Ar ko pārāks M. Bondars?

Ar ko pārāks M. Bondars kā prezidenta kanditaats attiecībā pret prezidenta kandidātu E. Levitu? Izglītotā un sociāli aktīvā tautas daļa tā uzskata, spriezhot pēc balsojuma. Jo balsojumam var aktivizēties ar i-bankas kontu tikai, tā kā balsotāji nav nesaprātīgi tantuki un onkas:)

selnija_ (2015-04-29 12:48)  6   Es balsoju par Bondaru. Ar ko pārāks? A patīk un viss!

Marsietis (2015-04-29 12:52)      Ja būtu jāizvēlās kas labāk - cilvēks, kas rūpējās par 2 kaķiem vai par sievu un bērniem, tad nebūtu problēmu. Bet jūs apspriežat valsts prezidenta kandidatūru. Tas ir no sērijas - Lembergs ļoti mīl bērnus :)

kontrol_skupsts (2015-04-29 13:06)    3 Bondaram gimis smukaks un mak glumi runat.Un daudzas musas varetu vina sirupainas runas dabut galu.:)

limonija (2015-04-29 13:49)    7 Dita Danosa: "Tajā laikā, kad man bija strīds ar Krājbanku, valdes priekšsēdētājs bija Mārtiņš Bondars. Piektdien viņš teica:"Esmu ar tevi, atbalstu", bet pirmdien:"Nesaprotu, par ko tu runā". Sapratu, ka viņš ir cilvēks, kurš netur vārdu un kura viedoklis ir viegli ietekmējams. Izlūkos ar viņu iet es neieteiktu, jo var izrādīties, ka pēkšņi notiek pārbēgšana uz otru pusi."/Lilit, maijs 2015/
Interesanti, ka tikko izlasīju šo, atveru oho - un priekšā jau diskusija par smukulīti Bondaru:D

vnk_cilveks (2015-04-29 14:02)    2 Tāpat neviens no abiem nekļūs par prezidentu. Man domāt, ka varas partijas jau ir vienojušās par šo jautājumu un visi līdz šim nosauktie kandidāti pazudīs ātrāk kā nosaukti.

Ja jāsalīdzina šie abi, tad viens ir gudrs diplomāts, otrs gudrs ekonomists. Summāri abiem ir līdzīgs redzējums kā attīstīt reģionus un valsti kopumā. Man personīgi nebūtu pretenzinu ne pret vienu no abiem kandidātiem, bet, ņemot vērā to, ka LV ir sākusi ne tikai stagnēt, bet nu jau ripot atpakaļ 90to gadu virzienā, tad laikam jau labāk Levits, kurš varētu ienest jaunas un svaigas vēsmas mūsu iesūnojušajā politikā...

Samila (2015-04-29 14:30)  6 1 Prezidents tikai reprezentē valsti un veic atsevišķas formālas darbības līdzīgi kā Anglijas karaliene :))) Tādēļ viņam ir jābūt tautas mīlētam, kaut cik izglītotam un tādam, kas spēj sazināties ar citu valstu vadītājiem svešvalodā. Viss!!!! Prezidents politisku atbildību nenes.

Latvijā nekas no tā nemainīsies, ja amatā stāsies jebkurš no nominētajiem, vnk uz Bondaru būtu Jaungada naktī un 18.novembrī patīkamāk skatīties, tāpat kā uz viņa ģimeni.

Domāju tautas vēlēta prezidenta ieviešana LV situācijā šobrīd ir ļoti bīstama.
Tādēļ nebalsoju par Levitu, bet gan par Bondaru.

p_p (2015-04-29 16:00)  1 4 Sajūsmina komentāri par to, ka Bondars ir labāks, jo smukāks - tā, protams, ir savrīgākā kvalitāte prezidenta amatam (ironija, ja kas)!

Mandomāt, Bondars nav pārāks, tāpēc es par Levitu.
Tiesa, balsojumā neesmu piedalījusies, jo esmu izglītota, bet sociāli neaktīva.

BIRNBAMS (2015-04-29 16:35)  3   levits ir KGBESNIKS

SaintSin (2015-04-29 16:55)  2 2 Ja Levits tik ļoti vēlas garantijas, ka viņu ievēlēs (no tautas viedokļa - par kādiem nopelniem? par sarīdīšanu ar preambulu? Ar to, ka jurists būdams ir vēsi noskatījies LR likumdošanas bardakā?), tad viņš ir latvijietis parastais, kam vajag siltu vietu un valsts un tautas labklājība tādiem ir netālu no vienas apgraizītas vietas.

Paula6 (2015-04-29 17:50)    2 M. Bondars par vienu otru ir pārāks tik ar to, ka ir mazliet jaunāks, simpātiskāks un prot uzvesties sabiedrībā. Vai tiks ievēlēts E. Levits? arī ir šaubas, lai gan esmu par to, jo ir daudz noteiktāks savos spriedumos, cik zinu, un ar viņa vārdiem rēķinātos un ieklausītos. Tikai tas jau nepatiks partijām...vai tās būs tikpat nevarīgas daudzmaz stabila un korekta prezidenta ievēlēšanā? šaubos...

Samila (2015-04-29 18:23)      Bieži šeit lasu komentārus (kauns lasīt) un domāju, vai tiešām visus garā (un gēnos) stipros nošāva un izsūtīja... ? Kāda tauta, tāds prezidents. VVF importēja, tas neskaitās, bet labi bija redzams.

Edgars37 (2015-04-29 21:56)  2 1 Nu un kas ir VVF??? Tik "veiksmigi" ciktur gadus prezentejusi valsti un kads aiz robezgravja vinas prezentacijas vispar atceras? Ja vispar nopietni tas nema;D! Bet par vinas kambarsulaini vispar nav ko runat - ierednieciba karjera nesanaca, neskatoties uz "experience" pie VVF, no banku sferas ar izlidoja, kas vinu tagad no smucspaina izvilcis - Dievs vien zin;D! Un lai sitads hroniskais caurkritenis kaut tik valsti prezentetu??? Piedodiet, tad n-reizes labak pasreizejais Andris Berzins - vinam smadzenu ir krrrrietni vairak!!!

riks (2015-04-30 00:58)    1 šarmonis ar frizūru no pagājušā gad-100-ta vidus frizētavas loga bildes!

Samurs (2015-04-30 07:56)    1 Samila, piekrītu par līderu trūkumu, īstenībā pārņem izbrīns - kā vispār ir tikusi iegūta un vēl jo vairāk atgūta neatkarība.
Vai kāds var nosaukt Latvijā altruistisku līderi? Jo pie mums garā stiprie ir sasodīti egoistiski...
VVF arī nebija stiprā, jo nobijās pieļaut tautas balsojumu 2007.gadā (kas, notiekot, būtu atstājis lielāku iespaidu uz "nasing spešliem"un garantiem). Un vai viņa "treknajos gados" neredzēja, ka valsts tiek izsaimniekota?
Jā, pie mums prezidents ir reprezentatīvs amats, bet, ja tajā stātos cilvēks ar ar viedokli, idejām un prasmi tās izstāstīt, tas kļūtu nozīmīgs. Diemžēl, tāds nav vajadzīgs garā stiprajiem egoistiem...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu