Jaunais ES piespiedu solidaritātes likums?

Varbūt jaunā piespiedu solidaritātes likuma vietā vajadzētu pieņemt jauno nelegālo migrantu piespiedu deportācijas likumu, lai pārtrauktu ES iznīcināšanas politiku?

av2    1 probleema nummur viens - arrejaa EU robezza. Da kaut ar kaartiigu armiju un dzelonndraassu zzogiem uz robezzas.

usinjsh      Te viens cilvēks atklāti stāsta kas un kā.

https://www.youtube.com/watch?v=piROVno9-t0

remikss    1 Nolaizaties tak jus vienreiz no debesim,uz zemes!!! Saprotu un stingri zinu,ka musu massu mediji melo,un vel ,ka. Neviens no mums latvijas pilsoniem nezin isteno stavokli. Esmu NBS virsnieks rezervists un mani secinajumi ir sadi,,,Valsts aizsardzibai pret agresoru nav gatava,atkariba no VEJONA KUNGA,armija ir slikti sagatavota,par rezervistiem vispar nerunasim. Tas pats ir ari ar begliem,mes paklaujamies briselei,gribam mes to vai negribam,zinu,ka mani attalie radi devas beglu gaitas uz asv,vai angliju par tadu pabalstu nebija pat runas,vini ar savu suri gruto darbu palidzeja atjaunot tas valsts ekonomiku

Alfreds_Trakums    2 Sakrīt ar viedokli,ko pauž cilvēki, kas zin tēmu:Latvijas Universitātes humanitāro zinātņu Āzijas studiju nodaļas profesors Leons Taivāns uzskata, ka šā brīža politiķu retorika bēgļu un migrantu jautājumā ir cilvēku mānīšana. Profesors intervijā telekanālam Riga TV24 atklājis, ka politkorektā retorika Eiropas valstīm ir nepieciešama tieši lielā imigrantu skaita sakarā. Kā nekā, viņaprāt, bēgļi sev līdzi nesīs terorismu, ziņo Neatkarīgā Rīta Avīze.

"Musulmaņu kopienas ir tās, kur teroristi slēpjas. Tur ir viņu radi, draugi, klani, tur ir viņu finansējums, aizmugure. Tā ir pilnīgi dabiski saprotama lieta un nav nekāda naida kurināšana. Ja Latvijā būs musulmaņu kopiena, tad arī pie viņiem atbrauks teroristi, piesedzoties ar bēgļu pasēm,” klāsta L. Taivāns, kurš arī norāda, ka jāatceras – islāma ideoloģiju nevar nodalīt no islāma reliģijas, jo islāmā pretstatā kristietībai, esot visi priekšnoteikumi, lai šādi terorakti un vardarbība uzplauktu.

“Pats Muhameds bija kara vadonis, kurš izlēja “neticīgo” asinis, turpretim Jēzus Kristus nebija izlējis nevienu asinis pilienu,” pauž L. Taivāns, tomēr uzsverot, ka kristietība, viņaprāt, kā reliģija nav ne labāka, ne sliktāka par islāmu.

Nobeigumā profesors paredz ļoti drūmu likteni Eiropai.

“Piemēram Zviedrija, tik liberāla valsts, pat apklusinājusi baznīcu zvanus, lai netraucētu musulmaņiem no kuriem 70% dzīvo uz šīs valsts pabalstiem. Un par šo ārkārtīgi humāno attieksmi “Islāma valsts” pieteikusi Zviedrijai karu.

Arī mēs esam šādas perspektīvas priekšā un tieši tāpēc es nevaru saprast visu šo siekalošanos ap bēgļiem. Tās būs jaunas kopienas, kuras nestrādās, kurām mums būs jāpelna nauda, kuru mēs daudz labāk varētu izlietot, audzinot paši savus bērnu namos pamestos bērnus,” profesors ir kategorisks.

“Civilizācijas mirst kā pašnāvnieces. Mēs visi Eiropā šobrīd taisām pašnāvību un demokrātijas galējības atver durvis piektajai kolonnai, kas jau atrodas Eiropā.

zsvetkuvecitis      Sūdzēšanās internetā nekādā veidā tev nepalīdzēs, ej stāvi pie saeimas ēkas pakliedz savas pretenzijas, bet ja ej, tad savāc visus kam tas nepatīk un apgriežat saeimas ēku otrādi pie reizes, uztaisat normālu apvērsumu valstī, un dzīvo laimīgs tālāk. :D

zsvetkuvecitis      Vel jau labāk būs ja viņi te sāks kautko darīt, kā piemēram izvarot un uzspiest mums savu muslumāņu reliģiju, tad var iet pašķaidīt viņu brūnās sejas, no sadzīves priekšmetiem sataisīt liesmu metējus un iet viņiem svilināt uzacis, varbūt beigās paši kā pusizceptas cūkas aizkries mājās un atpakaļ nenāks vai nāks ar automātiem un TNT, neko nevar zināt, bet kas neriskē tas nevinnē :D

suunuroze      Vispār šis bēgļu jautājums tika aktualizēts jau 2014. gada nogalē. Pašu vācu mediji brīdināja, ka bēgļu vēl nav tik daudz, bet tie ir tikai ziediņi. 2015. gada nogalē (precīzi neatceros mēnesi) tika pasniegts fakts, ka vienā mēnesī Eiropā ierodas tikpat daudz bēgļu, cik visā 2014. gadā kopā. Secinājums, ka šādi bēgļu plūdi diez vai kādam pat sapņos rādījās. Tas tiešām ir salīdzināms bezmaz vai ar kataklizmu. Tāpēc, manuprāt, nebūtu pareizi "uzmest" Vāciju un citas valstis, kuru tā ir skārusi, un teikt, ka mēs par jūsu problēmām neko negribam zināt. Turklāt 2015. gadā Latvija 6 mēnešus bija prezidējošā valsts. Es personīgi neesmu dzirdējusi, ka mēs kaut ko būtu lietas labā darījuši, lai to novērstu.

fargo    1 "Tas tiešām ir salīdzināms bezmaz vai ar kataklizmu. Tāpēc, manuprāt, nebūtu pareizi "uzmest" Vāciju un citas valstis, kuru tā ir skārusi, un teikt, ka mēs par jūsu problēmām neko negribam zināt."
tā nav nekada kataklizma, bet organizēts pasākums. eiropas korporacijas, bankas ir secinājušas, ka tām katru gadu ir nepieciešams 1.8 miljons iebraucēju, citādi megakorporāciju ienākumi jūtami kritīšoties nākamo 10 gadu laikā.
lai to panāktu, tika izmantota situācija sīrijā ar isis. eiropiešiem sākts skalot smadzenes par humanitārām lietām, lai gan patiesībā, stāsts ir par naudu un aiz "kataklizmas" stāv pavisam konkrētas intereses.
"bēgļi", kas nav protams nekādi bēgļi, bet parazīti, kas ij nedomā strādāt, bet brauc pēc pabalstiem un bezmaksas dzīves, kuru nodrošās muļķi(viņu skatījumā), iebrauc griekijā ar kruīza kuģiem, laineriem, kuru ikdienas izmaksas ir desmitiem tūkstošu eiro.
KAS apmaksā šo kuģu regularos reisus no turcijas uz grieķiju? KAS apmaksā autobusus un vilcienus, veselas organizētas kolonnas no grieķijas līdz austrijas robežām?
pēdējā šveices megabankas ubs pētījumā “The Future of Europe”, tāds arī ir aicinājums - "mums vajag vēl vairāk migrantu", junkerss, soross, merkele... tie ir tiešie izpildītāji, raustāmlelles. un apmuļķotie ar runām par humanitārismu eiropieši.

http://www.fundresearch.de/sites/default/files/partnercenter/UBS/News/news_2016/European%20economy_e
n_1217027.pdf

http://www.breitbart.com/london/2016/01/21/how-you-know-the-pro-eu-voices-are-those-of-the-big-corpo
rates-who-want-cheap-labour/

suunuroze      Tavā apgalvojumā bišku trūkst loģikas. Ja jau tie bēgļi tiek apzināti vilkti uz ES un kāds par viņu transportēšanu izgāž piķi, kāpēc tad šīs sazvērestības līdzzinātāji Merkele un Junkuriņš tik ļoti vēlas viņus sadalīt un tikt vaļā?

rabinovics      acim redzot ja gribam izmantot ES naudu gan no kohezijas fondiem, gan par platiibu maksajumiem lauksaimniekiem utt ir japalidz taam valstiim kuras ir lerums beeglu...nevar izmantot tikai labumus nerisinot problemas....iespejams ka turpmaak vejag palidzet so valstu robezu stiprinaasanai 2018-10-26

Pilskungs      Kas tas par likumu ? 2018-10-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu