Japanas notikumi!

Ka vērtējat notikumus Japanā,kādas domas..? Kas cilvēci sagaida?

garaamejoshais (2011-04-19 22:54)      da tak nekaa traka nebuus.. paarspiileets pasaakums liekaas

Lovetta (2011-04-19 22:57)      koraļļu kalciju nav par sliktu aizmirst jau tagad...jo japāņi savas piekrastes saķēzijuši jau sen-kā visas augsti attīstītas civilizācijas. un pie tam ģenētiķi un fiziologi nerekomendē brūķēt neko,kas nav no pašu platuma grādiem...nu ja nu vienīgi kā eksotisku paēdienu retu reizi

LaskovijMerzavec (2011-04-19 23:18)      Lovettaa ... itkā Baltijas jūra būtu tīra... ar visiem saviem pasaules karos sagāztajiem ķīmiskiem ieročiem un citiem s*diem...

lykke (2011-04-19 23:30)      Baltijas jūrā visi atpūtnieki un viesi iet kā uz tualeti :D tur toč ir labi :D

kad biju sīks, braucām uz jūru un ņēmām suli līdzi. reiz, kad bijām pie jūras ar suni, tēvs bija blakus - kāda bāba (tiešā vārda nozīmē) sāka pārmest ka mēs cūkas suni peldinot. Uz ko tēvs īsi atbildēja ka suns ir tīrīgāks un jūrā nokārtoties neiet. uz ko bābai mute bija ciet un ar to saruna beidzās. Atceros kā tagad. Laba dzīves pieredze bija :)

akoo (2011-04-19 23:41)      eXX NOBIRDINAAS kaa ābolus:))

carluccio (2011-04-19 23:53)      ņemot vērā to cik ļoti es mīlu cilvēkus, nebūtu nekādu iebildumu ja tas mēsls uzsprāgtu

av2 (2011-04-20 05:49)      da nekas nebuus pasaulei.Vismaz tuvaakos paaris miljonu gadu izniikssana cilveecei nedraud. Japaanas notikumi ir tiessaam milziiga traggeedija, kaadas notiek, un ir notikussuis vienmeer cilveeces veesturee tuukstossiem gadus :( Varbuut ta sala, Japaana, ar laiku pazudiis no zemes virsas, nezinu. Kautkas jau tur zemes dziilees gruustaas, trinaas, un negrib nomierinaaties, ja reiz tik stipri juutams uz zemes augsspusee ;((
Varbuut kaadam lloti griibaas garantijas mieriigai dziivossanai naakotnee? Taadu nav, un nekad nebuus, bet tapeec dziive ir ar to tiessi intresanta, ka nekad nezini, kas sagaida riitaa.
Cilveecei vienkaarssi vajadzeetu buut daudz vienotaakai gruutaa briidii, tas gan. Uzskatu, ka ir nepareizi domaat, un riikoties taa, teiksim, ja notiek zemestriice Indoneezijaa, tad visiem jaadodaas paliigaa, bet ja notiek nelaime Japaanaa, tad....izlikties, ka nekas nevienam nesaap, vai nav gruuti, jo , redz , Japaana ir bagaata valsts :(

karlsonsXXL (2011-04-20 08:14)      /ielitto ar aatompump patusssee/

tis japppānc i vienc njiprs tauc !
mees veel recees ,kā shams no pettres aatr vien akau us kaulnc uskaaps- i lapsaacs tapuus uiss saus iskraapc nauta tot apukaalj,ka shous nepūs saistaisījies un smuks nelaime nepuus sanaacs!
:/
vaik tik muteeties aatrāk nikā tiek isspiesc tis pasauls kaals,.- un uisss puus chikiprixiniekssaa!

/ieper urrinaans ieksh to al,lai lappāk muttējas/

Just_ (2011-04-20 08:30)      Ar visu cieņu un līdzjūtību pret japāņiem man kaut kā šķiet, ka šai tautai pārāk patīk pārveidot dabu (nu, tie viņu dīvainie kociņi, dārzi, arī tērpi). Bet dabai tā pārveidošana nu ne visai... Bet gan jau Japāna ātri vien atkopsies, un uz pasaules galu - diemžēl! - cilvēce kopumā var necerēt.

Palomino (2011-04-20 10:10)      Nu štruntīgi japīšiem iet, kā citādāk to vērtēt? Man šai sakarā 2 domas vai iedomas: 1) nekas nenotiek tāpat vien ; 2) visādi vietējie gaišreģi paredz, ka 2012ajā būšot kaut kas megagrandiozs, kas pārmainīs pasauli, bet, reku, 2011ais knapi sācies un jau viss notiek!

Vervulfs (2011-04-20 10:17)      Pasaules gali jau notiek pēdējo 6000 gadus. Un vienmēr tas ir dieva sods par cilvēku netiklībām.
Es nez man liekas gandrīz visi no mums ir pārdzīvojuši jau vairākus pasaules galus. Kāpēc lai nepārdzīvotu vēl dažus? :D

EWA_I (2011-04-20 10:25)      Nu nezinu, man personīgi neliekas, ka cilvēka būtu kaut kas TĀDS, lai par to baigi uztrauktos. Ir - labi. Nav - arī nekādas problēmas.

JurisK (2011-04-20 10:27)      Vo, vo - Konsul reizēm izsakā ļoti reāli(sk.1. viņas komentu)!:) Tādi pasaules gala pareģojumi pagājušajaa gadsimtā bija vismaz kādi 10, šajā gadsimtā jau arī kāds pārītis salasīsies - dzīvo un mirsti kā visiem cilvēkiem pienākās, nav jēgas domāt par to, ko nevari ietekmēt.

walmets (2011-04-20 14:33)      Būs lieta pārdomām. Vispirms jebkādu ķīmisku reakciju kontrolēt, tad cept aukšā reaktorus.

Effy (2011-04-20 16:13)      šī mēneša Mistērijā ir laba 3 gudru cilvēku saruna par kataklizmām pasaulē - kāpēc tā notika ar Japānu. it kā jau tāda kulturāla nācija. bet no otras puses tieši Japāna ir tā, kas degradē cilvēci. kāpēc? tāpēc, ka tieši no Japānas nāk visas modernās tehnoloģijas, kas cilvēkus atrauj no dabas, no ģimenes, no izaugsmes utt. un liek palikt trulākiem. nu kaut vai tās pašas datorspēles. nerunājot par kaut kādādiem citiem tehnoloģiskajiem brīnumiem, kur mašīnas aizvieto cilvēku, kur tiek strādāts pie tā, lai cilvēki nosistu laiku uz kaut ko mākslīgu un nevis viens uz otru vai pievēršoties dabai. tad nu māte Zeme izkārto tā, lai cilvēki tomēr atgrieztos pie sava pirmsākuma.
ja tiem cilvēkiem ir taisnība, tad kaut kas nelabs varētu būt gaidāms arī Kalifornijā.
nu kaut kā tā... zināmā mērā tam var arī piekrist. protams, katastrofa briesmīga un žēl cilvēku.

JurisK (2011-04-20 16:56)      Effy, tieši tas ir ezotērikas popularitātes pamatā - savādākā gaismā parādīt normālas ģeoloģiskas, un ne tikai, parādības. Jā, varu droši teikt, Losandželosai ir ļoti lielas iespējas izzust no Zemes virsmas, bet ne jau Holivudas vai mūviju dēļ!:)

mojito (2011-04-20 16:57)      Effy, kaa var tehnologjisko progresu nosaukt par degradaaciju? Tikai tumsonjas taa var runaat...degradaacija ir kad cilveeki saak pliiteet,lietot narkotikas,kaa LV tas notika 90. gados...un turpinaa svel joprojaam.
Ko noziimee ,atraut no dabas,tad mums,lai buut pilniigaa harmonijaa a rdabu,jaamiet atpakalj alaas...
Kalifornijaa noteikti buus zemestriices,deelj plaatneem,taapat tas buus Turcijaa,Itaalijaa vulkaani utt.
Cilveeki mekle mistiku,tur kur jau sen ir izskaidrojums.
Agraakos laikos uz saarta lika raganas,veelaak kad atklaaja mikroskopu,saprata kas pie vainas.
Muusdienaas tachu katrs var izveeleeties kaa dziivot-gribi,truli speelee kompjuuterspeeles,gribi buut pie dabas-ej mezhaa,izveido zemniicu un dziivo cepuri kuldams...
Aarpraats,kur logjika...

le_chot (2011-04-20 17:31)      Nekas labs nebūs. Sirds saraujas lasot par kārtējo radiācijas noplūdi vai trīci. Ekkk. Un ja paši ļautiņi būtu apzinīgāki savā pašu zemē. Biznesme`ņi tik kāš naudu un par Zemeslodi,kādu to atstāsim mazbērniem,nedomā.

Effy (2011-04-20 18:07)      mojito, nu lūk tev ekselents piemērs - Japānā ir izdomāts suns-robots. tātad turpmāk vecāki varēs izlemt vai savam bērnam dāvināt dzīvu suņuku vai suni-robotu. un tā nav degradācija? nav jāsaprot tikai morālo degradāciju, kad cilvēki nodzerās vai nonarkojās. cilvēce degradējas tīri cilvēciskā attrieksmē viens pret otru, attiecībās pret saviem tuvākajiem, dabu.
jau tagad attiecības starp cilvēkiem ir palikušas vairāk virtuālas kā reālas. kad tu pats pēdējo reizi esi uzrakstījis īstu ziemassvētku apsveikumu uz īstas papīra ziemassvētku kartiņas un nosūtījis to pa pastu un nevis draugos aizsūtījis kādu virtuālo?
saproti, par ko es runāju?

spriganaa (2011-04-21 00:57)      Nu, ja pie mums - LV kāds ņaud par sliktu/grūtu/šausmīgu,u.t.t. dzīvi... Priecājieties, ka nedzīvojat Japānā un mūsu zeme pagaidām ik pārdienas nekratās, mūsu tuviniekus cunami jūrā neieskalo.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu