Pateicība!

Vai nav tā, bieži vien, ka par to, kas ir bijis labs, mēs uzzinam tad, kad tā vairs nav?? Tikmēr, kamēr labais ir ar mums, mēs to nepemanam, nenovērtējam. Un mēs savu šā brīža stāvokli vērtējam salīdzinoši (ir divi varianti) bagātāku piemēru, un līdz ar to jūtamies ne pietiekami bagāti, lai varētu pateikties?! Vai salīdzināmies ar nabagāku un sajūtamies pietiekoši bagāti, lai gribētos pateikties? Un vai vispār ir jāpateicas? Jo kam lai pateicamies??

psychobitch    1 man šķiet, ka mūsu augstākais garīgais punkts ir, būtu jāsasniedz mākā, spējā piedot saviem pāri darītajiem, ne pa velti atzītie svētie bija mocekļi un ne katram to saprast šīs rīcības motīvus, tas ir fenomens, kā svētie upurējās, lai izprastu Dieva mīlestību uz cilvēci kopumā, caur ciešanām un sāpēm, bet šķiet, tas ir tikai viens ceļš, pa kuru ejot, var to apgūt pilnībā un vai to apgūst dzīves laikā vai pirms nāves, neviens no tā netiks atbrīvots, jo tā ir biļete uz paradīzi uz mūžīgo dzīvi, mīlestību pēc nāves..

estepat  1 2 Mņe nravitsja predložennaja bibļeiskim bogom sģelka- on proščajet mņe moi grehi, jesļi ja proščaju vsem ihnije grehi. Nu vot- ja i starajus jevo prosķiķ za vse durackije vihodki, ambicii, pripadki gņeva na ļuģei i životnih, i ih ubijstva. Kstati- on mņe dolžen prosķiķ gorazda meņše, čem ja jemu, tak čto čisto maķemaķičeski on v viigriše, no ja ņe meločus- mņe ņenado vsjo ot vseh, i srazu, a to- biķ takim žadnim do slavi, i voshvaļeņija- k dobrim ģelam eto ņeprivoģit..;)

Līdzīgi jautājumi
Davana virietim par pateicibu pasakuma organizesana? (16 atbildes)Pateiciba arstam. (49 atbildes)Plauka, Pateicibas vieta. (32 atbildes)Pateicibas un nodokli (28 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu