Kurš ir tas viens politiķis?

Katru vakaru TV ziņās rāda Vējoni, Kučinski, Šadurski, Āboltiņu utt. Kurš ir tas viens politiķis Latvijas politikā, no kura jums nemetas slikta dūša ieraugot, bet gan pret kuru jums raisas pozitīvas emocijas?

jurks (2016-10-26 09:33)  1 1 bet Lembergs simpatiz Krievijai!!

runcs51 (2016-10-26 09:44)  8 1 Latvijas politikā-ja nu tikai Lembergs...pārējie ir visparastākie pindosu mērkaķa dirslaiži...Bet no pasaules politiķiem visvairāk cienu Putinu...

kuks10 (2016-10-26 09:59)    1 hm,politiķi..?!te pat zirgam jāsmejas..))šaurs loks ar morāliem kropļiem,kas kalpo banku interesēs+Briseles direktīvām pa retam Maskavas kremlim..pats stulbākais,ka atkal šos pašus urodus ievēlēs Tauta..nosauciet kaut vienu struktūru,kas šinī valstī ir sakārtota,ja mums ir baigi krutie vadītāji..?!)))

laukroze (2016-10-26 10:34)    3 skaidrs, ka atkal daļa nobalsos par hūti, nav mūsu publika spējīga analizēt, uztaisīs smuku reklāmas kampaņu partija i balsos ...kā tad ar griguli bija, uz visiem reklāmas stabiem, i iebalso, koa viņa reāli dara tai eiroparlamentā, tā cita lieta... kamēr tikai balsos un neinteresēs par notikumiem politikā < LV nekas nemainīsies, vai tad nepietika ar Krūmiņa atklāsmēm, lai izdarītu secinājumus..;)

jurks (2016-10-26 10:58)  2 3 runcs51! Piedod!! Ticu ka esi nogaidījies, kad varēsi, atlocījis piedurknes, ķerties izmazgāt tās!! Bet būs jāpagaida vēl!!

hewy (2016-10-26 22:44)  1   Ināra Mūrniece, Janīna Kursīte, Inguna Rībena, iesākumam.

Labrador (2016-11-02 22:03)      Kaa izteicaas Alvis Hermanis - LV attiistiiba iespeejama tikai un vieniigi gadiijumaa,ja LV valsts paarvaldes aparaatu aizvietos daudz mazaaks skaits attiistiito valstu top menedzheru.Socialismaa dzimusham,augusham un dziives pieredzi ieguvusham,kleptomaanija ir gjeneetiski iemantota psihologjiska slimiiba.Un to paarmanto peecnaaceeji.Ja Latvijaa likumdoshana un likumsargi peekshnji saaktu darboties,kaa Izraeelaa,vai ASV, tad cietumos seedeetu kaadi 80 % iedziivotaaju-pilniigi visi uznjeemeeji-par shmuguleeshanos ar nodokljiem un algaam,praktiski visi iereednji un amatpersonas-par dienesta staavoklja ljaunpraatiigu izmantoshanu,par koleegju negodpraatiibas sleepshanu,kaa arii vinju sievasmaates un pieguleetaajas-par nozieguma sastaava sleepshanu. Galvenaa probleema ir korupcija,kura,kaa veezis,saaeedusi sabiedriibu ne tikai fiziski,bet arii gariigi.Taapeec arii ir Parexi,Airbaltiki,Metalurgi rindaa jau Latvenergo,Riigas satiksme,slikti bezcelji,taada mediciinas un izgliitiibas sisteema.Par to jau sen rakstiija braalji Kaudziites .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu