Ko sakāt par A.Kaimiņa Jaungada uzrunu?

Es atradu te -http://www.la.lv/artusa-kaimina-skandaloza-jaungada-uzruna-klust-par-soctiklu-hitu/
Un jūsu atbilde uz jautājumu, ko viņš uzdod?;)

Maarka_Tvans (2017-01-02 22:10)      1.Varbūt Lembergs ir gudrāks par Latvijas valsti.
2.Varbūt Lembergs ir likumpaklausīgs pilsonis.
3.Varbūt mums nemaz nav vajadzīgs Skandināvijas komforta līmenis...
4.Varbūt mums nevajag savu "valsti", būsim , teiksim, Šveices kolonija, a?

neko (2017-01-02 22:23)  1   Varbūt mums nemaz nav vajadzīgs Skandināvijas komforta līmenis...
---
Man nav vajadzīgs. Gribu ASV vai Japānas komforta līmeni. Perspektīva dzīvot Latvijas Sociālistiskajā Republikā Eiropas Sociālistisko Valstu Savienībā man galīgi nevilina.

trussardi (2017-01-02 23:06)    2 Lembergs ir...ir gudraks par valsti !Visur! Un bez varbut! Valsts vinu apsudz un valsts vinam visu kompense! Valsts ar visam institucijam un resursiem...Ja ,nav Ventspils mers formali...bet paprasi ventinam,kas ir galva!...Bus tadi... kaimini,mes busim satelitvalstina Trinidadai -Tobago...kadreiz senos laikos mums bija tada kolonija, un pat bez savas kugniecibas.Par kadu komforta limeni sapnojiet...tuvakie gadi viss komforts tiks armijai. Vajag.Citadi robezu parliksim...vai nu mes,vai vini.

AivarsN (2017-01-02 23:53)  2 2 Jo nabadzīgāka mūsu valsts kļūst,jo neiekārojamāka mūsu kaimiņiem. Kam tad tā armija? Kura valsts gan gribēs ieguldīt līdzekļus mūsu iznīcinātās ekonomikas atjaunošanai? Pārapdzīvotība arī nevienam kaimiņam nedraud,lai iekārotu mūsu nelielo teritoriju. Kurš gan vēl tic tai pasaciņai ,,krievi nāk"?

MrJones (2017-01-03 02:21)    1 Jeezinj,,,..shis viiruss ir skaaris ari LV!!!!

..speciaali noskatiijos teemas sakaraa.

Nekaa konstruktiiva, vispaar NEKAA...aicinaajums uz haosu!

Kaiminjshs ir Trollis!!!!!

av2 (2017-01-03 07:33)      garanteeju, ka huute nekad neseedees. Da vispaar, kaads miljonars Latvijaa ir nopietni seedejis gadus kaadreiz? Nav. Ko nevar nopirkt par naudu, var nopirkt par....lielu naudu.
Konkreeta runa buus japaskataas, bet varu iedomaaties, peec oHo komentaariem te , ka ir runaassana, un ne velna nav dariissnas. :( Nu apmeeram taapat, kaa mees te passalik- runaajam.
Un vai tad kaads, kam ir vara reaali, klausaas ssito? Un ja klausaas , tad konkreeti iereec drossi ka, :(

jadore (2017-01-03 10:35)    1 Zinot, kas taisīja Latvijas valsts likumus nav jābrīnās, ka ir tā kā ir. Likumdevēju nolūks bija atļaut izzagt - uzdevums izpildīts pilnībā. Vēl mēģna izšļūkt uz nabagiem. Ir tikai viens jautājums: cik ilgi tas tā turpināsies? Vai valsts izbeigs pastāvēt? Pārāk tālu no tā nav, jaunie/spējīgie aizbrauc vecie nomirst....

Rinkulis (2017-01-03 11:18)      Uz kuru brīdi Finks paredzēja komuņagām atgriezt sazagto? Nav nekas teikts? Tikai vispārīgi...?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu