Elīnas Egles kailfoto - ierēdņa domu gajiens

jautajums radas sakara ar ierednja zagto kailfoto publiceshanu visas iespejamas vietnes.
ka jus uzskatat,ja cilveks tiek augsta amata,vai vinjam ir pieljaujamas,ta teikt vajiibas(vai valjiibas),rekjinoties ar to,ka kads vinju var diskreditet,virtuali apzagt,noklausiities un publicet vinja telefona sarunas,arii,piemeram, intiimas?vai,tomer,ierednim nebutu japiedoma,ko vinjsh dara un kur dara,jebshu musu valsti tas butu vienalga?
konkreti shinii gadijuma,vai ierednim butu jaatkapjas no amata?vai tadejadi ir atkal cietusi valsts reputacija?vai nav?
pees.atmetam siekaloshanos un verteshanu.

SoulSpeed      Zheel ka maita bilzhu zaglis anonjimnjiks nav gaismaa naacis ! A to vareetu veelreiz Kivicu uzsuutiit, lai pazilina purnu drusku, kaa shis Milleram zilajam izdariija :)))
Kaut gan, veel jau ir smagaaks un saapiigaaks variants - ka taas bildes nemaz nav nozagtas, bet tas ir publiceejis kaads tuvs cilveeks, kuram bija pieeja taam ...

Hustler_      Nebūtu izlasījis ziņu par nozagtajiem kailfoto,tad tā arī nebūtu uzzinājis kas ir Elīna Egle. Tagad zinu. :)

dogville      Ha,ha-nu visiem,kas bērnudārzā ar gailīšiem mērījās karjerai strīpa pāri!

Horrors      Vot m*uka! Tādām netiklēm nav vieta blakus mūsu tiklajam prezidentam! A kas ir Elīna Egle?

dzzekiss      Ja ne sis topsiks,es ari nezinatu kas tur bija ar to Elinu.Tagad zinu,paldies par reklamu.
Ja pec butibas,tad gan jau kads,loti iespejams no OHO paludz intimcikbildes,meitene atsutija.Te daudzas suta,ja prot palugt.Apskatijas,patika,padalijas.Un skat,jau visi saiti ar pupubildem.

Speciaalists69      A ko?
Cērtams kociņš. Lab, drusku pārspīlēju. Vēl ņēmama - tas būtu pareizāks apzīmējums.
Ja dižās rējējas Lellijas Nočmeles kailfoto izliktu - tā būtu katastrofa un kauns visai valstij.
A tā -man patīk. Es tagad šīs jaunietes fanklubā varētu ierakstīties, ja tāds būtu. Man viņā arī agrāk patika. Gan pati, gan teksti (izņemot satusēšanu ar prezi).
Taisam Elīnas fanklubu!

Dzeiss      Jau divpadsmit gadus pa telefonu es runaju tikkai par maucību, ka smejos, esmu sieviete un politika mani neinterese, tada lūk mana darba vieta, arī mājas ir čipsi, viegli dzīvot



































Kurš gan man varetu aizliegt kailai fotogrāfēties!!? Vienīgais muļķīgi glabat bildes kompi, domāju, ka tas bija senas un aizmirstas. Ko uztraukties par atbilstību amatam, darbā taču viņa ir apģērbusies :)
Un ka tad tās sabiedrībā pazīstamās dāmas, kura fotografējas kailas kalendāram? Visas pie pie amatiem. Bet patiesībā, man ari skaudībiņa, laimīga, var atļauties ...
Par kadu reputaciju ir runa, nu jau galīgs sviests!

homo_literatus      Neatkarīgi no tā, vai cilvēks ir augsta vai mazāk augsta amatpersona vai parasts pilsonis, tas, kā viņš/-ņa fotografējas brīvajā laikā un ārpus darba vietas, ir viņa privāta darīšana un privāta atbildība. Amatpersonai ir jāuzņemas atbildība par to, ko tā dara savā darbā un kā viņa pārstāv savu iestādi. Tādēļ nedomāju, ka konkrētajai amatpersonai konkrēto fotogrāfiju dēļ būtu jāatkāpjas no amata.
Neatkarīgi no tā, kam - parastam pilsonim vai amatpersonai - un kādas fotogrāfijas tiek nozagtas un bez šīs personas ziņas publicētas, par to ir jāatbild fotogrāfiju nozadzējam un publicētājam, un pēc atbilstošajiem likumu pantiem.
Rezumējot - E. Eglei nav jāatkāpjas no amata tādēļ, ka kādreiz ir fotografējusies kaila, bet personai, kura ir šīs bildes nelikumīgi ieguvusi un bez E. Egles ziņas publicējusi internetā, ir par to jāatbild, un tā, kā to nosaka likums.

inito4ka      ...kā nav latvju ziņās,re ku i !!!
http://159.148.1.102/lv/zinas/71057/interneta-nonak-prezidenta-padomnieces-egles-kailfoto
bet manas domas,par tēmu>>> lai dar ko grib ,ārpus darba.
p.s. ja nu gadijienā tas sabildēts plenārsēdes laikā,tad nu gan jāatkāpjas :))))))

Aidziss      ..a Tessa baigi mētā kruto...izskatās ka viņai vispār nav ko darīt kā visādas sūdus izlikt diskusijā.
Pareizi ir..privātā dzīve ir privātā..lai karina savus pupus kur grib...a tu Tessa vismaz pati kādu savu bildi ieliec kur esi vaigā skatāma un tad te klačojies.

kuks10      dažas bildes tīri labas..tam fotogrāfam ar pirkstu pamātu,bet nesaprotu ko tur cepties..?!Ierēdņi jūs pataisa par vergiem un bērnus arī to starp..par to vajadzētu vienu franču revolūciju.../!?))bet katrs var cepties pa savam..?!))

gravieris      vismaz tagad zinu par viņas eksistenci

Speciaalists69      Tessiņ :*
Tev pašai smuki cicīši. Neslēp sveci zem pūra! M?

mtz      Egles kundzei palabi pupi! ir ko rādīt un nav par ko kaunēties;)

jollyroger      lieli pupi ne vienmēr nozīmē uzreiz labu skatu

Lynda_      Kam ir ko rādīt,tas rāda,kam nav,aiz skaudības klačojas.

Spicis      Manuprāt savādi ir tas, ka cienītā nezin no kurienes tās bildes izplūdušas. Min uzlauztu datoru vai telefonu. Tieši tas ir visparadoksālākais, šādus atēlus mētāt pa pasauli un neatminēt kur tie glabājas. Ja nu visur kur viņa piesēžas paliek šādas pēdas?

mtz      cērtama egle tā Egles kundze- kas to būtu domājis ;)

snamlet      Lasot šos ļoti dažādos komentārus un noklausoties TV un pazīstot labi šīs sfēras, rodas dažādas domas un prātā nāk gadījumi....1. augstākajam ierēdnim vienmēr ir jābūt gatavam, ka kāds, lai ieriebtu vai sagandētu karjeru, izvilks no veļas groza kādu lupatu, ar ko pavicināt gaisā; 2. ir augstāko ierēdņu nerakstīts likums, ka ir jāseko līdzi savai sarakstei vai publikācijām, lai nerastos tieksme no tā ko izmantot; 3. nešaubos, ka tas tika darīts ar noteiktu mērķi; 4. šaubos vai mūsdienās tas ir iemesls atkāpties no amata, tikai būs viela slēptiem jociņiem un smīniem, kas arī nav tas labākais personīgām sajūtam; 5. reputācijai mazliet var kaitēt, jo ir ierēdne, ne politiķe, kā tas bija ar vienu otru. Pārējais viss ir atkarīgs no personīgās uztveres un spēka noturības.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu