Un tuvojas kārtējie liekulības svētki?

Komunistiskās idealoģijas veidoti un uzspiesti ,iegājuši tautā,jo patīk svinēt?Patiesībā atbalsts padomiskajai domāšanai un komunistiskajai idealoģijai.Svētki pēc dzimuma piederības?Un nevajag tikai liekuļot,komentēt pēc būtības.Kustība uzsākās par balsošanas tiesībām sievietēm.Ieviesa.Starp abiem kariem nekur nesvinēja un neatzīmēja.1947 gadā pēc PSRS kom partijas lēmuma par sieviešu lielo ieguldījumu Lielajā Tēvijas karā un pēckara ieguldījuma komunisma celtbiecībā izziņot 8 martu par Starptautisko sieviešu dien!!Starptautisko.!!!Pēc komparijas Ck lēmuma 1966 gadā atzīmēt un būs brīvdiena.Palasiet kāpēc.Atceras un atzīmē šo dienu tikai 26 valstīs,kurās bijuši komunisti.Tad liekuļosim un svinēsim,´´atzīmējot´´ pēdējo referendumu? Svinēsim un vēl vainosim cittautībniekus par to kas notiek šeit?Kādi paši esam?

mieru_tikai_mieru (2012-03-01 14:34)      piekrītu draboss (2012-03-01 01:03) viedoklis
"Liekulība būtu te klaigāt, kas par tizliem svētkiem, bet pēc tam dzīvajā sveikt sievietes." (c)
Citādi - kāpēc nesveikt, ja VAR sveikt? Kāpēc neiepriecināt kādu cilvēku, ja VAR iepriecināt? Kāpēc nedarīt pašam sevi laimīgu, ja VAR darīt? :) Ar aknām jūtu, ka arī Tev gribas būt labam, mīlošam un dodošam, tikai - nez no kā baidies. ļaujies! Un Tu redzēsi, ka nespēsi vien sagaidīt nākošo, kaut formālo iemeslu, lai kādu cilvēku (neatkarīgi no dzimuma) savā tuvumā kaut nedaudz iepriecinātu!

Elizabete_1 (2012-03-01 17:08)      nu patīk man šie svētki , patīk tulpju pušķi ...un man šie pirmie pavasara svētki saistās tikai jaukām emocijām un neceri, tu manu prieku te nesabojāsi, jo man neinteresē , ko domā tāds īgņa kā tu :)

ako7 (2012-03-01 17:15)      Tu esi tā piegriezies ar saviem pārgudriem topikiem! Pat nelasīju,kas rakstīts,jo pietiek izlasīt niku.
Kā var vīrietis būt tik TIZLS !?

jodo (2012-03-01 18:35)      Nez... pofig vēsture, pofig komunisti. Man šī diena no bērnības asociējas ar sieviešu lutināšanu. Mammai vienmēr kaut kas tika meistarots un puķes pirktas. Meitenēm arī puķes tika. Un man bučas.
Kalendārā tā arī tiek ierakstīts "Starptautiskā sieviešu diena". Nu lai tak viņām tiek. Liekuļi? Hmm...
Tu apgalvo, ka esi baigais taisnības teicējs - "uzdrošinos runāt par tēmām, par kurām liekulīgi klusējam"? Te internetā katrs muhajobs ir Če Gevara. :D

Palomino (2012-03-01 19:23)      Labāk 3 liekuļi nekā viens tu.

liancite (2012-03-01 21:41)      izskatās, ka tev tās puķes vai nu nav kam dāvināt vai arī tik daudz nespēj nopirkt... :D

daimond (2012-03-02 12:44)      :)IR SVĒTKI VIENI TIK- NO RADĪTĀJA- TĀ DIENA SEPTĪTĀ- NO SEPTIŅĀM, BET PĀRĒJĀS- TIK NELEGĀLI SVINAMĀS- LAI CILVĒKIEM LABS PRĀTS.., PAR GODU TĒVAM DEBESĪS TIK RETI DOMĀJAM, UN NAUDAS MUMS TIK MAZ, KA KATRS NĀKAMAIS, NE IEPRIEKŠĒJAIS- DATUMS, MUMS PIEŅEMAMĀKS ŠĶIET- LAI SIMPĀTISKAI SIEVIETEI MĒS ZIEDUS BIEŽĀK ATĻAUTOS..!?!;)

Spicis (2012-03-02 12:46)      Tevi neviens nespiež svinēt.

felicidad (2012-03-02 17:18)      Katru gadu, tuvojoties 8.martam, kāds oho iemītnieks (pārsvarā vecis) noliek šos svētkus, izveidojot stulbu topsiku pieminot PSRS ideoloģiju... Cik jau malts un izmalts, ka tas NEBIJA PSRS izdomājums!

Da man PO! Es gribu ziedus neatkarīgi no valsts iekārtas un pastāvošā politiskā režīma :)

A "nogribējušies un nedabūjušie" var tālāk cept topsikus, ka nost ar valentīndienām un helovīniem :P

Pticka (2012-03-03 00:26)      ja nav sievietes, kuru gribi iepriecinaat.. nevajag svineet.. ja ir, tas ir iemesls dabuuties.. vai tad viriesi joprojam nesaprot, ka svetki un sieviesu lutinasana ir viniem izdevigi?
nu reti kurs ir tads kings, lai dabuutu viu par neko.. nu vajag mazliet iespringt, vai tad sievietes del jums necensas? tai pasa sieviesu dienaa, ar pavasara tuvosanos visas saak smaidiit un atveerties, tik vien vajaga maaceet piesleegties :D

rooka (2012-03-04 21:06)      Es nesaprotu,kas tik slikts,ja reizi gada sievietem ir sava ipasa diena,kura ne tikai virs,draugs vnk milotais,bet ari visi cit pazistamie viriesi apsveic,davina ziedus.Domaju,ka Tava sieviete ari bus laimiga saja diena sanemt no Tevis vairak uzmanibas neka ikdiena.Varbut Tev kremj,ka viriesu diena nav oficiali atzita?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu