Pateicība!

Vai nav tā, bieži vien, ka par to, kas ir bijis labs, mēs uzzinam tad, kad tā vairs nav?? Tikmēr, kamēr labais ir ar mums, mēs to nepemanam, nenovērtējam. Un mēs savu šā brīža stāvokli vērtējam salīdzinoši (ir divi varianti) bagātāku piemēru, un līdz ar to jūtamies ne pietiekami bagāti, lai varētu pateikties?! Vai salīdzināmies ar nabagāku un sajūtamies pietiekoši bagāti, lai gribētos pateikties? Un vai vispār ir jāpateicas? Jo kam lai pateicamies??

estepat    3 Jebkurš cilvis, jurk, paliek ļauns jau tajā brīdī, kad uzbāžas ar savu perverso iedomu draugu, lai gan it kā vēl nekā citādi- kā vien emocionāli un morāli- nav kaitējis citiem- ne fiziski, ne materiāli, bet tas var notikt vēlāk- kad jaunizceptie ticīgie buratīno baznīcdārzā sāk stādīt 10% no viesiem saviem ienākumiem, lai izaugtu- alises un jurka- apsolītais naudas koks- no paša perversā iedomu drauga apsolītajiem&izaudzētajiem 10x30, 10x60, vai 10x100%procentiem..;) Vai turpināt tev uz pirkstiem izskaidrot par ļaunuma izplatību- pēc dieva radītā sātana nomešanas tieši uz Zemes, nevis uz Merkura, Halleja komētas, vai kāda attālāka melnā cauruma kosmosā! Droši jautā! Es Tevi nelamāšu, nesaukāšu, jo kristieši orgasmē, kad viņus apsaukā perversā iedomu drauga dēļ, bet ne jau tāpēc, ka man žēl ka tu orgasmē! Nē. To labāk dari priecājoties par jaukām kailām meitenēm- dzīvē, vai Full HD monitorā- kā nu Tev sanāk..;)

estepat    5 :)- Es neesmu ne vīlies, ne sajūsmā- par bardaku, kas jau ir bijis, kas tagad ir, un kas vēl būs- uz šīs planētas Zeme. Tikai- ja ir tāds dievs, kurš zin par šo bardaku pilnīgi visu- līdz pat katra mata izkrišanai, un tikai tik daudz viņš ar saviem neierobežotajiem gudrības, zināšanu, prasmju, spēju, materiālajiem un garīgajiem resursiem- lietas labā viņš varēja, gribēja, vai spēja sakārtot- līdz šim- tad es neesmu īpaši iespaidots! Varētu pat teikt, ka esmu īpaši nesajūsmināts par dieva spēju visu&vienmēr&visur sakārtot perfeki, vai vismaz puslīdz jēdzīgi.. Tādas sekmes varētu būt vienīgi dievam ar īpašām vajadzībām, vai pat dievam ar invaliditāti..!;)

estepat    4 Ja man, jurk, būtu dieva spējas, tad nevienam izvarotājam nestāvētu- zobu sāpes sāktos daudz ātrāk, kā izdotos satvert savu iekāres objektu, neviens torņu spridzināšanas organizators nespētu ne uzrakstīt, ne izrunāt pavēli salikt spridzekļus un uzspridzināt torņus ar 3000 cilvēkiem- tā paša iemesla pēc, neviens cilvēks nevarētu noturēt rokā ieroci, un cirvis klausītu tikai cērtot malku, nevis liekot kādam citam pa pieri, neviens deputāts, policists, ierēdnis nespētu ņirgāties par saviem nodokļu maksātājiem, jo arī viņiem tad automātiski sāktos attiecīga stipruma zobu sāpes, un cilvēki pēc zobu sāpju stipruma varētu saprastu- cik nepareizi viņi vēlējušies rīkoties...;)

estepat    2 Ja cilvēki, jurk, nenovecotu un dzīvotu mūžīgi, tad situācija šobrīd nebūtu labāka, kā vasarā sabiedriskajā tualetē, kur iesviesta rauga paciņa- visapkārt burbuļi kā riktīgā izvirdumā.. un tieši šāda situācija varētu notikties nākotnes paradīzē uz Zemes- no sākuma super- 144 000 pa visu plašo planētu, bet pēc dažiem tūkstošiem gadu satiktos divi ´alelujas´ ar rungām un godīgā sacensībā noskaidrotu- kurš kuru ēdīs- uz šīs izkārnījumiem pilnās planētas- se la vi!;)

Melisa    2 Pie labas un labākas dzīves ātri pierod. Tāpat pie labām lietām! Kad zaudējam sākam novērtēt bijušo. Pateikties var vienmēr un visur. Biežak jāpasakās - labus vārdus pasakot citiem cilvēkiem.!

estepat    5 Kas tas, jurk, par suņa murgu: Mums atliek dzīvot un lūgt Viņu, lai apžēlojas par mums grēciniekiem!! Jebkurš mediķis, kurš ir vienaldzīgi ļāvis nomirt desmitiem cilvēku, kurus būtu spējis izglābt, jebkurš ugunsdzēsējs, kurš pārstājis glābt vairākus, liesmojošā mājā, degošos cilvēkus- tiklīdz vējš uzpūš virsū degunam nepatīkamos ugunsgrēka dūmus, jebkurš policists, kurš nekavējoties neglābj avārijā cietušos, bet turpina stopēt ar zizli garāmbraucošos par ātruma pārkāpšanu un turpina mierīgi iekasēt soda naudas- tie visi ir nevainīgi eņģeļi- salīdzinot ar tavu perverso iedomu draugu, kuram pajāt par miljoniem cunami upuriem, par badā un slāpēs mirstošajiem bērnu miljoniem, par kara drupās dzīviem apraktiem, par Hirosimas un Nagasaki nomalēs gruzdošajiem vaidētājiem, par Vjetnamas un Korejas ugunsmetēju dedzinātajiem.. PAT DAUDZBĒRNU ĢIMENES TĒVAM TIESA IZSKAIDROTU, KA VIŅA IZKLAIDE- NOSKATOTIES VIŅA 5 BĒRNU SAVSTARPĒJĀ SLEPKAVOŠANĀ- NAV SVĒTUMA, BET GAN REĀLAS NOZIEDZĪBAS PAZĪME. Ja dievs būtu, viņš būtu publiski jātiesā VISMAZ par noziedzīgu bezdarbību. Labāk samierinies, ka bībeles dievs ir vien seno viltīgo žīdu izdomas auglis, nevis pieļauj, ka reāli šāds sūda brālis, pardon, laikam pareizāk būs teikt- sūda tētis kaut kur baigā pohujā tupi lupī uz visu šo, un mierīgi skaita, cik tiem cunami SLĪKSTOŠAJIEM upuriem to matu izkrituši mutuļojošā ūdenī- katram atsevišķi un visiem kopā uz doto brīdi.. Vai turpināt iepazīstināt- ar veselo saprātu- par slimo reliģijas suņu murgiem!??;)

estepat    6 Nu tad, jurk, pretjautājums- cik vērta ir tā bībeles dieva super puper agapiskā mīlestība, ja tomēr realitātē šim nemirstīgajam visvarenajam&visspējīgajam dievam ir par grūtu, pat absolūti neriskējot ar savu dzīvību, izglābt briesmās un ciešanās esošos- sataisītos savu bērnu bērnus? Vai tiešām neredzi, ka tavs minētais bībeles apgalvojums, ka- ja ārsts vai ugunsdzēsējs vai kāds cits- izglābis tavus tuviniekus no nāves tikai amata pienākumu dēļ un pat prasa vēl pateicības zatler-tus, tad tu nicinājumā novērsies no tādiem un saki- tad jau lai mani tuvinieki labāk būtu sadeguši, nekā izglābti- bez mīlestības, nu kā tā drīkst!? Nu kā? Vai man pamazām izdodas izklīdināt- saprātu un spriešanas spēju apstulbinājušo- bībeles bezjēdzīgo vervelējumu- miglu!?:)

daimond    5 Jā! Vajag pateikties, ka dievs ir radījis ne tikai vēža vīrusus, bet arī rauga baktērijas! Slava dieva labajiem darbiem, bet par sliktajiem darbiem nerunāsim- kam negadās savārīt s....;)

estepat  1 4 :)- Vot skaži, ligavaini- par i ļod- eto voda s vozduhom, iļi vozduh s vodoi, a almaz i antracit, eto ugoļ s primesjami, iļi primesi s ugļom. Takže absoļutno jasno- kogda Iisus govorit o svojom otce, s kotorom on jedin- jesļi on javļajetsja samim bogom- to on bog, kotorij vrjot, čto javļajertsja sinom, u kotorogo jesķ oķec! A kakova huja nužen takoi bog!??- Togda bogom podobna ļubaja žopa, kotoraja bzģit i utverždajet obratnoje..;) A jesļi Iisus ņeznajet tot ģeņ i čas, koda priģot, to on vrjot, čto- on i otec- odno celoje! I vopros vozņikajet- kakova huja govoriķ- ja grjadu skoro, jesļi sam točno ņeznaješ- kogda-ž na samom ģeļe grjaģeš, a tot s kem ti odno celoje- tebja podrobņeje ņe-informirujet..;) Reļigii horošeje posobije dļa treņirovki bģiķeļnosķi proķiv reļigioznogo objoba i dļa ostroti uma- dļa togo čtob ņenajebaļi ješčo i ješčo- posļe uplati samim, i rabotodaķeļem, i posļe nds(naglo dobavļennoi stoimosķi) v magaziņe pri pokupke- hļeba nasuščevo..;)

psychobitch    2 ticību nevar uzspiest, katram pašam pie tās jānonāk, tāpēc ir teiciens, tā Dieva ceļi ir neizdibināmi, un katram tas ceļš ir savs, un ne jau tas vieglākais un lai izprastu cilvēku Dievs ziedoja savu dēlu, bet kas mums ir jāziedo, lai izprastu viņu... tas ir jautājums! jurks es tevi saprotu, tu esi viņa meklējumos...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu