Go-Topless Day... vai dzimumu diskriminaacija?

26. augustaa, dazhaadaas pasaules valstiis notika shitais pasaakums...Go-Topless (novelc augshinju). Vobshem, sievietes ciinaas par savaam tiesiibaam... kaa vechi var staigaat ar atkailinaatu kruutazhu a vinjas nee (netiekot sodiitas). Taatad, dzimumu vienliidziibu veelas. Tad, ko es gribeeju jautaat..? Muusu pashu oho daamu viedokli. Vai ari juus juutaties apbizhotas...? Itkaa teoretiski jaaa... obidna kaut kaa... Un kaa juus piemeeram izteelojaties naakotnes viiziju,... ja mees tik taalu novienliidzinaatos..?

neko (2012-09-02 16:20)      "Ja vīriešiem būtu kaut kas a la baseta ausis" - tiešam nekad neesi redzējusi....? laikam vieni veselīgie un sportiskie vien tev apkārt:)

Effy (2012-09-03 07:18)      Normāls vīrietis, izejot uz ielas, vismaz T kreklu jau nu uzvilks mugurā.
Es jau iepriekšējā tēmā rakstīju, ka runāt Eiropā par dzimumu diskrimināciju ir smieklīgi. Kāpēc neviens neceļ traci, nerīko demonstrācijas un neraksta petīcijas par to, ka vēl mūsdienās ir reģioni, kur sievietes nomētā ar akmeņiem līdz nāvei? Aaaa pareizi -tas nebūtu tik interesanti, jo tur ar toplesa šovu nepietiktu.
nu ko lai saka - siev.dzimtas tirliņi.

zebrus (2014-11-28 13:59)      MrJones - Tev vajadzētu zināt, ka Latvijas sievietes nevēlas dzimumu vienlīdzību Rietumu izpratnē, jo viņām gribas būt vājajam dzimumam, bet tikai vienlaicīgi klaigāt par sieviešu diskrimināciju. Pat neceri, ka viņas atkailināsies feminisma ideoloģijas dēļ!

virvirbams (2014-11-28 14:50)      Problēma pastāv. Risināt to var dažādi. Sabiedrībā noslāņojušies sociālās nevienlīdzības paradumi un tikumi. Normālus vīriešus diskriminē pastāvošās sabiedrības visatļautiba. Sievietes ieguvušas dominējošu stāvokli, ko izmanto savtīgos, bieži amorālos nolūkos.
Bagātnieki var tīksmināties par savu varu un priekšrocībām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu