Īpatnēji regulētā demokrātija?

Šodienā ir daudzās valstīs atļautas laulības starp dažādiem dzimumiem un viendzimumu laulības.Aizdomājos!!Kāpēc nedrīkst būt daudzsievība un daudzvīrība?
Neaiztiekiet jautājumu uzdevēju,nikus,pesonālijas.IEVĒROJIET PA NOTEIKUMUS.

psychobitch (2014-06-19 20:19)      drīkst, tu drīksti visu, gatavojies tik kāzām ar savām desmit līgaviņām!!!

jollyroger (2014-06-19 22:31)      Nē nu, es atbalstu- tad jau daudzsievība labāka, kā bērnam 2 tēti, no kuriem viens ir mamma.

limonija (2014-06-19 23:09)      Ja palasa oho anketas, tad daudzsievība te rullē jau sen - precētie meklējas uz nebēdu...Vai tad obligāti štempelis pasē vajadzīgs?:D

Gotilhelvete (2014-06-20 00:14)      Sapņot nav slikti,bet daudzsievība un sekss 2 reiz nedēļā ( tas no autora iepriekšējiem tekstiem)ir divas nesavienojamas lietas. Daudz par maz.

JurisK (2014-06-20 02:28)      Vai tad nevar? Tas, ka valsts likumos kaut kas nesaskan, tas tachu shtrunts, buus vajadziiba, izlabosim:) Bet kas tev liedz savu religjiju dibinaat un laulaaties peec taas likumiem kaut vai ar visaam(visiem) peec kaartas? Amerikaa mormonji, vai kaa tos tur sauc - tachu kristieshi, tik savaadaak Biibeli lasoshi - peec taa pasha Dieva likuma njem vairaakas sievas un vairojaas uz nebeedu.

Lucy (2014-06-20 09:05)      Cik atminos tu jau orgasmmeistar šo esi apspriedis,bet jau gribi atbildi,tad saku nē,nekad neparasktītos uz ko perversu,ka man piemēram būtu jādala savs vīrietis vēl ar kādām 2-5 vecenēm un jāgaida rinda,kad nu mana kārta būtu.Nē UN PUNKTS!
(c) viendzimumu laulības/tos slimniekus es visus apšautu!

MaryClaire (2014-06-20 09:21)      senos laikos daudzsievība bija nepieciešamība, jo vīriešu bija krietni mazāk - slimību, īsā dzīves mūža, karu, primitīva dzīvesveida labad, kā arī tāpēc, ka sievietes bija pilnīgi neaizsargātas - viņām nebija ne tiesību, ne zināšanu, viņas neprata ne rakstīt, ne lasīt (izņemot, protams, izredzētās, bet tādu bija uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas), un lai sievietei nevajadzētu iet verdzībā vai nodarboties ar prostitūciju, viņas tika izprecinātas jau vairākkārtējam sievu īpašniekam. tiktāl saprotams? ceru, ka jā. plus vēl tāpat kā vīrieši, arī sievietes bija ļoti pakļautas samērā īsa dzīves ilguma problēmai - dabiski ātra novecošanās, slimības, kari, nespēja sevi aizsargāt, līdz ar to sievietes mira ļoti agri un tas nebija nekas īpašs, vajadzēja nākamo mājassoļa izpildītāju - ēst gatavošanai, šūšanai, bērnu audzināšanai, aušanai, lopu kopšanai u.t.t. bet viens no noteikumiem daudzsievībai bija, ka vīrietis spēj tās visas uzturēt, jo viņas neviena nestrādāja algotu darbu. neviena!

ņemot vērā, ka šodienas sabiedrībā sievietēm ir uzlikti tādi paši pienākumi kā vīrietim, tātad, arī tiesības ir tieši tādas pašas, un ja sieviete pasaka, ka viņa nevēlas, ka vīrietim bez viņas ir vēl kāda sieviete, tad vīrieti drīkst juridiski sodīt (kaut vai piešķirot sievietei vīrieša mantu un naudu laulības pārkāpuma gadījumā), ja tomēr viņš neievēro līdztiesības principu.

bet ņemot vērā, ka staiguļi tāpat neievēro morāles un ētikas normas, jo viņu apziņa un intelekts ir samērā primitīvs, tad viņu vēlmes pēc daudzsievības netiek ņemtas vērā, un vēl arvien aizliegtas ar likumu. tas tāpēc, lai primitīvisms sabiedrībā nevairotos.

Vucis (2014-06-20 09:41)      Šodienā ir daudzās valstīs atļautas laulības starp dažādiem dzimumiem.
-----------------------------------

Jā? Un kurās valstīs tas nav atļauts?

MaryClaire (2014-06-20 09:44)      vispār jau radās jautājums - cik vēl un kādi ir dzimumi, ja tiek nosaukts "starp dažādiem", visu laiku pazinu sievietes un vīrieši. sadalījums 2 dzimumos, ne vairāk. un ne mazāk.

MrJones (2014-06-20 09:46)      ir jau shtruntiigi, ka viena zaagje,...bet iedomaajies situaaciju.,! Paarnaac maajaas no darba, gribeetu mieriigi atpuusties a tur atmosfeera kaa vistu kuutii...viena otru jau noknaabaajushas, tagad kjeras klaat tev..! :D
Kam tas vajadziigs?? :)

Vucis (2014-06-20 10:12)      Džoni, tas ir pupu mizas, līdz tam pat neaizdomājas, kad fantāzijās daudzas, daudzas vagīnas rēgojās. Un tās viiiiiiisas viņam!

Salīdzinājumam man arī šķiet, ka es varētu 3 Cielaviņas notiesāt. Patiesībā, pēc viena gabaliņa jau sāktu šķebināt.

LaskovijMerzavec (2014-06-20 14:46)      Iestaajies mormonjos:)
Kur problerma?

skarbaiskungs (2014-06-20 14:51)      Kā šeit var neaiztikt jautājuma uzdevēju.. Aizdomājas par stulbu tēmu, uz kuru pats jau otrajā komentā arī atbild. Kāda var būt pieredze, ja tas ar likumu liegts? Vai varbūt jozuliņš aicina uz nelikumībām? Būs jāziņo iestādēm.

Alison (2014-06-20 18:40)      Daudzvīrība?? Nu ne. Merci beaucoup.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu