Ko Jūs domājat par interneta vietnes "manabalss" izveidi?

KraaKraa (2011-06-10 18:14)      pa teletaipu no lapsas:

un, treshaa lieta, par ko es nevaru beigt smaidiit-
cienijamajamajamaiem oratoriem- buutlam uzbrauceejiem, pie lielas mutes, aciimredzot ir paaraak latviski shauras smadzenes.
rekomendeeju iecaapot jebkuraa publiskaa premium class templaashu tirgotavaa unj turj,kaa treknju lielveikalaa izveeleeties ekskluziivu UUBERkvalitatiivi izstraadaatu templaati, no shiis planeetas labaakajiem kodeetaajiem unj dizaineriem,ar iespeejaam nopirkt pat autortiesiibas, ij tas viss - cenaas no 3-5 k eur, kas saliidzinaajumaa ar apskataamo "objektu", tieshaam ir maajaslapas. liidzi pirjkumam, naak pilna dokumentaacijas pakete, dizaina materiaali psd failos, manuaalis tejkannaam un taas ir piemeerotas jebkaadas sarezgjiitiibas videeja izmeera vortaalam vai portaalam, vai kam tur.

bet,jaa..margariinC unj sviesta izstraadaajums, arii ir sviesC, ciUveekiem, kurji nezin, kas irj sviesC. :))

Juris77 (2011-06-10 22:11)      Tas ir mušpapīrs priekš muļķiem ar kuru rokām kāds vēlas sasniegt politiskus mērķus. Tajā skaitā personīgo labklājību. Shēma ir vienkārša - vispirms ir jāfinansē publiska PR kampaņa izbļaujot daudz un "pareizus" viedokļus. Par kaut ko vai pret kaut ko. Ideja PR kampaņā tiek reklamēta un iesmērēta vidusmēra patērētājam tikpat viegli kā zobu pastas vai šampūna reklāma. Faktiski visas šīs PR kampaņās ir vērstas uz vieglāk iedvesmojamāko un naivāko publikas daļu, cilvēki tiek zombēti. Viņus neaicina domāt - viņus aicina izbļaut lozungus un savākties tad, kad viņu "gans" aicinās uz piketiem un akcijām, plakātus un atribūtus viņiem iedos un ko bļaut pateiks. Tas, ka tur vienīgie domājošie cilvēki ir tikai šo akciju organizatori ir acīmredzams pēc šī pūļa uzvedības. Akcija pēc Zatlera ievēlēšanas man atgādināja filmu "Mūmija", kur vienā epizopdē nozombēts pūlis atkārtoja mantru "Imhotep, imhotep...". Tieši tāpat arī šeit - savāktais pūlis atkārto mantru - "oligarhi, oligarhi..." Ja kāds lasīja Dž.Orvela "Dzīvnieku ferma" - tad šie "manabalss dalībnieki" atbilst klasiskajam aitas aprakstam.

Juris77 (2011-06-10 22:13)      precizēju - "Akcija pēc Bērziņa ievēlēšanas....", lai gan, ja padomā, tad arī pēc Zatlera ievēlēšanas bija tāda pati delnas organizēta histērija un politiska akcija.

riks (2011-06-11 01:21)      uz šo brīdi vairāk labu, kā sliktu!

gravieris (2011-06-11 10:14)      http://antiglobalisti.lv/
man šķiet,ka te var daudz patiesības uzzināt .Tālāk jau domā pats,latvieti!

riks (2011-06-18 20:52)      detaļās neesmu pētījis, pa lielam vairāk (+)-i, kā (-)-vi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu