Japanas notikumi!

Ka vērtējat notikumus Japanā,kādas domas..? Kas cilvēci sagaida?

mojito (2011-04-21 09:59)      Effy, es uzskatu taa,ka izveele starp suni robotu(speeljmantinju,kas vizuaali atgaadina suni) un suni ir diezgan nesaliidiznaamas lietas.Otrkaart-papiirs -tas ir tehnologjsks progress-nepiedieniigi!!! Jo pa iistam ir ziimeet tikai uz maate sdabas dotaam virsmaam-alaas uz sienaam,uz koka balkjiem utt. Tas buutu 100% dabiigi :)
Es neuzskatu,ka attieciibas starp cilveekiem ir vairaak virtuaalas kaa reaalas-man joprojaam ir kontats ar gjimeni,draugiem,citiem cilvekeiem uz ielas,tramvajaa,veikalaa utt. Es tam galiigi nepiekristu,bet varbuut Tu to visu skaties caur savu prizmu un no sava sperspektiivas.
Es, protams, saprotu par ko Tu runaa un ko gribi teikt,tikai es gribu piemetinaat,ka nepiekriitu Tavam viedoklim.Jo katrs varam izveeleeties dziivot kaa gribam-nu paardod kompi,mobilo,visu elektronu...no taa buusi tuvaak dabai? Kontaktee ar veestuleem,kas rakstiitas uz papiira,domaajot ,ka tas ir dabiski un personiskaak,bvet veestures griezumaa shiis abas lietas atrodaas viena otrai blakus-no laika kad cilveki izgudroja papiiru un rakstaamspalvu liidz email eerai ir viena milisekunde,njemot kosmosa meerogos...saproti par ko es runaaju! :)
Vel buus taaadi sasniegumi,mee spat iedomaaties nevaram,un email liksies tik personiski un miilji...:)

Effy (2011-04-21 17:09)      mojito, vienk. noskaties filmu Surogāti ar Brūsu Vilisu galvenajā lomā :)
un slinkums man lasīt šos te garos penterus. nu sorry. tev savs viedoklis un man savs. labi vismaz, ka ne es vienīgā tā domāju. vakar ar draudzeni šo tēmu arī pārspriedām. viņai ir tieši tādas pašas domas kā man, ka visi tie kiberbrīnumi degradē cilvēkus.

mojito (2011-04-22 09:30)      Esmu to filmu redzeejis! :) Nu ko,paliekam katrs pie sava! Ja Tevi(un citus ) tas degradee,tad tas nenoziimee ,ka taa ir ar mani un citiem.
Paliekam katrs pie sava,Tu spiitiigi runaa apr dekgradaaciju,bet neko nedari,lai to izskaustu vismaz no savas dizives-saacar to,ka atsleedz internetu :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu