Kaimiņa partija

Vai jūs nākošajās vēlēšanās balsosiet par Atusa Kaimiņa partiju? Vai jūs ticat, ka viņš ir ideālists (aktieris) bez kādas merkantilas piešprices?

Mavs (2016-06-08 19:41)    14 adamsone viedoklis : Viņš ir aktieris un populists. Nebalsošu.

+1

Vispār sākumā izskatījās perspektīvs. Vismaz dīķi saduļķoja. Vēlāk mēģināju viņam FB uzdot dažus aktuālus jautājumus, lai saprastu, vai par viņu var balsot, bet ´vīns izvairījās. Punktu visam pielika tas, ka viņš arī nobalsoja par "Āboltiņas grozījumiem", un vēlāk savu nostāju nebija spējīgs argumentēt.

Rezjumē - Destruktīvs populists, kurš tēmē uz neizglītoto jauniešu auditoriju. Destruktīvs tāpēc, ka pagaidām tikai "ārda", bet neko vietā nepiedāvā. Un nav arī spējīgs piedāvāt, jo IQ pqr zemu. Domāju, ka nākamajās vēlēšanās dabūs savus 7-10 %, ja turpinās šādā garā. Un būs Muļķuzemes vēsturē vēl viens, kurš "Iejās Saeimā uz balta zirga" (sk. E. Repši), tikai šoreiz nevis uz pensionāru balsīm, bet jauniešu.

Marsietis (2016-06-08 20:41)  2 13 Viņš kopā ar Bondaru veidoja ideālu pāri - viens skaists, bet otrs dumjš. Kādas tad vēl īpašības politiķiem vajadzīgas?

janisb (2016-06-08 23:01)    8 Reiz bija muļķu partija, tagad būs Kaimiņa partija, starpības neredzu...

allldis (2016-06-09 03:06)  1 7 Muldoņa ar labu dikciju, merkantīls, aprēķinātājs un ar pilnīgi tam svešu latviskuma ideju! Ne tāpēc, ka šim piem. nav latviski senči, bet ebreji, bet ka nav svarīga šī galvenā nacionālas valsts pamatnostādne - latviska Latvija! Un viņa sponsori un padomdevējs nepavisam neraisa uzticību,kuram arī nacionālas valsts ideja ir sveša, viss orientēts uz materiālo pusi, pie tam tikai teorijās, darbu nav. Ne es, ne mani domubiedri, draugi un radi par šādiem nekad nebalsos!

Vaukskis (2016-06-09 03:28)  3   Nekad par Muļķu partiju u.tml. veidojumiem neesmu balsojis, bet nākamajās vēlēšanās pārmaiņas pēc varbūt nobalsošu ar par A. Kaimiņa izveidoto partiju, tikai lielas cerības es uz to nelikšu !

Geisha (2016-06-09 08:55)  2 6 Atceraties pagātni. Godmans vienreiz lividēja lauksaimniecību un rūpniecību, šo atkal ievēl, lai varētu likvidēt to ko nepaspēja sākumā. Repšiks paprasīja tautai naudu ? Līdz šim laikam brīnos par to, ka tauta sameta naudiņu nabaga Repšikam. Atlaidīsim Saeimu. Ok. Atlaidām. Kas mainījās? 100 gudrās galvas dabūja kompensāciju, 2 nogāja no skatuves, pārējie pārbīdīja krēslus un turpina dzīvot zaļi. Tagad Kaimiņš. Kad dalīja budžetu Kaimiņš sēdēja zālē un piedalījās budžeta pieņemšanā. Kad viņam žurnālisti pajautāja kur kāda naudiņa tiks tērēta tad viņš ķēra kameru un skrēja prasīt mammai un papum kur mēs liksim to naudiņu. Un tagad celiet troni vienam muļķim un ākstam. Ak, jā neaizmirstiet salikt sarkanos īkšķīšus. paldies.

zolidais22 (2016-06-09 09:26)  4 2 Jā Geisha, visam piekrītu, tikai pasaki, ko TU iesaki darīt ? Es patreiz arī sliecos uz protesta balsojumu - KPV- labāk kā neaiziet vispār. Un par to arī aģitēšu pārējos .

Drole (2016-06-09 10:49)    5 Nodibinaas Graabeklju partiju, tak tuuliit saskries tuudalinji balsot par to - lai citaam ieriebtu.
Ne velti senjors Skjeele prasmiigi izmanto sho tautaa iecieniito principu: "Kursh no vinjiem lielaaks kretiins? Liekam to!"

Torpedo (2016-06-09 11:14)  4 1 Es nezinu, kāpēc te tiek tiražēts viedoklis, ka Kaimiņš ir muļķis un ar zemu IQ? Es paskatījos youtubē tagad kaut vai "Pusnakts šovu pusspetiņos" un sapratu, ka es tik labi nerunāju, ka man nav tik laba humora izjūta kā tiem tur abiem, tāda reakcija improvizācijās. Un, ka vispār es neesmu tik gudrs, Nojemu cepuri ..

Torpedo (2016-06-09 11:29)  3 1 Es visās vēlēšanās līdz šim esmu balsojis tikai protesta balsojumu par opozīcijas partijām - jo tādi jau mēs, jaunieši, esam - protestētāji un revolucionāri :D Pagājušoreiz gan aplauzos nobalsojis par to Sudrabu, kas ietika Saeimā un sēž klusa kā pelīte, nez vai nav saslimusi. Nu, vairāk viņa tur nebūs, tas točno un nevajag ar - baigā opozīcija - nobijušies klusētāji :D
Šajās balsošu par kārtējo opozīciju un kartējo protesta balsojumu - par Kaimiņa partiju. Būtu Muļķu partija, nobalsotu arī par to :D A par ko vēl balsot? Par nacionāļiem, kas 30 gadus uz vēlēšanām sola, ka nu tik būs !? :D Nu, tik dumš točno neesmu lai 12 reizes pēc kārtas uzkāptu uz tā paša grābekļa

hashashiin (2016-06-09 11:54)  3 1 Paldies par tēmu. Viedokļi deva iemeslu pārdomāt arī pašam savu rīcību nākamajās vēlēšanās.
Pagājušās vēlēšanās par šiem apzināti nevēlēju, jo AK likās pilnīgs urla, prasts un lecīgs, par pārējo partijas biedru lienošajām personām nemaz nerunājot.
Tomēr, pasekojot AK aktivitātēm, domas mainījās uz pozitīvo pusi. Jā, populisms, bet ko vispār mēs zinātu par to, kas par šmuci notiek aiz Saeimas ķēķa durvīm? Kas uzdotu neērtus jautājumus (arī nepieklājīgi, arī ar uzpūstu ego)? Man šķiet, ka tāds AK fenomens tiem pārējiem 99 ierēdņiem liek sarosīties, un nākamreiz daudzi gribētāji rēķināsies ar savas siltās vietiņas lielāku caurspīdību, arī balsošanu pretēji pirmsvēlēšanās solītajam.
Esmu sava šķituma varā, ka ar AK ir labāk, nekā būtu bez viņa. Es vairāk domāju ne par to, cik "smuki" tas tiek sasniegts, bet par to, KAS tiek sasniegts.
Ir aizdomas, ka populisma dēļ, AK partijai atradīsies elektorāts. Tagad vēl atliek izdomāt par ko balsot pašam, ja ne par šiem.

fargo (2016-06-09 11:56)  2 2 "Es visās vēlēšanās līdz šim esmu balsojis tikai protesta balsojumu par opozīcijas partijām"
"Nu, tik dumš točno neesmu lai 12 reizes pēc kārtas uzkāptu uz tā paša grābekļa"
un kādā veidā tu uzkāpi uz grābekļa, ja nekad neesi balsojis par nacionālajiem spēkiem?
bet ja esi balsojis vienmēr par "revolucionāriem" un esi 12 reizes uzkāpis uz grabekļa, citēju:"Šajās balsošu par kārtējo opozīciju un kartējo protesta balsojumu - par Kaimiņa partiju."
tad tas tieši neliecina par spožu intelektu, vismaz politikā. jo uzkāpsi uz grābekļa 13 reizi.

"Es nezinu, kāpēc te tiek tiražēts viedoklis, ka Kaimiņš ir muļķis un ar zemu IQ?"
"sapratu, ka es tik labi nerunāju, ka man nav tik laba humora izjūta kā tiem tur abiem, tāda reakcija improvizācijās. Un, ka vispār es neesmu tik gudrs, Nojemu cepuri .."
bet varbūt citi(nu, tie, kas ´tiražē´) jūtas otrādi?("Būtu Muļķu partija, nobalsotu arī par to :D")

LaskovijMerzavec (2016-06-09 12:39)    7 Un kas viņš ir? Viens no 100 deputātiem, kas neko, nav izdarījis.

Lai filmētu video un publicētu internetā, nav jābūt Seimas deputātam.
Manuprāt, deputātam ir citi darbi jādara, tikai neredzu nevienu, ko butu izdarijis

ecodzeks (2016-06-09 13:38)  3 7 Nezinu kas tam puisim pietrūkst, bet zinu ka vinam pietiek drosmes runāt un cent gaismā mūsu nodokļu maksātāju naudas izškērdēšanu. Un tas man simpatizē.
Laikā, kad cilvēkiem pietrūkst līdzekļu izglītībā, medicīnā un mūsu ceļiem.

ecodzeks (2016-06-09 13:40)  2 3 Nevajag aizmirst ka viņš nav mīļš tiem, kam apcērp ienākumus no mūsu naudas. Ir un būs melnais PR. Nevajag būt naiviem. Analizējiet paši.

Drole (2016-06-09 16:45)  1 1 Nav, nav sunjbuudnieks dumjsh. Vinja koleegji jau sen ieveerojushi, ka reekjinaat maak:

"Ja runājam par principiem, tad likumprojekta iesniedzējus es aicinu pašus pieturēties pie viņu deklarētajiem principiem un darīt to konsekventi, nevis, piemēram, tad, kad darbu izbeidz kāda parlamentārās izmeklēšanas komisija. Un, ja runājam par principiem, es vēlos, lai arī deputāti, kuri nesaņem piemaksas, godprātīgi dara savu deputāta darbu un apmeklē gan Saeimas sēdes, gan arī komisiju sēdes" (C) I.Muurniece

(Kaiminjsh arii apmekleejis mazaak par pusi savas komisijas seezhu)

http://titania.saeima.lv/LIVS12/saeimalivs12.nsf/0/92240E4482FD99A3C2257FB7003AC43C?OpenDocument

neko (2016-06-09 16:55)    1 +
LaskovijMerzavec: Manuprāt, deputātam ir citi darbi jādara, tikai neredzu nevienu, ko butu izdarijis

zolidais22 (2016-06-09 19:29)  2 2 Skaiti argumenti, kāpēc Kaimiņu nē, bet varbūt tie, kas ar putām uz lūpām viņu noliedz, varētu tikpat aktīvi argumentēt, ko tad VAJAG ievēlēt ??? Tad es domāju mēs visi pasmiesimies :) Kurš/kura pirmais sāks? Drole tu ? Tev tak laika parakāties pa statistiku, tad jau noteikti "pareizā"liste sagatavota, apgaismo mūs - noklīdušās avis.

Torpedo (2016-06-09 19:32)  2 1 nu ja, zolidais, tur jau ir tā lieta, ka par Kaimiņu vismaz var diskutēt, vai labi vai slikti strādā un vai vēlēt par viņu, kad atlikušajiem 99 ir skaidrs, ka labāk ne. Izpildīt savu pilsoņu pienākumu vēlēsanu dienā, ka to saprot sievietes, un aizet nobalsot par tām pašām partijām, kas 25 gadus jau pierādījušas savu nespēju? Tad labāk sēžu mājās un kasu kuli :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu