Čalim vajadzēja pārdēvēt partiju par "Šlesera Šņuksti"

Domāju ka daudz, daudz aizkustinošāk un cienīgāk! :)))

Turklāt logo varētu arī viegli izdomāt - piemēram ar rokām aizklāta šņukstoša seja ... aizkustinoši! :)))

Just_      Jēriņš Luķītis stāsta vecu anekdoti (oriģinālā tā bija par krievu un amerikāņu prezidentiem), lai tikai pierādītu, ka viņam ir humora izjūta. Aizkustinoši!

lapsu_aacis      parj shito smiekliigaaks irj tikai paC topsika aFFtorjs, kurjsh visai neveiksmiigaa manieree , izmantojot padomjlaika humora pabiras, meegjina `Kipa kost notikkushiem miljonaariem, pa to laiku, paC, pat savu MLM piramiidas pakaaapienu nav speejiigs savaakt, bez paliidziibas no zaales, es nemaz nerunaashu parj pelnjas guushanu vai darjbiibu bez zaudeejumiem....

a- figeĶ.....

nu, unj dauC te juusu- taadu luuzeru vulgaris?!

Polus      Vēloties tapt apgaismots, labprāt uzklausītu JurisK un prusacins uzskaitījumu par to, ko Ainārs "ir attīstījis".

Attiecībā uz viņa sarunām ar žurnālistiem, Ainārs ir labi iemācījies universālo retorikas tēzi - "if you argue correctly, you`re never wrong". Respektīvi, ja jautājums ir par Rīgas ielām, Ainārs runā par lidostu. Jautājums par bezdarbu - Ainārs runā par lidostu. Jautājumi par NLO, Monē daiļradi, ASV ekonomiku vai demogrāfiju - Ainārs runā par lidostu. Vai to var saukt par prāta pazīmi? Atkarīgs no tā, ko spēj sagremot klausītājs.

JurisK      Veeleetos dzirdeet, ko t.s. Ainaars ir nolaidis uz grunts! Jaa, sanjem savu dalju, varbuut, kas veel nav pieraadiits, kaut ko sanjem arii nelikumiigi, pagaidaam taas tik runas. Es runaaju par konkreetu raidiijumu, kur Shlesers tika nepaartraukti provoceets ne tik daudz ar jautaajumiem, kaa ar zhurnaalistu jau ieprieksh pienjemto secinaajumu - shim puisim nav taada izgliitiiba kaa mums, taapeec viss, ko vinjsh saka, ir muljkjiibas. Ja vinjsh ir iemaaciijies saskarsmi ar vinjam naidiigi noskanjotiem, pienjeemumu varaa esoshiem cilveekiem, tad tas ir tikai pluss!

cilvex      Pieēdušies ir, ķēķis arī pilns, bet te sākas karuselis, no kura ārā netiek. Un tā nav dziesma par buldozeru, bet par pārāk daudziem. Nespēj redzēt savu vietu. Varētu izpildīt misiju, kura tiem piešķirta, bet nevīžo kustināt savu pakaļu vai smadzeni, izņemot kā savam labumam. Varētu būt "kas", bet ir "nekas" un tāds paliks, jo sēdot sastrēgumā nevar pacelt dupsi un uzkāpt laternā, lai redzētu, izprastu un labotu ceļu visiem un būtu tas, ko vēlāk viņa bērnis sauks "vastvīrs", bet ir paviāns, paviānu barā, nekas starp daudziem "nekasiem".
Kada jēga ir cilvēkam no viņam piešķirtās varas, ja vienīgais iznākums ir vel vairāk pieēsties?
Tas nav tikai par aināriem. Ja cilvēks savai dzīvei neredz vairāk jēgū kā kārtīgi pierīties, tad arī viņa darbi nebūs daudz lielāki.
Jeb "kas mazumā nav uzticams, tad kā lai piešķir tam ko vairāk?"

typhoo      Nekultiveesim negatiivismu.
Jautaajums ir, ko Ainaars ir izveidojis, nevis nolaidis uz grunti. Jo varam pienjemt, ka tas ko vinjsh ir nolaidis, buutu nolaidies taapat.
Pat daudzu piemineetaa lidosta un AirBaltiks ir tik ljoti apviits ar visaadaam skjetinaamaam korupcijas saiteem, ka to nebuutu korekti saukt ar taadu megadarbu... valsts labaa.
Ko veel vinjsh buutu paveicis, faktus luudzu...?

kuks10      apbrīnojami tuvredzīga TAUTA..?!(((leščinskis 90.g.labi pierādīja tirgojot Čiekurkalnā džinsus uz pusēm pārgrieztus ,tad pazuda uz pāris dienām,lai nedabūtu pa purnu ...?!)))Kas ir bijis blēdis ,tas ir uz visu mūžu..!!!

cilvex      tur neko nevar darīt. cietīs visi līdz ar visiem. :)
tas ir kā kad "tie nevar atrast taku pie ūdens, bet maldas katrs pa klintīm savā ziņā, kā kalnu āži un tie nespēj pat kļūt par ganāmpulku, tie ir katrs par sevi"

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu