Krievietes.

Kārtējais kulaks uz acs latvietēm.Pieņemsim to,ka vīrieši krievu tautības sievietes iekāro vairāk..un ne tikai-vēlas ar viņām būt kopā ilgāk un vairāk.
Šodienas novērojums-...staigājot Mežaparkā..ļoti daudz krievu mammucītes stumda ratus ar sīčiem,koptas,smaržo pēc parfīma,iet gurnus šūpodamas.Turpat redzamās latvietes....smēķiem rokā,šļūcošā gaitā kopā ar draudzenēm(pat vairākkārttēji skati),"Dinītis" somiņā,ierauj,gaužas...sūdzas par savām nedienām.Nu kā gan var tādas patikt?Sakiet vīrieši,kas notiek...kāpēc latvju zeltenes tik tālu novestas?

Zeltiite      Cita tēma, bet iepazīsties ar krievu vīrieti, lai paraudzītos uz saviem plusiem un mīnusiem no malas. Trennuškas un semočkas ir kopējs zemais līmenis visām te pārstāvētām nācijām, bet, skumji, protams, ja tautieši galvaspilsētā paši nav līmenī lai iepazītu citus sabiedrības slāņus, jau neatkarīgi no tautības!!!

susurs17      Mjā , LATVJU ( neaptēstajām ) ZELTENĪTĒM - daudz jāmācs no KRIEVENĒM , vai arī jādodas uz UK - BABAJU medībās ( KO daudzas jau piekopj ) !!! 2013-08-15

barss5    2 Redz, kā latvju zeltenes virsū klūp...jūti spēku?:)

Tev ir pilnīga taisnība. Un pats trakākais, es nezinu, kāpēc tā ir. Krievu sievietes parasti sevi kopj, sporto, cenšas atbilstoši un seksīgi ģērbties un ļoooooti labas gultā. Jā, vēl viņas spēj respektēt savu vīrieti:)

Nebūtu godīgi teikt, ka visas latvju meičas ir vienādas...bet kopumā bilde ir daudz bēdīgāka. Dažreiz skaties...it kā pat simpātiska meitene, labs purniņš, labs dupsītis...bet nu sāģērbusies pilnīgi čau...satinusies kaut kādā segā vai lakatā, murgs pilnīgs. Vai vēl briesmīgāk - sievišķis ar nīlzirga komplekciju izlemj izskatīties "seksīgi" - uzrauj minīšus (brīnums, kā nesaplēš), īsu topiņu...kuņģis, loģiski, ir izvēlies līdz ceļiem.
Vēl esmu piefiksējis, ka krievietes ir daudz atklātākas komunikācijā, viņām patīk vīrieši un viņas to neslēpj.
Lieta ir tāda....viņas nav tik PAŠPIETIEKAMAS:), viņas grib, lai viņām vīrietis būtu blakus. Viņas neaizraujas ar slimām dzimumu līdztiesības idejām, viņām ir ieaudzināta savas vietas apzināšanās....un nekādu problēmu, viņas patīk vīriešiem:)
2013-08-23

edmunds19692    1 Pilniiba pievienojos ieprieksheejam komentetajam: krievietes (ar vai bez berniem; pirms vai peec berna; ar cigareti zobos vai bez...) ir 5 galvas paraakas par latvieteem. Neko nepadariisi - ilgie verdziibas gadi ir izveidojushi latvietes taadas, kaadas taas nu ir - peleekas, kashkjiigas, aprobezhotas un nevizhiigas... Labi tas vai slikti? Nu kaa ir, taa tam buus buut - pretim dabai nestasies. 2013-08-25

mis_parkere      Iedomājos skatu-autore ar blociņu rokā skraida pa Mežparku un velk ķeksīšus-latviete,krieviete,smaržas,kura groza gurnus,kura smēķus,dinītis(wtf),sarunas...Vakarā saskaita ķekšus un opā-PA ir svaigas ziņas!
Kam Tev tas?
2015-02-19

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu