Vai līdera trūkums ir sabiedrības apvienošanai?

Kāda rutka pēc mums būtu nepieciešams līderis, lai piedzīvotu izmaiņas valsts sistēmā, piekrītu kāda inteliģenta cilvēka viedoklim, ka tas ir absurds un vai vēsture mums neatklāj līderu nozīmi, kāda tā ir bijusi līdz šim? Vai mums ir vajadzīgs šis līderis, lai kāds uzņemtos atbildību par mūsu nespēju uzņemties atbildību, vadonis, kas iedvesmojoši pūli virza mums nezināmā virzienā, vai vienīgo vainīgo pie neizdevušās sasistās siles? Vai līderis nav jāmeklē mums pašiem sevī, izdarot secinājumus un rīkojoties, bez vagara pātadziņas no augšas? Mēs esam kūtri savās domās un rīcībā, gaidot, kad to kāds izdarīs mūsu vietā...

AivarsN (2016-12-30 21:45)    3 Bez līdera kā tajā krievu tabulā par līdaku,gulbi un vēzi. Katrs velk uz savu pusi,bet vezums nekust no vietas. Tieši tā ir ar mūsu daudzpartiju valdību. Auzas pēc auzām,bet vainīgo nav. Tieši tāda pati situācija bija Latvijā,pirms Ulmanis pārņēma varu. Piedevām tagad mums vēl diktē noteikumus gan no ES,gan ASV,protams,kā izdevīgāk viņiem. Pat ja tagad tauta varētu izvirzīt un ievēlēt savu prezidentu,viņam būtu ļoti grūti sakārtot šo bardaku,vienlaicīgi izturot spiedienu no noziedzīgajiem grupējumiem,kuri būtu gatavi uz jeb ko,lai tikai nezaudētu vietu pie lielās siles.

Postremo (2016-12-31 08:41)      nee

vilks28 (2016-12-31 12:32)  2   Vai tādu kā "batka" baltkrirviem vai? Lideri! Tas tik vēl trūka.

AivarsN (2016-12-31 13:20)    2 Tiem,kuri piezīdušies pie siles,vai Sorosa līdzskrējējiem kārtīgs līderis būtu ļoti neizdevīgs. Tāpēc jau tā streso.

marselis (2016-12-31 13:25)    2 Uzjautasu tev ,ko tad izproti ar vardu" lideris"?
Ta pazimes , ipasibas.
Lideri var but ne tikai politika,ekonomika,religija,rupnieciba,ideologija,bet ari gimene utl.
skaties plasak.

Sauriba redzejuma atgadina luriki ,kurs lukojas caur atslegas caurumu,
sadomajoties ka vina skats aptver visas Pasaules norises,pec ka izdara savu secinajumu sauribu!

Ja sanacis iestreg LV.politiska sadala,tad uzjautasu ,
kuru no LV Valdibas darbonien nosauktu par Lideri?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu