Artuss Kaimiņš

Nu vot tagad Artuss tiks saeimā,būs Latvijas Žirinovskis.jautri būs.pa maz klaunu cirkā.

werdi2 (2014-09-11 19:59)      mes jau varam parunat par akstiem politika par to kadi vini visi slikti bet diemzel nav jau izveles tatad no sliktakajiem jaizvelas labakais- esmu par visiem kas prot taisit savu biznesu ja
Slesers pats nerunatu bet kads varetu runat vina vieta es par vinu balsotu bet vina oratora nemakuliba visu bende- vajag cilveku kas visus var aizraut musu politika es zinaju tikai vienu
kas atbilstu visiem kriterijiem- Dainis Ivans

SaintSin (2014-09-11 20:09)      Īvāns? Kādiem kritērijiem atbilst? Ka laida pie teikšanas Godmani?
Dzīvais Godmanis ir atgādinājums visiem Latvijas "politiķiem", ka ar šo te tautiņu var darīt ko vēlies un cik reizes vēlies - nekādu seku nebūs (ja nu vienīgi vēl ievēlēs Eiroparlamentā)

fargo (2014-09-11 20:27)      jā, tas ir tāds stils - paaicināt, tad uzdot jautājumus, kuru zemtesks ir atbildētājam negatīvs vai pat krasi negatīvs un galvenais! neļaut atbildēt. profesionālā žurnāliste ir labi iemācījusies nelaut pateikt pat divus teikumus, lai neiesprauktos, lai nepārtrauktu un tā arī neļaujot atbildēt uzdotu nākamo jautājumu ar zemtekstu.
kas attiecas uz to čali, tad viņa tēls ir prasts kā bajāns, no otras puses, viņam piemīt energija uz caursišanu. divkosības cauraustā lv politisko vide ir kaut kas līdzīgs zirnekļu tīklam - to nevar pārraut vnk ar spiedienu, tā var tikai sapīties pats, bet to var pargriezt ar nazi.
par "sabiedrikso tv"... publiskā, oficiālā un tuvu tai esošā mēdiju vide ir praktiski 100% sorosītu nosegta. tāds viens liels meitasuzņēmumu konglomerāts ar filiālēm ministrijās, t.s. "nevalstiskajās organizācijās", sabiedriskajos informācijas līdzekļos. ja sāk iet pret to, tad ir jārēķinās, ka esi pretim tūkstošiem cilvēku faktiski visos varas līmeņos.

par to lamāšanos. pats sev kājā ar to iešāva. pats jau izveidoja šo prastā ielas zēna tēlu. bet neskatoties uz to, divkosīga bija tieši "labiņā un pareizā" žurnāliste, jo lai arī nelietoja kaimiņa leksiku, darīja to, ko pārmeta misteram kaimiņam.

barss5 (2014-09-11 20:46)      Normāls čalis...
Rupji, ne rupji, bet lietas jāsauc savos vārdos:) Saeima, protams,nespīd, bet iekšas viņam ir:)

Valensija01 (2014-09-11 21:04)      Man šķiet, ka esam par zemu novērtējuši to saucamo "klaunu". Ja viņam izdevās pie vietas nolikt pieredzējušu žurnālisti(ar pamatotiem argumentiem),tad bez komentāriem...Man pēc tā video noskatīšanās tomēr par viņu domas biku mainījās...Nenoliedzami viņam ir daudz trūkumu, bet šis tas viņā tomēr ir apbrīnas vērts...

andrblack (2014-09-11 21:41)      Agri vai vēlu tādam fruktam bija jāparādās....t

Nevi (2014-09-11 21:51)      Malači latvieši, kā aitu bars... viens lēts piāra gājiens pirms vēlēšanām un visi skrien pakaļ.

Protams, cerams, ka aita esmu es un, ja jau Kaimiņš ar tiktu tai saeimā, tad lielus un labus darbus darīs tautas labā, tik pieredze rāda, ka tā nekad nenotiek.

Cik gadi jau neatkarības.... kā krīt uz vieniem un tiem pašiem akmeņiem, tā krīt....

barss5 (2014-09-11 22:05)      Skatos, ka te daudzi gaida kaut kādus iedomātus " jomas profesionāļus ":D Acīmredzot, mums šķiet, ka vetārsts vai profenes "absolvents" ir ar kaut ko labāks?:)
Un tagad atkal skatīsimies, kā kārtējo reizi pie varas nāk cilvēki, kuriem sen jau laiks pūt cietumā? Tie, kas izlaupījuši šo valsti un nolaiduši cilvēkus līdz ubagu tarbai...neesmu ar mieru. Nesodāmība rada nelikumību, tas nu ir skaidrs.
Brīžiem rodas iespaids, ka esam vienīgie, ko var jāt bez pārtraukuma, nesodīti un atkārtoti.
Kauns, tautieši.

Kepina (2014-09-11 22:16)      Citeju...Latvija aktieru labak izglito, nekaa zhurnaalistus,Artuss man PATIKA!

Polus (2014-09-11 22:17)      Es arī esmu starp tiem 15-40 gadīgajiem vīriešiem, kuri skatās Suņu būdu. Man tas raidījums tīri labi patīk. Tas, kas Artusam būtu vajadzīgs, ir kāds zinošs indivīds, kurš kompetenti palīdzētu sagatavoties, lai uzdotu pareizos jautājumus + nostiprinātu faktu bāzi (lai nesanāktu apelēt pie baumām). Sabiedriskajos medijos tas, manuprāt, ir vienīgais formāts, pie kura izsist no ritma dzejolīšus skaitošos politiķus. Mazliet gan vēl jāpiestrādā.

Suņu būda, kurā viesojās 3 deputāti, no kuriem viens - V.Valainis - nespēja atbildēt uz jautājumu par to, kas ir nacionālsociālisti, vien bija ko vērts.

Viirietis_V (2014-09-11 22:22)      http://www.focus.lv/latvija/sabiedriba/video-11-springe-pret-kaiminu-kapec-sabiedriskaja-medija-uzdr
st-drikst-bet-piedrst-ne

Zeltiite (2014-09-11 22:22)      Neiedziļinos - esmu rīdziniece un balsoju par SC, jo lauku partijas tikai saapņo atņemt mūsu nopelnīto naudu, ne attīstīt jebkādu ražošanu savos laukos!

Mavs (2014-09-11 22:33)      Ja man būtu pārliecība, ka Artuss nav kārtējais "priekšvēlēšanu projekts", ko gudri onkuļi bīda priekšplānā (jo saprot, ka repšēm, šleseriem un pat sidrabām neviens vairs neticēs), tad par viņu balsotu. Lietas ir jāsauc īstajos vārdos un prieks, ka ir vismaz viens, kurš zagli nosauc par zagli.
Vēl jau tikai bailes, ka iekļūstos Saeimā viņš pēc laika "piemērosies" tur valdošajiem tikumiem.
Bet nu jebkurā gadījumā - es esmu par cilvēkiem, kas vismaz tajā iesmakušajā dīķī pamaisa ūdeni.

Zeltiite (2014-09-11 23:11)      Nebalsoju par pirms velēšanām uzplaiksnījušiem un pēc tik pat ātri pagaisušajiem brīnumiem - neskatoties uz visu sasolīto ;D Kas pazudīs, jau ir izstrādājies filtrs ar pazīmēm ;D Gan jau ne man viuenai!

zebra27 (2014-09-11 23:50)      Kaimiņš malacis! Tas, ka nenoslīpēts, bravūrīgs un mazliet pašpuikas tēlā aizķēries, tas nekas--tas liecina, ka nav gluma režisora, kas visu pieķemmētu:)
Lai aug!

hefny (2014-09-12 00:18)      patika kaimiņa provocējošā un izturētā stāja, spēja izturēt un uzturēt intrigu!
Skumji,ka sakaņa un vienotība atkal varēs "jāt" valsti-pilsoņus-latviešus ....Tur reāli tādi kaimiņi derētu vairumā,kas tos Augeja staļļus un siles kampējus izmēž.....

hefny (2014-09-12 00:21)      P.S.-tā ir tās pašas metodes,ko izmanto ušakovs,buldozers,šķēle,bundzinieks,streļčenoks uc..tikai kompresētā vaidā,-lai tautai reiz kaut kas pielektu1 bet nikā-tāsaskatījusi,kā tos muļķo,-sāk apvainoties un pat riet,-kā jau kārtīgā suņubūdā iespudētiem pieklājas ..khe, khe, khe :))))))))

Pelle (2014-09-12 00:49)      Kaimiņa vieta ir teātrī un Suņu būdā. Kāpēc lai par manu naudu viens skraidītu ar videokameru? Lai tauta sametas kamerām un lieta darīta.
Varbūt tautai tomēr būtu vērts palasīt partiju programmas?

usinjsh (2014-09-12 08:39)      "Varbūt tautai tomēr būtu vērts palasīt partiju programmas?". Smiekli nāk. Kā Repše reiz sacīja- nu kā var nesolīt:)) Es nelasu programmas, es skatos pēc darbiem.
Par Kaimiņu runājot. Normāls džeks kurš tikai izliekas par ākstu, bet īstenībā nemaz tāds nav.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu