Artuss Kaimiņš

Nu vot tagad Artuss tiks saeimā,būs Latvijas Žirinovskis.jautri būs.pa maz klaunu cirkā.

usinjsh (2014-09-12 08:54)      Jā vēl par Kaimiņu runājot. Ir vismaz viens cilvēks kas ko reāli dara pret latvijas mafiju. Kas notiek mūsu masu mēdijos? Viss sen nopirkts, vieni meli. Runā un raksta tikai to ko sponsori liek. Cik ilgi viņš noturēsies pēc šīs reklāmas latvijas tv, to dzīve rādīs. Domāju ja viņš neuzvestos kā āksts, sen jau viņu novāktu. Kā nekā viņš atmasko daudz ko kur paliek mūsu nodokļu maksātāja nauda. Dažreiz no viņa raidījumiem var labi ieņirgt ka mūsu cienījamie deputāti pat nezin ka valsts un tās nauda pieder tautai.
http://sunubuda.tv/sunu-buda-ministrs-kurs-nezin-kam-pieder-valsts/

jupe (2014-09-12 09:43)      Baigi forsi kad tads Artuss ir kas vismaz uzjautrina-nebija slikti-nEBUTU SLIKTI JA VIŅS TIKTU SEMA
Bet ticam mes vai neticam viņu neieveles pat ar vienu balsi- tas ir ta pat kā ar jevroas savienibu un visam citam lietam- itka vairakums bija pret- bet kopumā sanaca PAR,.tAPAT KA VELAT KO GIBAT -BET TIKS VIENALGA TIE PASI SC , ZZS ,V , TBLLNK.....

Chris1986 (2014-09-12 10:16)      Visas nelaimes mūsu valstī ir no tā, ka sievietēm, kas absolūti neko nesaprot no politikas, atksaitot to, ko viņām ieskalo pa TV, un nezina par ko balsot, vēlēšanu dienā uznāk luste "izpildīt savu pilsoņa pienākumu"

Lucy (2014-09-12 11:06)      Artuss Kaimiņš? Neko par tādu neko nezinu,pat nezinu kurā politiskaja ploka viņš ir vai būs?
Nedomāju,ka viņš tur visu apgriezīsies ar kājam gaisā.

limonija (2014-09-12 11:19)      Mavs (2014-09-11 22:33) viedoklis - Tu sāc prātīgi runāt, Mav;) Sevišķi šitas patika -Bet nu jebkurā gadījumā - es esmu par cilvēkiem, kas vismaz tajā iesmakušajā dīķī pamaisa ūdeni.(c)
Vai tad slikti, ja politikā parādās jaunas sejas? Protams, ka ne visi būs Mesijas, bet, piemēram, Rinkēvičs taču ienāca kopā ar zatleriešiem un izrādījās lietaskoks...Tāpēc nevajag uzķerties uz varas partiju gaudošanu - nesašķeliet balsis, no Dieva puses, balsojiet par lielajiem sarakstiem...(kas jau gadiem mūs čakarējuši un aptīrījuši):D

Edgars37 (2014-09-12 11:33)      Es nobalsotu par Artusu tikai pie viena noteikuma, ja vins pec velesanam ienem vai nu Saeimas spikera vai Premjera amatu, un uz 4 gadiem, bez tiesibam pirms termina tikt amata nomainitam jebkada veida. Savadak nav verts rokas smeret, ja pa lielo, tad pa lielo!

Chris1986 (2014-09-12 11:35)      Kaimiņš sarunā pateica, ka viņa boss advokāts Gobzems, kas ir galvenais cietušo aizstāvis Maximas sabrukšanas lietā, ir bijis spiests ziedot varas partijām, konkrēti Vienotībai 12 000 eiro, lai vispār notiktu jebkāda virzība Maximas izmeklēšanas lietā. Tā kā es galīgi neizprotu tos (pareizāk tās - nav par ko balsot, bet "pilsoņa pienākums" tak jāpilda!) , aiziešu nobalsošu par mazāko ļaunumu, proti, Vienotību :D

selnija_ (2014-09-12 11:54)      Baltajan sniega barsam kā vienmēr taisnība! Vispār skumji. Nav par ko balsot. Ko lai dara?

p_p (2014-09-12 11:58)      Visu cieņu žurnālistei, kurai, manuprāt, pārliecinoši izdevās parādīt Kaimiņu kā "nesakarīga ūdens lējēju", kurš kaut ko runā runāšanas pēc un inteliģenta cilvēka iespaidu viņš neatstāj. Tukša, uzbrūkoša retorika un arī ne no tām labākajām. Pie jebkura neērta jautājuma maina tēmu un pāriet uzbrukumā.

Nu, pieņemsim, ka viņš to varas ūdeni nedaudz pamaisa, tā sakot, sauc lietas īstajos vārdos, so what? Ko tas maina? Ļaudis tāpat zin, kuru lietu kā sauc. Svarīgākais ir nevis kā tu to nosauc, bet ko tu ar to dari.

Piekrītu, ir labi, ja politikā parādās jaunas sejas, bet, manuprāt, tiem jābūt zinošiem, un profesionāliem cilvēkiem, nevis kuram katram puskoka lēcējam, kurš bez uzbrauciena nespēj atbildēt uz jautājumu.

Mavs (2014-09-12 14:06)      Nu Latvijas problēma ir tā, ka tie, kas "saprot" un "prot", uzreiz pēc tikšanas "pie siles" sāk visas savas zināšanas un prasmes izmantot personisko interešu realizācijai.
Tad filozofisks jautājums - no kā mums valdībā vairāk jēgas - no tiem, kas profesionāli prot zagt, vai tiem, kas viņiem neļauj zagt ? :D
Forša izvēle, īsti latviešu gaumē :D
Bija reiz partija, kuras auklis bija "Mēs zagsim mazāk" ... :)

P.S. Par to TV dueli - uzskatu, ka vinnētājs viennozīmīgi bija Artuss. Spriņģe spēja tikai vārstīt muti, kā zivs uz sēkļa.

iga (2014-09-12 14:37)      Opā, un nez kā tad Kaimiņš viņiem neļauj zagt????Apsaukājot un pajautājot par zobiem?

Lisbete (2014-09-12 15:07)      Es domāju, ka Saeima jau tagad ir pilna ar klauniem, un par silto vietu atkal kāro partija, kurā jau kuro reizi atkal startēs vecie brieži - Kalvītis, Godmanis, Šlesers, tad nu Artuss tāds maziņš jociņš vien būtu.

ne_meklejumos (2014-09-12 15:59)      Ko tad viņš tādu ir izdarījis, skaļi bļaustījies un rupji uzvedies? Pretīgi skatīties viņa intervijas Suņu Būdā. Vakar noskatījos vairākas, lai zinātu par ko iet runa. Mani šokēja viņa intervija ar Šleseru, klaja ņirgāšanās un zaimošana liekot zvērēt pie bībeles, tas ir par traku. Nekorekts, nevīžīgs, viena aktiera teātris tas ir. Jautājumus uzdod, atbildes negaida vai atbild pats.
Tas pats intervijās ar aktieriem, viena otra vietā es būtu šim purnu aizmālējusi kameras priekšā. Pats neko īpašu nav paveicis, bet māca dzīvot tos, kam ir talants un kuri apzināti strādā savu darbu

p_p (2014-09-12 16:05)      Mav, par to filozofisko jautājumu - vairāk jēgas ir no tiem, kas rubī fišku un taisa mazāk ziepju. Tā sakot, mazākais ļaunums, tāpēc sauklis bija "Mēs zagsim mazāk" , manuprāt, ir reāla priekšvēlēšanu platforma :)
Vēsture rāda, ka vairāk vai mazāk zog visi, t.i. visas partijas - pat ja pēkšņi Kaimiņš pats būs kristālskaidrs, par viņa partijas biedriem nav ilūziju.

Par vēlēšanām - nu, nav par ko vēlēt, nav. Varētu hohmas pēc par Saskaņu, ja politiskā situācija kaimiņos nebūtu tik sprādzienbīstama...

adamsone (2014-09-12 22:42)      Noskatījos, nupat, jutūbē. Žurnāliste Kaimiņu izsmērēja gar sienu un pareizi darīja. Ja kāds to nesaprot, nu tad lai piesakās palīgskolā.
Esmu gatava pievienoties viedoklim, ka tas ir kārtējais lohatrons tāpat kā Muļķu partija, Ufo (pašvaldībā, starp citu, viņu ievēlēja, bet viņš paziņoja, ka nestrādās, jo neesot laika) , Dūle un varbūt vēl kaut kādi, kurus lieto, lai neitralizētu zināmu procentu vēlētaju balsu, nu tos seskuāli neapmierinātos vīriešus ar slābo intelektu, vecumā no 15 līdz 40....
Hārdtoks ir intelektuāls presings, bet ko tur presingos, ja nav ar ko. Absolūti neharizmātisks, tukls, dumjš vīrietis. Un nestāstiet man, ka viņš tēlo, tipisks patups mākslinieks.

piparbecinja (2014-09-13 00:10)      Brīnos, ka daudziem joprojām forma ir svarīgka par saturu. Ka tik smuki runā un izskatās, tad droši var aptīrīt un jāt. Muļķu bars.

piparbecinja (2014-09-13 00:10)      Brīnos, ka daudziem joprojām forma ir svarīgka par saturu. Ka tik smuki runā un izskatās, tad droši var aptīrīt un jāt. Muļķu bars.

Torpedo (2014-09-13 11:21)      Paskatījos Nacionālā teātra mājas lapā - tas Artuss Kaimiņš tak tur viens no vadošajiem aktieriem, spēlē visādas galvenās lomās. Filmējies arī pulkās filmās pēdējos gados. Brīnums, ka es nemaz tādu aktieri nezināju. Laikam, tāpēc, ka nefilmējas ne "Ugunsgrēkā", ne "Viņas melo labāk". Tad jau sanāk, ka tā "Suņu būdu" un politika viņam tik tāds hobijs vien ir. Un raidījumā 1:1 ar to iedomīgo damīti es nekur nemanīju, ka viņš būtu lamājies, kā te raksta

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu