Vai jūs ticat "Lidojošajam makaronu monstram"?

Šodien ziņu portālos un TV ziņās ziņo, ka Latvijā atteikušies reģistrēt draudzi, kas tic "Lidojošajam makaronu monstram". Vai jūs tai ticat? Es vēl domāju un apsveru iespējas pievērsties. Sevišķi vilina iespēja fotografēties pases bildei ar plastmasas caurduri galvā. Ko jūs vispār domājiet par valsts garantēto reliģisko brīvību - ticēt kkam vai neticēt nekam?

estepat (2016-10-20 12:43)  1 1 Atvainojos par kļūdu pēdējā vārdā- nevis sērskābi, bet SĀLSkābi;)

estepat (2016-10-20 23:44)    1 Žeņih! Jesļi Tebe ņe jasen moi poriv, to ja pojasņu- verujuščim nado objasņiķ, cto v ih knige polučeņija orgazmov(v biblii) skazano, čto malo maļski verujuščij čelovek možot goru v more zagovoriķ, a jesļi fargo i jurk ņemožot ņe polupustuju tačku gornoi porodi ubeģiķ brositsja v more, to polučajetsja, čto oņi puzstozvoni lživije, aņe verujuščii, a s Toboi slučai tjažolij- uže vozomnil sebja prorokom, a popasķ gramotno na klaviature- slabovato. Sočuvstvuju Tvojei ņekčemnosti v komplekķe s kompleksom napoleona, i maņijei veļičija.

jurks (2016-10-21 12:01)      estepat! Bet vai Tu dari visu maksimāli, ar pilnu atdevi, savā pārliecībā un ticībā?? Jo, kad pienāks tā stunda atskaitīties tā Kunga priekšā varēsi būt ar drošu sirdi?? Vai tikkai viss, ko varēji- mest kokus spieķos??

estepat (2016-10-21 14:45)    3 Saproti, jurk- ja dieva nav un bībele ir veca viltīgu žīdu pasaku grāmata, tad ir saprotams, kāpēc visapkārt ir tik daudz ciešanu, slepkavību, indīgu, bīstamu zvēru un dabas kataklizmu apdraudējumi, slimību, un sērgu izraisoši vīrusi un baktērijas- tā ir tāpēc, ka nav tāda visu varoša visa&visu radītāja, kurš var, grib un spēj parūpēties par visiem, visur un vienmēr. Bet ja noticam, ka bībele ir 100% patiesība, tad pirmā doma- kā viņam nav žēl savu radījumu, un kā viņam nav kauna uzvesties, kā palaikam psihojošam slepkavai, kurš tik izmisīgi pieprasa sevis slavināšanu un pielūgsmi. Tā kā, ja tāds bībeles dievs eksistē, tad ne tikai viņam ir nepatīkami tas, ko dara viņa radības, bet arī viņa radībai nav patīkami uzzināt- ko sadarījis viņš..;)

jurks (2016-10-21 15:21)      Mums ir ļoti daudz dots, bet, bēda tāda, ka mēs to pamanam tad, kad jau vairs nav piekļuves!! Tagad, atceroties sevi pirms- apmēram- 20 gadiem- pavisam cits cilvēks! Tik daudz iespēju un ideju, bet, protams, šodien apdomājot to laiku, sirds sažņaudzas par to, ko esmu palaidis garām, nepamanījis to, kas bija man sagatavots!! Pagātni neatgriezīsi, bet arī šobrīd ir daudzas iespējas, kuras var izniekot nenovērtējot!! Jālūdz to Kungu, lai Viņš atver acis un sirdi, lai varam redzēt un darīt tā, lai vēl pēc 20 gadiem nav atlikušie mati jādīrā un žēli lūdzot vēl vienu iespēju!! Bet atbilde var būt īsa- pavēlu!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu