....trešā nabadzīgākā ES valsts....

Tā dzirdēju radio sakām.

gravieris (2013-07-04 12:33)      kur tā nauda paliek? - Un tà nauda tomèr paliek sheit.skarbaiskungs (2013-07-04 12:23)- domā mēslojumā?Tjipa - apēda un izkakāja?Jeb pazuda laventa,kargina,krasovicka un godmaņa kabatās?

limonija (2013-07-04 13:17)      Nez kāpēc tie daudzie latviešu "sliņķi un čīkstētāji" lieliski iekārtojas ārpus mūsu zemītes robežām?(Un nebūt ne pie visa gatava, bet veido savu karjeru smagā konkurencē ar vietējiem). Teikšu tā - tos, kuri tur acis, ausis vaļā, saskatot vietējās mafiozās nejaucības, apsaukāt par nīkuļiem un čīkstētājiem sen ir noiets etaps - tas vairāk "uz masām" neiedarbojas;) Forši izgāzās arī labklājības ministrienes un Co fantāzijas, ka puse tautas uz pabalstiem sēžot, nemaz negribēdami strādāt...Kā var sēdēt uz tā, kas reāli tikpat kā dabā neeksistē?;)
Speciāli jozolsenam atgādināšu franču parunu - Parīze nav visa Francija; attiecīgi arī pēc Rīgas palūgšu nespriest par visu LV.

fargo (2013-07-04 13:55)      "Teikšu tā - tos, kuri tur acis, ausis vaļā, saskatot vietējās mafiozās nejaucības, apsaukāt par nīkuļiem un čīkstētājiem sen ir noiets etaps - tas vairāk "uz masām" neiedarbojas;) "
labi rūkc.

taizelis22 (2013-07-04 15:19)      Limonijai veselu torti pieshkjiru,ne cepumu!!!!!!!!!!!+++

piparbecinja (2013-07-04 15:34)      ir jau ir, nezin kāpēc daudzi to negrib pamanīt.

Briesmiigaispiraats (2013-07-04 15:58)      Man ir pazīstami daudzi ,,sliņķi,, kuri UK tagad rukā kā ezīši. Patiesībā jau arī šeit nemaz tik slinki viņi nebija, tikai nevarēja pa minimālo algu pavilkt. Ja runa ir par čīkstētājiem, tad tas būtu pēdējais stulbums klusēt zinot to, ka varam dzīvot labāk, ka gadiem ilgi esam aplaupīti. Tāpēc man būtu lūgums dažiem komentētājiem neapsaukāt savus līdzcilvēkus, kuriem varbūt nav izdevies dzīvē tik labi iekārtoties kā jums. Man arī ir laba izglītība un viss man ir. Bet tajā pašā laikā es saprotu, ka cilvēki ir dažādi un ne visi spēj dzīvē izsisties. Taču arī es saprotu, ka mēs visi varējām šodien dzīvot daudz labāk tepat mūsu Latvijā.

Svece (2013-07-04 16:04)      Nabadzīgi jo pazuduši mērķi. Atmodas laikā jutāmies bagāti.

brexe (2013-07-04 16:32)      Bet toties cenas Lv kuda nah ** augstākas nekā pieņemsim šeit Berlīnē ...
Pārtikai,īrei ...Paši vācieši izbrīnīti stāsta kur jums lv tādas cenas..
Algas gan nereāli smieklīgas...

limonija (2013-07-04 17:13)      Paldies Taizelim - par "torti" un fargo - par pozitīvo atsauksmi, bet galvenokārt jau priecē, ka neesmu vienīgā visvisādu politmafijas draņķīgo pīāristu murgu atmaskotāja;) Smadzenes skalot šie nelieši prot, bet agrāk vai vēlāk tomēr izlien visi īleni no maisa...Nevar taču būt, ka valdības visu dara izcili, bet tikai tauta tāda pamuļķīga gadījusies - nu ne pa kam negrib attīstīties:D Nav sliktu skolēnu -ir tikai slikti skolotāji, tāpat nav sliktu tautu - ir tikai nekur nederīgi politiķi, kas neprot/negrib savu tautu "iecelt saulītē"...Un sliktākais, ko mēs varam darīt tādā situācijā, ir rieties savā starpā jeb "spļaut no augstākā stāva uz zemāko"...

JurisK (2013-07-04 17:40)      Paldies dievam, robežas vaļā, visiem, kam te nepatīk - ar kāju pa d un meklējiet ko labāku!

erucanob (2013-07-04 17:46)      Ar tādu algu kā LV maksā,bagāti var būt tikai daži.

prusacins (2013-07-04 17:59)      ārā no okupantiskās Eiropas savienības un pašīem sevi barot ar saviem produktiem! Mums tā savienība nav vajadzīga! Pašiem jābūt saimniekiem savā zemē!

fargo (2013-07-04 18:08)      "Paldies dievam, robežas vaļā, visiem, kam te nepatīk - ar kāju pa d un meklējiet ko labāku!"
nav tas viss tā. nav.
jau kuro reizi stāstu, ka ja veselā pagastā nenodzērušos, strādāt spējīgu vīriešu ir labi ja tik cik pirkstu uz abām rokām, tad kārībā nav ar sistēmu kaut kas. un cilvēkiem ir bezcerība, tam līdzi kā piekabe nāk depresija un neticība sev.
un kā tas var būt, ka vecis aizbrauc strādāt par melstrādnieku, bet pēc deviņiem mēnešiem jau īrē trīsistabu dzīvokli, braukā ar auto un vēl pēc dažiem mēnešiem savāks ģimeni dzīvot uz turieni. kā? pa dirsu ar kāju? kāpēc? priekš kam? kas ir ieguvēji? atbrīvot zemi no cilvēkiem? atkal. priekš kam? kas ir tie ieguvēji?
cilvēki atgūst pašapziņu, šancē no rīta līdz vakaram, nav ne metēji, neko. a te jūtas kā lūzeri. visi nekad nebūs individuālie uzņēmēji.
attīstītās ekonomikas ne tikai izsūc resurus no vājākām zemēm, vissliktākais ir cilvēku resursa samazināšanās. priekš kaut kas, jebkas, ja nav cilvēku? veikali, dārzeņi, benzīntanki, ja nav kas to lietos? protams, es neesmu ekonomists, bet tas viss izskatās dziļi nepareizi.
te minēja, ka lielveikalos daudz cilvēku un tā ir taisnība. bet citur vairs arī nekur nav. lielvekalu zeme. forši. drīz būs uz 100 cilvēkiem vien hipermārkets ar maroka audzētiem karpeļiem un dānijas cūku gaļu desām, skrūvgrieziem no polijas un dumību pilniem zurnāliem no visas atlikušas pasaules. brīnišķīgi. un ja visa šī idille nepatīk, tad ar kāju pa dirsu. ideāli.

_Krasula_ (2013-07-04 18:27)      Mjāa, es arī šodien pavadīju ceļā jaunāko māsu, kura jau vairākus dzīvo un strādā ārzemēs. Gribētos jau viņu redzēt daudz biežāk un blakus, bett...visticamāk, ka tā nenotiks. Jo pie normālas dzīves pierod.

fargo_pa (2013-07-04 18:43)      "Development is the strategy of evasion.

When you can’t give people land reform, give them hybrid cows.

When you can’t send children to school, try non-formal education.

When you can’t provide basic health to people, talk of health insurance.

Can’t give them jobs? Not to worry, just redefine the words “employment opportunities”.

Don’t want to do away with using children as a form of slave labor? Never mind.Talk of “improving the conditions of child labor!”

It sounds good. You can even make money out of it."

avoc>
/Palagunmi Sainath, Everybody Loves a Good Drought; Stories from India’s Poorest Districts/

pupolins (2013-07-04 19:16)      Limonija,tu ka amurs naglai uz galvas,,,ja,par to var daudz diskutet,un tapec mes esam kur esam.:)

Ljekainiitis (2013-07-04 19:45)      Cienītie& Godātās ... jūs par ko te runājat ?

http://www.delfi.lv/news/national/politics/pasaules-banka-latviju-atzist-par-augstu-ienakumu-valsti.
d?id=43458601

pupolins (2013-07-04 20:35)      Pastav ..informacija un dezinformacija,,,kam gribi,tam tici.Kina,Krievija,USA,,utt utj,,,.

Zeltiite (2013-07-04 21:53)      Katra gara nabadzībai nav nekāda sakara ar valsti. Es  šodien noslēdzu neoficiālu darījumu ar Latviešu!!! uzņēmumu grupas tehniskiem dienestiem, ka šamie aizgādās ārzemniekus visur, kur nepieciešams un palīdzēs visos 5 veidos! Es par to komunicēšu ar visiem ārzemju franciski un itāliski runājošiem brīnumiem- angliski, protams! Un tehniskā valodā. Jo es mīlu Latviju (un slēdzu līgumus - par nākamām piegādēm jau uzņēmumu grupai - pussy cat customer, hi, h, un nejaukā princese, turklāt!i)!!!

ko_nu_vairs (2013-07-04 22:03)      Ja tādas zeltītes ir kaut kur pie teikšanas,tad skaidrs,ka pienācis pilnīgs pisecs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu