Elīnas Egles kailfoto - ierēdņa domu gajiens

jautajums radas sakara ar ierednja zagto kailfoto publiceshanu visas iespejamas vietnes.
ka jus uzskatat,ja cilveks tiek augsta amata,vai vinjam ir pieljaujamas,ta teikt vajiibas(vai valjiibas),rekjinoties ar to,ka kads vinju var diskreditet,virtuali apzagt,noklausiities un publicet vinja telefona sarunas,arii,piemeram, intiimas?vai,tomer,ierednim nebutu japiedoma,ko vinjsh dara un kur dara,jebshu musu valsti tas butu vienalga?
konkreti shinii gadijuma,vai ierednim butu jaatkapjas no amata?vai tadejadi ir atkal cietusi valsts reputacija?vai nav?
pees.atmetam siekaloshanos un verteshanu.

antikrize      Ja domā par karjeru valsts pārvaldē, tad domā par savu imidžu. Vai veido savu biznesu.

av2      bildes nav ne sliktas, ne labas. Normaalas , erotiskas foccenes.( googlee viss ir vissos rakursos) Ko tur cepties daudz? Es gan baigi gribetu, ka tos meesslainos cilveekus , kuri publiceeja, ieseedinaatu uz kaadu laiku. Un nav svariigi , vai bijussais boyfriends, vai politiski ienaidnieki. Reaalu sroku iedotu, lai paseed ar zekiem , citi cuukas saaktu domaat mazliet. Esmu par erotiskaam fotograafijaam, bet taa ir izteikti privaata lieta. Godiigi, ja manai sievietei to nodariitu , atrastu vainiigo, un vinnss dabuutu pa purnu..ar lomiku ! :(

Lucy      Gan jau kāds ļubovnieks vai kāda sieviete atriebjās viņai.Nekas īpaš tajās bildēs tur nav,liela bāba ar resnu di... vienīgais kas ir tie dabīgie pupīši/smuki/
Nu nemaz pat simpatiska nav...
Tapēc es vienmēr esmu brinijusies par tām/tiem kuri te liek bērnu bildes,kāzu bildes,tā,kā nebūtu kam paradīt,ka te jāplātās!!
Nez tie pieaugušie bērni maz zin,ka memes tipa te platās/man domāt tas ir noželojami.Otrs novērojums DG kaut kādos oho tusos ik pa laikam vienam krānam blakus fočejās vecenes un tad te virinās,tādas,kā nedaudz ķertas es teiktu un nu tad nedēļu no vietas raksta dzeju u.t.t Nesaprotu labi izp... vai neda...?:)))
Par tesuku un viņas daili,kuri satraucās,tad no mana skata pukta,cērtama egle:)))))))))))))))))))
Pēčak brīnīsies,ka uzpeldēs kaut kas safabricēts:)))

Laimnese      Katrs cilvēks brīvajā laikā dara,ko grib...un nav ko uzlaust cita cilvēka epastu...un līst viņas privātajā dzīvē...

NARINJA      Vasts amatpersona arī ir sieviete, bet redz starp viņām ir vistas un ir sievietes. Vistai-vistas smadzenes, sievietei-sievietes darbi un iespējas....bet gribu piebilst, ka ne vienmēr var ticēt cita runām un pat bildēm....ja par sevi un saviem darbiem sieviete ir pārliecināta, tad ne kas, atkārtoju nekas un ne viens lai ko stāstītu vai rādīt ko ietekmēs...tieši otrādi šai sievietei tā būs tikai izklaide un smaids un arī tuvākie tikai paķiķinās un nebēdu.....un kas var būt labāks par sievietes kailfoto, a ko?hi:))))))))

pianissima      Aga. Ierēdnis arī ar seksu drīkst nodarboties tikai zem segas. Pretējā gadījumā mudīgi jāatkāpjas:))))) Kas, viņi nav cilvēki, vai?

NARINJA      P.S...a TESSA ir klaču vācele un skauģe...pašai ne pupu, ne olu...tikai zariņš vien karājās...hi, mjaa tomēr piepildās tēze- kādā vidē atrodies, starp kuriem berzējies, tāds arī paliecccc- šoreiz par vistu kluksti, hi!:))))))

Just_      Un lai vēl saka, ka mācītājiem nav taisnība, ka onanēšana izžāvē smadzenes! Mastubējošā piecdesmitgadīgā večiņa uzraksta komentāru tā kā par tēmu un pēc pusotras stundas attopas, ka vajadzētu vēl tā kā labi rupji uzbraukt jautājuma autorei. Neko teikt, attapīga gan tā tantiņa! /Homēriski smiekli./

Lucy      Arī smejos par narveidīgo klimatērisko tanti:)))
..un zviedzu līdz cisāšanai pat to,ka tessai kaut kas karājās,bet kur?:)))))
NARINJA aa tu tiešām esi gulējusi vienā gultā ar tesu un apčamdijusi viņu?:))))

Vientulaisvilks      O, man liekas ka te dažas babulienes salaistu kopā, tad plūkšanās būtu ne pa jokam !!

Mezha_Kakje      --> Vientulaisvilks (2012-02-01 11:55)

Man atkal šķietas, ka nekā nebūtu, jo ir radības, kas iz jūras nemaz laukā nelīstu. Parunāt (ja to tā var nosaukt) pa gabalu - jā, aber vairāk- nikā. Čušs un āmen :D

sinilga32      Personai, kas neprot nosargaat savus privaatos nosleepumus, nedriiksteetu buut pielaide valsts nosleepumiem.
Taa kaa, manupraat, konkreetajai iereednei no sava amata shajaa situaacijaa ir jaaatkaapjas.

neratni_stasti      Kopš Bils Klintons par ārpuslaulības sakariem nezaudēja prezidenta posteni, domājams, ka maigākās situācijās atkāpšanos no amata vairums sabiedrības vairs nepieprasa. Vispār jau absolūto monarhiju laikā karalieni, kura prasīja vīra monarha uzticību vispār tika uzskatīta par garā vāju.
EE sakarā - manas domas par viņu pēc bilžu publicēšanas un pat apskates nav mainījusies, ko es par viņu domāju pirms tam, to domāju arī tagad. Atkāpšanos neprasītu, mūsu sabiedrībā tas būtu kaut kas ekstraordinārs - nav mēs pieraduši pie augstas morāles demonstrējumiem politikā :)

riks      saprotama lieta, jārēķinās, ka pie politikā ielīšanas ienaidnieki visus iespējamos kompromātus izvilks un vēl wisko piedomās. pakaļa tas, kurš publicēja!

NARINJA      Justiņ, mīļumiņ Tavos 18 gadiņos naff labi izsekot tanti 48 gados, labāk sargi čurīti Liepājā ir auksti (ļoti mīļi Homēriski pasmaida)..hihi!!!!

Muktiana      Atbildot uz tēmas jautājumu, - ja agrāk laulības pārkāpējas tika izraidītas un izolētas , - ar nolūku likt tām nokaunēties un laboties, tad šobrīd tas vairs neesot ieteicams, jo šobrīd visi jau tādi paši ir un nekāda uzlabošanās ar to netiktu panākta.
Tāpat arī par šo Elīnas gadījumu. Ja tikumīgākos laikos viņai vajadzētu pamest posteni iedragātas reputācijas dēļ, tad tagad jau visi tādi un arī nākamie būs tādi paši. Tā ka - lai tik strādā.

Eheeeeei      A ko Tu iesaki, ierēdnim nemīlēties, nečurāt un neelpot? psc, sviests kkāds.... jābrīnās par mūsu slimo tautu, kam tas interesē... kad reizēm palasa delfu ziņas no sērijas a la Viktorija Plēpe šķiras no vīra... nu piedodiet, ja nav, ko rakstīt un publicēt, varbūt slēgt to tenku lapeli ciet......

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu