Kādas pārdomas par šodienas referendumu?

Manas izjūtas tādas šķērmīgas.Atkal pēc divdesmit gadiem bija jāiet balsot pret krieviem.Saucat kā to gribat,bet tas tā pa lielam ir.Pret pārkrievošanu,pret krievu impērisko domāšanu.Itkā biju uzaicināts uz pusdienām un apēdis ko negaršīgu un sliktu.Drīz sāksies `pretīgas atraugas.

kuks10      Pārskatīt aldarmanes kantora zilās pases...un nav ko skatīties kādas tur Es direktīvas..!?Latvieši bija ļoti lojāli pret krievu skolām,bet nepateicība ir pasaules alga..?!)) Ko dara drošības dienesti ?!tur laikam sēž bijušies nkvd operi un stukači..?!Normālā valstī tāds murgs nebūtu ar valodu un laiks deportēt Lidermani atpakaļ un Krieviju ,lai tur cīnās ar kaukāziešiem un ķīniešiem, tadžikiem..?!)))

balamute      Jautājums paliek, tagad sāksies kompromisa piedāvājumi. Zālēm instrukcijas, dažu dokumentu tulkojumi, pašvaldībās, instrukcijas, un vēl daudz kas, kas it kā nevienam neko neuzliek par pienākumu, vai kā savādāk netraucē.
Pēc savas būtības, var šķist saprotami.
Mēs, to vēl nevaram atļauties.

knika      Tas viss ir ne tik daudz skumīgi, cik biedējoši. Ne Lindermans, ne Ušakovs neizklausās "sašauti", drīzāk gan - panākuši savu. Kas būs tālāk? Kādi būs parazītīskās Krievijas nākamie gājieni Latvijas iekarošanas plānā? Man ir bail.

Latina      Nākamasi solis - mācības latviešu valodā visās krievu skolās... Domāju,mēs to piedzīvosim. Krievi paši nesaprot, ka tad viņiem nebūs problēmas ar latviešu valodas apguvi... Nebūs pēc tam jāiet kursos, kas dārgi maksā. Mājās viņi var runāt kā grib, bet uz ielas un citur sabiedrībā,lai runā LATVISKI.... citādi sab. trasportā jūtos kā dziļā krievu sādžā...

babuins      Lidnermanu salašņu jāsūta atpakaļ uz Krieviju (ja viņu vispār tur grib, cik zinu, viņu no turienes ar zābaku izspēra ārā par kaut kādiem sūdiem) vai arī jātaisa referendumu par Lindermana un Osipova balstiesību atņemšanu, liegumu stāties partijās, liegumu piedalītes likumprojektu izstrādē par kā neievērošanu ieslodzīt cietumā.
ZB tie abi lohi tāpat kā stulbā Ždanoka, kas pateicoties tādu pašu nodevēju dēļ tika Eiropas Parlamentā.

VIZUAALAAmaaksla      taisnība GRAVIERIM!

neko      Vispār interesanti, vai tie kas balsoja "par" apzinās ,ka otra valsts valoda vienkārši uz liek pienākumu zināt abas? ka tas nebūt nenozīmē, ka latviski tad oficiāli drīktētu arī nemācēt?

kolina      Es gan esmu pārliecināta, ka to putru ievārīja un pie krievu nozombēšanas ir vainojama Maskava. Ticu versijai, ka Krievija cerēja uz "republiku Eiropā".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu