Kāds jūsuprāt ir uzticams politiķis?

Politikai laikam ir viena no visvairāk kritizētajām jomām. Taču izteikt kritiku vienmēr ir vieglāk kā ieteikt konstruktīvu alternatīvu.
Tāpēc vēlos pajautāt, kādam tad būtu jābūt (un nevis nebūtu jābūt) politiķim, lai viņu varētu nosaukt par labu, uzticamu, lai par viņu gribētos balsot.
Iedvesmai varu ieteikt, piemēram izvēlēties pēc finansiālā stāvokļa - bagātam (kuram it kā nebūtu vajadzības gribēt vairāk, taču kā lai zin - vai šis nav alkatīgs, turklāt biznesa partneriem arī ir intereses), nabagam, kam nauda personīgi neko nenozīmējot, bet gan tauta (tik kā lai zin, ka tā nav tikai poza, turklāt, ja naudas nav, tātad nemāk pie tās tikt) vai vidēji situētam (kas varbūt labprāt izmantotu savas valdītāja prioritātes, lai kļūtu turīgāks)?

JurisK (2014-05-10 02:45)      Taa garaam ejot - kaadam ir zinaami konkreeti fakti, cik un ko ir nozadzis Godmanis? Tikai, luudzu, nevajaga par ruupnieciibas sagraushanu, cukurfabriku likvideeshanu un parex zhiidinju glaabshanu!

kuks10 (2014-05-14 15:24)      Jā,jā kamēr ,,tiesa´´nav teikusi savu verdiktu,goldpapus ir skaidra tīra bērnu asara..?!)))Es ticu raidījumam -Valstī ir viss kārtībā..?!))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu