Homoseksualisms.

Jūsu attieksme. Traucē, netraucē; vai ir paziņas homoseksualistu lokā. (Skatos raidījumu un radās jautājums).

cilveex      Mēs dzīvojam pasaulē, kurā pieraduši dabūt to, ko tie vēlais, lai kas tas būtu, turlkāt – tūlīt pat! Šī sabiedrības ir pieradusi gūt tūlīteju vēlmju apmierinājumu. Šie indivīdi dzīvo filosofijā, ka apmierināties savas vēlmes, tās ir viņu personiskās un neapšaubāmās tiesības. Ar to nepietiek. Šīs personas vēlas, lai viņu vēlmes tiktu pilnībā akceptētas arī apkārtējo uztverē, turklāt, bez ierunām.
Kopumā, sabiedrība sāk uztvert šo vēlmi - piespiest citu sabiedrības locekļu uzskatus pakļaut savai izpratnei, par likumīgām tiesībām. Gribēt, piepildīt gribētu UN piespiest citus akceptēt savu gribu, kā pienākumu visai sabiedrībai.
Liberālā tolerance.
„Ja es pieņemu citu vēlmes, tad citiem ir pienākums pieņemt manu gribu un vēlmes.”
Vairums cilvēku nosliecas piekrist šādai, it kā, saprātīgai nostājai.
Šajā, no pirmā skatiena, visnotaļ pieņemamajā nostājā slēpjas „aprakts suns”.
Patiesībā, šī liberālā tolerance atceļ vārda un domas brīvību, tikai ļoti viltīgā veidā, it kā ienākot pa sētas durvīm. Šis ir politkorektuma stūrakmens.
Te ir vieta atsevišķai, stipri plašai tēmai – kādā veidā, kāpēc, priekš kam tas viss. Kā tas gadiem tiek virzīts. Jaunās pasaules filosofija nav izstāstāma dažās rindkopās, bet karojošais gejisms ir tās sastāvdaļa. Jaunā cilvēka izveide.

cilvex      Tālāk. Lamuvārds.
Par lamu vārdu, vismaz par nepieklājības vārdu ir kļuvis vārds „morāle”, „morālās vērtības”. Būtiski ir tas, ka drīkst pastāvēt tikai jaunās morālās vērtības, kuru vienīgās robežas ir ausgtākminētā sentence. Kas ar šo ir pretrunā, tas tiek pasludināts par padārāmu par nepieņemamu, vecajām morāles vērtībām ir jākļūst par tabu, jauno morāles vērtību vietā. Tāpec ir jādiskriditē kā šo „veco” vērtību pārstāvji, tā šīs vērtības pašas. Tas nav ne mirušas, ne vecas, bet tās var pasteidzināt nomirt. Tam ir nepieciešama ilggadīgs uzskatu ‘kas ir labi un slikti’ skalošanas darbs.
Viens no paņēmieniem kā acīmredzamo padarīt par apšaubāmo, ir pacietīgi apšaubīt acīmredzamo. Kādu laiku acīmredzamais ir neapšaubāms, jo cilvēks ir noskaņots ticēt acīm. Bet cilvēks ir noskaņots ticēt arī ausīm. Tas ir veids kā neapšaubamo padarīt abšaubāmu.
Tas ir panākts.
Bet ir cilvēki, kuru uzskati nav ieteikmējami ne caur internetu, ne tv, ne kino.
Te ir jāmaina pieeja un jādiskriditē, jānomelno paši šo vērtību pārstāvji. Arī tas jau ir izdarīts.
Nākamais solis ir jau tieša nosacīti „vecā” nomaiņa ar „jauno”. Tā ir šodiena.
Beidzot arī šī sabiedrība ir pietiekami sagatavota, lai dažu indivīdu savtīgo, egoistisko vēlmju dēļ, tiktu mainīti sociālās kopdzīves normas.

lapsu_aacis      :DDD palasiiju un ritiigi nonjirdzos!

ziniet,ja man buutu jaaizveelas no 2 gjimeneem viena un kam uzticeet audzinaat manu kinderu, es bez domaashanas izveeleetos geju paari! nospiedoshi lielaakaa geju dalja ir galvastiesu izgliitotaaki parj heterovechiem un seciigi- arii manam kinderam tiks galvastiesu labaaka izgliitiiba no gjimenes.
aber, vot , agresiivi homofobi, var turpinaat svi raustiit aiz bibja unj bezceriigi diedeleet no veceneem zegzi dieniskjo, drikjeet pamaaciibas kaa pareizi diipthrouts jaataisa un slapji sapnjot par analjnjiku, arii turpmaak. :D

jaa, btw, tas veel ir jautaajums, kursh ir lielaaks gariigs kroplis- gljotu laioziitaajs no vecenes chozhas, vecenei savu *iNpi riiklee iegruust gribeetaajs, dibenspraudis vai geji.. :DDD

LaskovijMerzavec      Ja jāliek svaru kausos, kas audzinās bērnu - homoseksuala ģimene vai hetereseksuala ģimene (kur vīrs dzer vakaros šņabi un dažreiz visu ģimeni iekausta) tad tomēr (lai kā man nepatiktu) dotu priekšroku jaunam homoseksuālim, nekā kārtējam dzērējam, narkomānam utt...

cilvex      LaskovijMerzavec>
Esi kādreiz redzējis, ka adopcija tiktu ļauta dzērājiem vai narkomāniem???
Varbūt ir ilūzija, homoseksuāļi nav narkomāni vai dzērāji? Ceru, ka nē.

lapsu_aacis      Esi kādreiz redzējis, ka adopcija tiktu ļauta dzērājiem vai narkomāniem???
vot, itaa ir peerle! :D

es esmu! apprecaas zveerinaats alkanauts ar atraitni, kurai ir 3 beerni un adoptee shameejaas 3 un uztaisa veel 4! 20 gadu garumaa, shie 7 + vecis, ir nodzeerushies liidz klinkjim, sataisot katrs veel baru taadu pashu neveselu kroplju! nestraadaa, parazitee uz pabalstiem, ibo katram no tiem 7 ir veel pa 3,pa 5 kinderi un taadi pashi partneri- alkashi.
miestelja nosaukumu pateikt? :D

veel vajag piemeeru?
apprecas vecis sociaalais narkassh ar veceni- biznismeni. adoptee shamaas vienu kinderu un uztaisa otru. otrais piedzimst ar gjeneetisku defektu, kaa rezultaataa, vecis, sapratis,ka taas ir vinja narkazhisma sekas, izlien no pagriides ij kljuust par narkashu legalis. vecene, protams, nobankrotee, aaarsteedama to urlu, a shis pamanaas kedas atmest. tagad jai uz kakla ir 2 kinderi, viens no kuriem ir draazenis un otrs, kura izgliitiibas nauda un viss paareejais, ir sagruusts riiklee kaut kaadam urlam.
miesta nosaukumu pateikt? :D

taadu staastu ir simti.

jaa un veel kas. diivaini,ka savas aknas nodzeeerushi cuukas, taisot beernus , nedomaa, ka taadaa veidaa nodod savus neveertiigos geenus kinderam liidzi puuraa un tadeejaadi uzgjeneree veel vienu alkonautu paaudzi. taa ,nez kaapeec, tiek uzskatiita par normu, alkashinji tak labi cilveecinji, pyzaas tikai zem dekjiisha un ar preteejo dzimumu, dazi pat pamanaas maurot bazniicinjas koriitii, nu,zashibis,ku skjiisti cilveecinji, iipashi,kad piedzeras un apmiizhas. :))))
ak,jele, cik skaista peizaazhinja! :)))))))))))))))))) visu dienu, skatiishos uz taadiem paar pljavinju un smuki smaidiishu :))))))))))))

cilvex_      "jaa un veel kas. diivaini,ka savas aknas nodzeeerushi cuukas, taisot beernus , nedomaa, ka taadaa veidaa nodod savus neveertiigos geenus kinderam liidzi puuraa un tadeejaadi uzgjeneree veel vienu alkonautu paaudzi. taa ,nez kaapeec, tiek uzskatiita par normu, alkashinji tak labi cilveecinji, pyzaas tikai zem dekjiisha un ar preteejo dzimumu, dazi pat pamanaas maurot bazniicinjas koriitii, nu,zashibis,ku skjiisti cilveecinji, iipashi,kad piedzeras un apmiizhas. :))))
ak,jele, cik skaista peizaazhinja! :)))))))))))))))))) visu dienu, skatiishos uz taadiem paar pljavinju un smuki smaidiishu :))))))))))))"
Es tā saprotu, ka šīs jaukās rindas ir veltītas tieši man personiski?
Tu dažreiz pamanies uzvesties kā indi šņācoša čūska. Intereseanti, tas ir raksturs vai nerioze?
Visi augstākminētie piemēri ir komentēšanai nederīga.

Tessa      lapsas viedoklis.

iemet jamam no manis tamaa homosekshu teemaa:
cilvex_ (2011-04-10 13:04) viedoklis

ja tu esi nodzeeries cuuka, tad jaa, tad tas ir veltiiC arii tev.
es she gan biju domaajusi man tuvaak staavoshus nodzertaas nelaimes , ar kuriem mani, diemzeel, saista gjeneetika. un, njemot veeraa, kaadu destruktiivu iespaidu uz manu un manas gjimenes dziivi, vinji ir atstaajushi, ar savu atmiekskjeeto mozgu izdariibaam, tad labaak lai vinji pirms vairoshanaas buutu nospraagushi un arii muusu abu ar brachku nebuutu!
starpcitu, gan es, gan mans braalis, esam alkashu beerni. un nekaadu ne sveetdienas likjieristu, bet ritiigu- uz paklaaja miizeeju, ar visiem deliirijiem,ar mazajiem zaljajiem un kjershanu pie ierocha, pirmajam,kas patraapaas istabaa, meegjinot traapiit, saucot to par uzbruceeju! un mums ar braali, lai iztiiriitu savas mozgas, cik vien tas vispaar ir iespeejams, ir prasiijis 10 garus gadus, gan vinjam, gan man un shii ciinja buus,kameer mees elposim. atskjiriibaa no bralja, es veel esmu nedaudz pielaidiigaaka, tacu vinsh ir hitlers un vinja maajaa NEKAD un NEVIENS neienaaks ar alko pudeli. luuk, tadu traumu, vinjam ir sagaadaajis vinja pasha teevs! tadeelj, es arii saku, ar pilnu atbildiibu saku- labaak viens homoseksuaalistu paaris un normaali dziivesapstaaklji beernam, nevis viens shitaads kroplis par teevu!

cilvex_      Labi. Atbilde ir skaidra un balstīta pers. pieredzē. Tu paliec pie sava kā tev patīk, bet manās acīs šie argumenti ir nekam nederīga, vispārinoša demagoģija.
Alkoholisms un narkomānija starp homoseksuālistiem ir izplatītāki netikumi kā normālas seksuālās orientācijas cilvēkiem.
Šī parādība - alkoholisms un narkomānija starp homoseksuāļiem, vīriešiem un sievietēm, bija jo īpaši izplatīta kopš pag.gs. vidus un līdz 80.gadiem.
Sevišķai narkomānijas izplatībai ir un bija savi cēloņi, alkoholismas atkal savi. Lai arī ir kopīgas iezīmes. Piem. alkoholisms 30 gadīgu geju vidū. Viens no izplatītiem iemesliem ir paaugšanās, kamēr seksuālā vēlme joprojām saglabājas uz ļoti jauniem vīriešiem vai pat zēniem. Bet piepildīt savas vēlmes ar vecumu iespēju kļūst arvien mazāk. Sakas depresija. Depresija = alkohols.
Narkomānijai citi izplatīti iemesli. Nav vietas šajos mazajos komentāros to visu stāstīt un TIK daudz rezerves niku man vienkārši nav.
Tas ir propogandas radīts mīts par homoseksuāļiem, kā no reibinošām vielām mazāk atkarīgiem cilvēkiem. Patiesība ir pilnīgi pretēja.
Bet pētījumi un statistika šajā virzienā ir tabu, kur statistiku dažās valstīs veikt vispār ir aizliegts un tāda vairs nav pieejama. Saprotamu iemeslu dēļ šadu datu nākšana gaismā kaitētu propogandētatjam gejisma tēlam.
Cita statistika ir pāru noturība. Tiek stāstīts par paaugstinātu uzticību geju "pāru" vidu. Bet pirmsgejisma laika statistika liecināja par pilnīgi pretējo - ārkārtīgi nenoturīgām attiecībām starp gejiem.

dolce_no_pasaran      /palasa cilvex komentārus un nodomā- paranoja šamam ierullē konkrēti/

karlsonsXXL      /saprot , kaja karlsonc ar praaljuk paarstaas suukt alinjsh,tat lapsacs puus ar mier pie šamiem atoptiereeties/

ja taa patommaa,kursh ta varreet puut lielaaks kropls- tipenna sprautiitaajs vai homoseskuaalis? - tak jau ka tas tippensprautiitaajs - jo homoseskuaalis spraudii tikai sava cimuma tipenos,a tipensprautiitaajam -ka tik iespraust,un pokuj kaata cimuma tipenaa
;/
/iesprauš laps tipenaa un sajuutas liels(XXL) kropls.,-a pet to čošs kļot kan lapaak suuc ar salmiņ no vafffel klaasiic/
ps : liels pateiciips par izsmeļošs statistisks un socioločisks šiis teems anaaliidsis ar spiukC piokraapfisks piesabaaziijums klaat- taucu neiroošu izcelsme kljuust kristaalskaitra un akresiivs riiciips motivaacijs saprotams(punkcs)

peeps : nu i pauisam troshi saieraudzsiic ka aapokaalipsis nenaak no kosmoss,pet no komoseskuaalizms- vienc fakink temokraapfisks aapokalipsis !(aaminc)

pianissima      O, dolce atbalsta gejus! Nu tas gan ir jaunums!:)
Bet par cilveex - gauži jau ta gribētos, lai šamam nebūtu taisnība, aber diemžēl var gadīties, ka ir gan...

orange      skaļi te iet :)
mana dziļa pārlicība ir, ka nevienu heteroseksuāli, lai cik ilgi viņam kāds gadātu prostatas orgasmu, par geju nepataisīs.

un alkoholiķi ir gan vienā, gan otrā "orientācijā". alkoholiķu heteroseksuāļu uz planētas vairāk.

Helga_13      Te, gan, pa riktīgo iet...!!!
Mani tas šobrīd neskar, bet nezinu kā justos, ja mans dēls vai meita vienā dienā ieziņotu, ka tagad būs tā un tā. Droši vien, ka samulstu.... bet ne jau tādēļ mazāk savu bērnu mīlētu.

Nausikaja      Kā tas mani varētu traucēt? Vai ir izdots likums, ko drīkst mīlēt? Man traucētu, ja to liktu uzskatīt par normu.
Ja mani kas uztrauc - bērnu adoptēšana. Bērns pagaidām aizvien rodas no sievietes un vīrieša. Citādi - lai katrs mīlē, ko grib.
2014-06-06

varisr      Protams ka lielākā daļa uzskata ka mani tas neskar, netraucē. Netraucē līdz tam brīdim kad tavs dēls atnāk mājās un pasaka es mīlu kaimiņa Ješku un esmu gatavs precēties ar viņu. Mēs adoptēsim bērniņu. Jo redziet tā tagad ir modē, visi tā dara. Te nu jāsāk aizdomāties vai tas traucē vai kā. 2014-06-10

8008      Netraucē, kad kaimińu geji kliedz no laimes.

Traucē sačakarēta varavíksne, kuru bāž acīs.
2023-07-05 15:59

Labrador    1 Buus taapat , kaa ar poteem un QR kodiem. Tas buus piespiedu briivpraatiigs pasaakums un apmaksaats , tautaa cieniits aktieris televizoraa salkani duudos , ka nevajag baidiities no viena maza gruudieninja dibenaa. Taalaak tiks zaakaati homoseksuaalisma pretinieki. 2023-07-08 17:49

Raivis_1977      .... lokā locamies līdz! 2023-07-10 02:40

Līdzīgi jautājumi
Vai fitness tiesam ir solis pretim homoseksualitatei? (36 atbildes)
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu