Kas tas ir par zvēru - "patriotisms"? Kāds gad. nezina?

Mūsu ciema vietējā avīzītē ielikta aptauja:
_Kam jauniešos būtu jāaudzina patriotisms?
Ģimenei
Izglītības iestādēm
Sabiedrībai
Sabiedriskām organizācijām
Tas nav vajadzīgs_
Es tik domāju, ka kā var ieaudzināt to, par ko neviens īsti skaidri nezina, kas tas ir? Mīlēt valdību un valsti, ko paši lamā vai mīlēt dzimtenes baltos bērzus? Un būt gataviem x stundā nemukt uz ārzemēm, bet - tieši otrādi - braukt šurp no ārzemēm un atdot par tiem dzīvību?

Drole (2016-11-05 20:41)  1   puuka, tu esi naiva vai veel sliktaak? stalina beerees bija jaaraud, lai nenonaaktu pie baltajiem laachiem! pat berza acis ar siipoliem aiz baileem, lai nenostuchii, ka neraud. https://www.youtube.com/watch?v=puMFLY6A-qs

puuuka (2016-11-05 20:53)  1 4 Drole...laikam jau veel sliktaak:(.....bet..vai tu biji klāt tajās,bērēs???pati berzēji ar siipoliem acis,vai arī tu esi no tiem ,kas sēž paļatāju pulkā un ievāc visu ko var ievākt????

AivarsN (2016-11-05 21:22)  1 2 Pasaules valdībai un sorosiešiem ir ļoti svarīgi pēc iespējas ātrāk izskaust patriotismu un ģimeniskās vērtības,lai ātrāk varētu nojaukt valstu robežas un cilvēkus sekmīgāk paverdzināt. Kamēr cilvēks būs gatavs rūpēties un aizstāvēt savas ģimenes un tautas intereses,tikmēr šis dēmoniskais plāns nav īstenojams. Kamēr tautā valda patriotisma gars,tikmēr tā ir neuzvarama un nepakļaujama. Mēs pašlaik dzīvojam pārmaiņu laikā un tieši no mums ir atkarīgs,vai mūsu bērniem un mazbērniem būs nākotne,vai viņi piedzims jau kā vergi.

leja (2016-11-06 17:46)    2 Ja nav ar ko izcelties tad lielās ar savu dzimumu, tautību, senčiem vai ko citu.

zebs (2016-11-07 21:53)      Manuprāt patriotisms ir arī sava darba kārtīga padarīšana negaidot par to īpašu uzslavu un publisku slavēšanu. Sākot kaut ar savu durvju priekšu satīrīšanu, nevaicājot "kas man par to būs".

annas_atis (2016-11-08 09:14)      karš, sāciet aprast ar to domu...tas ieviesīs skaidrību...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu