Krievu inteliģence

Vai tāda vispār eksistē??
Tas laikam ir mīts par to krievu tautas garīgumu un domu cēlumu..

Samila  1   krieviem viss taisnīgi sadalīts - līdz revolūcijai un pēc revolūcijas...

irgo    1 Grūti ir sameklēt melnu kaķi melnā istabā , it sevišķi ja tā tur nav...

usinjsh      Ja runa iet tieši par krievu tautību, tad teikšu jā un diezgan pat daudz.
Jā, revolūcijā tika izkautas daudz inteliģences, bet kas tad to uzrīkoja? Leiba Bronšteins-Trockis, Grigorijs Zinovjevs ar īsto uzvārdu Apfelbaum (laikam iekšlietu ministrs) Lander(valsts kontrole), Kaufman (valsts īpašums), Spicberg, Šlihter, Lurje, Isidor Gukovski u.c. (visus grūti atcerēties un piedodiet ja kādu uzvārdu ne tā uzrakstīju)
Tādi interesanti ne pa visam krieviski uzvārdi kas noorganizēja revolūciju un pēc tam tika pie siltiem krēsliem. Interesanti ka 80-85% bija cilvēki ar jocīgiem uzvārdiem.
Tad nu te rodas jautājums kurš uztaisīja revolūciju krievijā.
Te aiz gara laika var šo to paskatīt.
https://www.youtube.com/watch?t=63&v=RcxdgYyrExQ

Rinkulis      Fargo!

Nepiekrītu... Visi tie, ko tu dēvē par intelektuāļiem ir tie paši zemnieku u.c. bērni, kas ieguvuši augstāko izglītību (pirmā paaudze). Visi tie, kas bija tiešām intelektuāli - aristokrātija tā saucamā, kas bija ar labu izglītību paaudzēs - tie tika izkauti.

Mūsu pašu elite...no kurienes viņiem saknes?

allldis    1 No 17.gada tika un tiek sistemātiski iznīcināti visi tie krievijā, kuri bja spējīgi domāt, analizēt un izteikt sakarīgus un dziļi intelektuālus spriedumus! Šodienas krievijas "inteliģence" ir erzacinteliģence,jo savā starpā, kad nav ieslēgti mikrof. un kameras runā tik rupjiem un prastiem vārdiem, ka zūd jebkuras cerības tādus īstus inteliģentus atrast. Par LV esošajiem krievvalod. zombijiem pat runāt nav vērts. Jo ja arī viens, divi ir savādāki, tad tomēr kopējam aunu baram par kremļa politiku tie akli un iztapīgi gaudo līdzi . Un arī tie visi kas krievijā izceļas kino jomā, uz estrādes un politikā ir krievijas ebreji, nevis krievi -tas ir Fakts! 2015-10-20

PrP      Piekrītu par dalījumu!
Krievu imperiālistisko inteliģenci veidoja uz Franču kultūras audzēta aristokrātija, virsniecība un daļa tās pavadošās tautas.
Slavenās tautu savienības izbūves laikā līdz 40gadam - šī inteliģence tika smagi izpluinīta.

man ir bijis gods ar tādiem cilvēkiem tikties un varu teikt - ir inteliģence Krievu tautā.
2015-11-10

runcs51      Tādiem,kā allldis un vēl viens otrs,inteliģenti laikam skaitās tie,kuri slavina Vašingtonā sēdošo pērtiķi un,kā mācēdami rej uz krieviem... 2015-11-11

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu