Domāju ka vajag refendumu atkal !??

Palasīju ziņas, pec pāris gadiem lata vairs nebūs, ieviesīs EIRO,....vai mums to vajag?? Grieķija ar eiro slīkst parādos, Vācijā ļoti daudzi vēlas marku atpakaļ, un citās valstīs ari par Eiro nav sajūsmā, bet mēs (mūsu valdība) atkal līdīs Briselei pakaļā un taisās ieviest eiro, lai tautai atkal iekārtu vel vienu jūgu kaklā,....vai tas Eiro mums būtu jāmaina pret Latu ??? Pagaidām vismaz kādam kāds labums ir, samaina piķi, iepērkas Vācijā , kaut ko iegūst.

daimond (2012-03-02 14:55)      :)PAR MŪSU SANTĪMIEM VAR IEPIRKTIES TIKAI LV, BET AR TIKPAT (SAMAINĪTIEM) EUROCENTIEM VARĒS IEPIRKTIES ARĪ IGAUNIJĀ...- JA BŪS JĒGA- JA TUR BŪS KAS LĒTĀK- KĀ PIE MUMS+CEĻŠ UZ IGAUNIJU...;) LAI DZĪVO INTERNETVEIKALI AR LĒTĀM PIEGĀDĒM!;)

JurisK (2012-03-02 14:57)      Pret papīra naudu vispār, pret dolāru papīra vērtībā! Lai dzīvo Kadafi un Ahmanedižana idejas! Tautieši - nesam zeltu uz Latvijas banku - lai lats ir piesaistīts zeltam! Jo patreizēj finansu sistēma ir sistēma naudas pārpumpēšanai baņķieru kabatās tikai. Lai dzīvo vispasaules dabaļaužu revolūcija, nāvi uz inflāciju balstītai buržuju ekonomikai! Uz priekšu, biedri!

gravieris (2012-03-02 15:14)      tā kā skaidri zināja,ka pārējiem būs iebildumi pret jevro ieviešanu,valdībā tika nolemts,ka referendums netiks rīkots.Starp citu...jevrikus jau ir sadrukājuši un kolekcionāriem tos ir iespējams nopirkt.Tātad atliek tik vēl vairāk samazināt iekšzemes kopproduktu un pirms šis ES aiziet pa burbuli ,paspēt uz slīkstošo jevropijas vraku

Klinkers (2012-03-02 16:08)      gravierīti,nu nevajag "fufeli" dzīt...neviens eiro nav nodrukāts,to nemaz nevar izdarī bez eu pieņemta lēmuma par pievienošanos.Tas ,ka kāds dala lāča ādu pirms medīšanas,cita lieta,bet tad nu paskaties ko piedāvā un uz kādiem noteikumiem! Citādi tenkas vien stāsti...Vispār drukā papīra naudu,bet tā ir visā eu zonā vienāda-tā kā nekādu Latvijas eiro nav un nekad nebūs,netenko,labi?

OSKARS_U (2012-03-02 16:34)      JurisK , man nav zelta,bet varu piedāvāt vecu čuguna vannu.l Vanna var noderēt vismaz būs kur to zeltu atmazgāt!

labaa_feja (2012-03-05 21:58)      draugos.lv reiz bija joks par to eiro. kjip Igaunija iestaajoties eirozonaa dabuuja peedeejo biljeti uz Titāniku :) aciimredzot mums arii veel bilete pieatupiita

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu