie puiši, kas nevis normāli strādā, mācās un attīstās, bet tiek par naudu izmantoti un, protams,- ļoti jau arī labprāt izmantojas!
Tā ir vien LIELA mafija un kā man kāds vīrietis teica- īsts čūsku midzenis! Kur, ja tu ielīdīsi, nebūs tik viegli tikt ārā. Jo arī liela nauda tur apgrozās!!!......
Un tiek vērptas intrigas, lai dabūtu sev, jaunus vīriešus. Arī greizsirdības un reāli draudi, daudzkas...
Tieši tāpēs- riebjas!!!
P.S. Kaut pret vīrieši porno, piem, nekad nav bijušas pretenzijas, pat patīk. bet- tie ir pavisam citi līmeņi. Tas ir- erotiski, sexīgi. Līdz netiek skarti reāli līdzcilvēki.

saulcerite24  1   p.s. un piekrītu cilvexx, ka traucē arvien vairāk vai teiksim- pastāvīgi (ne jau burtiski, bet vispār)- jo vinju ir miljons!!!....... un visās vietās "lien ārā". Pie tam pat oficiāli šur tur un tepat tiek atļauts, atbalstīts.....
Pat tik, ka saistās ar Sorosa fondu, S. Ēlerti utt.... no kurienes un kam rodas lielas naudas......

cilveex  1   Cilvēki, kuri nav spējīgi radīt bērnus, ar naudas palīzību caur ilggadīgām kampaņām plašsaziņas līdzekļos, šantāžu un uzpirkšanu ir panākuši to, ka jau tā garīgi salauzti, atstāti bērni nokļūst nevis ģimenēs, bet divu garīgas slimības nesātāju audzināšanas varā. Mums stāsta laimes stāstus, cik šie bērni ir laimīgi, ka viņiem nav mammas, nekad mammas nebūs, toties tētis 1 un tētis 2, tas taču ir tik labi! Tāds mazs knislis pat ir samācīts dziedāt publikai dziesmiņu. Bezkaunībai nav robežu. Bezkaunības robežas nosaka tikai kauna robežas.
Tūliņ tiek rādīti skaidri tendēti sižeti par to, cik apšaubāmas ir tradicionālās ģimenes, cik slikti tur dzīvojas bērniem, kāda nejēdzīga institūcija laulība vispār ir. Tūliņ tiek pretnostatīta "jaunās pasaules ģimene", kur visi dzīvo laimīgi, bērns ķeras kājās tēvam 1 un tēvam 2 un kamerā stāsta cik tas ir laimīgs.
Šādi sižeti, talkšovi tiek rādīti valstīs, kur notiek karojošo gejistu kampaņa par bērnu adopcijas atļauju.
Aizviet tiek teikts, ka ŠĪ jau nu ir pēdējā robeža, vairāk neko nevajag. Bet katru reizi viss sākas no jauna un "vajag" aizvien kaut ko vēl. Pirms tam "pēdējā robeža" bija oficiāla partnerattiecību reģistrācija, tad "pēdējā robeža" bija nosaukuma "laulība" piešķiršana, vēlāk pēdējā robeža ir bērnu adopcija, vēlāk pēdējā robeža būs vārdu "tevs,māte" lietošanas ierobežošana. Nav bijis nekādu pēdējo robežu no sākta gala.

LaskovijMerzavec    1 Ne mana sieva, ne mana gulta:)

Nepatīk šī publiskā izrādīšanās un propagandēšana mēdijos, bet arī saprotu, ka pie tā daļēji vainīga ir pati sapbiedrība ar savu sensāciju kāri un tieksmi rakņāties svešā velā...
Kā arī (pat šeit redzams) daļa cilvēku nicinošā attieksme.

Personisks uzskats, ak dalai vīriešu būtu, ko pamācīties no tiem pašiem gejiem.. manieres,izturēšanos, intereses utt..

Feks    1 Tā kā darbojos mākslai pietuvinātā vidē, tad manā apritē tādu personu netrūkst.Traucē nevis pašas personas, bet viņu ideoloģija, kura caur mākslas izpausmēm gribot negribot laužas laukā.

saullla    1 aprobežoti iedomāties,ka pats esi tik kruts radījums,un tik exelents,ka drīksti vēl izlemt kam dzīvot kam nē,kuru iznīdēt kuru nē......

vismaz man viņi netraucē ne ēst,ne gulēt,ne strādāt,ne ģimeni veidot,ne savu bērnu izaudzināt,ne kurcitur iet,ne atpūsties,ne pillveidoties,ne augt,neredzu iemeslu sašutumam.
Ja man jādomā par sava bērna drošibu,tad vairāk mani satrauc tādi kas bļauj,ka kādu vajag iznīdēt,nevis homo...

leone      To,kuri par homo piedzimst,diži daudz nevarētu vis būt-ja velk paralēles ar dzīvnieku pasauli,kur arī mēdz gadīties homoseksuāli īpatņi,tāpēc nevarētu būt dzimtas,kurās tādu ir desmitiem.Cita lieta,ka cilvēki par tādiem kļūst,ideoloģijas ietekmēti-un tas jau vairs nav labi.
Vēl-man ir vienalga,ko un kā 2 cilvēki dara savās privātajās attiecībās,ja tas abiem ir pieņemami,tad pārējiem tur nebūtu nekas sakāms.Bet,tikko šīs attiecības nokļūst publiskajā telpā,tas kļūst pavisam citādi.Jāteic gan,ka arī 2 heteroseksuālu attiecību izlikšana publiskai apskatei un apspriešanai nav normāla.
Ja jau homoseksuālisti ir citādi,lai tad arī ir-bet nepatikšanas sākas tajā brīdī,kad,savu citādo domāšanu uzsvērdami,viņi pieprasa "visu to pašu,ko heteroseksuālajiem".

karlsonsXXL      Fsjo! Dostojaļļiemidiotismiizaacija !
mancam i galam ropeža peetiikaakaa !
-mees a praaljukk krippeej atoptiereet treš , ko traast,a mumsiem neljaav!!
teic,ka nepuušot nekaac tur homo-peto-peter-aasteeshanc - varot tikai homo vai petter,pet peto nevarrot!

ta nu mees pa appiem takt traaš to laps
/šamaa jau kan puppliksi neaciist,.-tik caur pučeem pačukst,ka te uisi traašas kaa eši/

Decijs      kamer nebazas mana dzivee, neiesaista mazgadigos netraucee.
No valstiskaa viedokla nevar neko sniegt jutamu valsts atistibai ne pilsonu radisanai klat, ja no tada viedokla tad parak liels sadu cilveku traucee valstij un tada Tauta iznikst un nak vietaa citas , kam striktaka atieksme un vairak domaa par pilsoniem un normalu kartibu. Tapec uzskatu, ka kopumaa sadi cilveki tendeti tikai savu ego un es apmierinasanai un maz ko var realai valsts un sabiedribai ko dot. Nu ja vienigais kada makslas perforance P. Bet karot par valsti toc neies parak miksta daba viniem...P.

orange      Netraucē un daži, piemēram Pērs, ir pat ļoti personīgi simpātiski.
Es pat nesaprotu kādā veidā homeseksuālis var traucēt (kaut vai Būtli) ??!
Un vai tiešām Mikelandželo vai Karavadžo veikums pasaules kultūrā ir iznīcināms, jo pieder geju kultūrai? Mums taču pietiek ar "normālajiem" māksliniekiem , tādiem kā Pikaso un Dalī :)

Tas kas patiesi traucē ir agresīvi noskaņoti homofobiski tēviņi. Arī visu veidi reliģiskie darboņi un to sekotāji. Analoģiski sekojot bībeles tekstiem būtu jāiznīcina arī visi onanētāji: "... sižets par Onānu, kuru Dievs sodīja ar nāvi par to, ka viņš, aiztiekot savu locekli ar rokām, radīja sēklu, kura nolaistīja zemi... "

Secinājums - homofobija ir tumsonība un nekas vairāk.

Tessa      butl,tu parspiile.un amerikanji lai daras,ka grib.te nu kartejo reizi ir japiekriit orangei-jabut tolerancei.
pirms 20 gadiem par homoseksualismu spiideja reala briviibas atnjemshana,tapec tas arii bija apriilja joks.
un lauliibas instituts sen jau ir piesmiets-kaut vai ar lauliibas neregjistreshanu un amoralo dziivesveidu,prichem te homoseksualisti?
praidu neatbalstu,bet vinji uzskata,ka ta ir panaceja pret homofobiju,kaut gan pa lielam tachu nekas nemainas.
Orvels,Kampanella.uz to var paskatiities tikai no malas,realitate ir tada,kada ta ir.un netiirs business bus vienmer-butu ta cilveku tirdznieciiba,prostitucija vai maksa par homoseksualiem pakalpojumiem.nekad nebus Saules pilseta,tas nav iespejams.
/kartejo x ieljubas un aplaude orange.ljoti labs viedoklis/

pianissima      Piekrītu cilveex (Butlam). Tā jau viņi netraucē un man tiešām vienalga, ar ko kurš guļ, bet adoptēt bērnus - atvainojiet, tas nu gan grauj jebkādas morāles vērtības un sapratni šo bērnu psihē. Jā, protams, paēduši un aprūpēti viņi būs, bet tas tomēr ir perversi un jau no mazotnes bērnā ieaudzina, ka pareizi ir tā, kā dzīvo vecāki (tā jebkuram bērnam liekas).

Decijs      orange (2011-04-10 10:47) personīgā pieredze
D mikalandzelo vismaz nebazas virsuu ar saviem uzskatiem un neverveja piekritejus. Velreiz varu teikt un no vestures taa tauta, kas nododas izvirtibam kopumaa aizmirst par savas valsts turesanu kartibaa, gimenem(normalam) iznikst un pazud no vestures skatuvem.... . D Nu kad kiniesi parnems pasauli tad orange un parejos varesim aplukot spices izstadee D. sarkastisks smins P. Cienu tos kas tic Dievam, cienu kas ir par valsts atistibu un tautas busanu vel 100 gadu, bet tos kas maldas trejas priedes vai megina valsti klupinat svesu sauru intresu vaditi kaa var cienit ja intresee zemes lapklajiba nu ne kaa... .
Dazreiz rodas jautajums vai binderbergiesi saprot, ka Kiniesi vinus toc nesaudzes, ja nebus stipru bufer valstu starpaaa DDD.
http://video.yandex.ru/users/arni-raj/view/294/

blaumane      man homoseksuālie cilvēki netraucē it nemaz, kā viņi var traucēt? es nesaprotu, kas tā latviešiem par tādu indivi visur un visā ienaidniekus un sliktos meklēt? man drīzāk traucē dziļais seklums, kas pārņem valsti- eirovīzijas, tupi seriāli un jūsmošana par tiem, neizglītotu pamuļķu baurošana, ka nav darba un visa pasaule pie tā vainīga, mani paziņas un draugi, kuri ir homoseksuāli, ir izglītoti, gudri, veiksmīgi cilvēki, mja, un nevajag jaukt prātu izkūkojušus deģenerātus, kuri seksuāli izmanto savus vai citu bērnus ar cilvēkiem, kuri dzīvo savu dzīvi nevienu neaizskarot, latvija neizmirs ne žīdu, ne krievu, ne homoseksuāļu dēļ- neceriet:) latvija izmirs tapēc, ka latvietis izrādījās slinks, bailīgs, aprobežots un zaglīgs indivīds, kurš māk dzert daudz un dikti, baurot sērīgas dziesmas, un meklēt tam visam vainīgos, žēl, protams

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu