Kāpēc cilvēki dzer?

Nesen dzirdēju statistiku. vislielākie dzērāji esot moldāvi, leiši (3. vieta) ir apsteigusi krievus (4. vieta). Latvijas iedzīvotāji nav pat 10-niekā. It kā jauki. Un tomēr tik daudz visāda nelaimes rodas no pārmērīgas alkohola lietošanas. Labi - var iedzer,t lai būtu jautri, atbrīvotos. ok. Kāpēc tik bieži cilvēki noraujas dzerot nedēļām, mēnešiem. Kur ir kaifs no tādas dzeršanas? Vienkārši gribu saprast. Kāda jēga nodzert savu dzīvi?

annas_atis      Gribi dzirdēt muļķīgas atbildes, uzdod muļķīgu jautājumus...

vilks28  2 1 Un par to ir jāinformē visa pasaule, ka tu esi padzīvojusi ar alkānu.Dzer tāpēc ka katram savs iemesls. Kāds dvēseli ārstē , cits vienkārši ar vāju gribasspēku un cits vispār HVZ kāpēc.

Mendra    2 Alkoholiķi sāk ar izklaidi, turpina ar aizstāšanu (garlaicības, mīlestību, problēmu...), beidz ar vāju gribasspēku.

udugs      ... pat vista dzer kaut nečurā...

av2    1 bln , man vissu muuzzu sanaak karot ar ssito probleemu. Beerniibaa ggimene faateris bija dzeeraajs , tad Latvijaa darbaa ...tagad asv tas pats - vienaa darbaa peec otra viena probleema. Kaads vienmeer buus taads, kas iedomaajaas, ka varees darbaa iessaut simtinnu. Cilveeki zaudee darbu, un naak luugties uz ceeliem, lai nnem atpakall , tikai vilciens ir...aizgaajis. Bossiem nafig vajag taadus. Lai cik veertiigi darbiniekli, bet...dzerssanas deell...jaatlaizz.
Domaadams nevaru ssito saprast, nu nafigaa, a? :( Ar narkomaaniem esot veel trakaak.

skarbaiskungs    1 Gatiņ. Pat pēc taua traktējuma ņemot, man tas sekss tomēr, un nevaik to apskaust. :) Bet doma bij par to, ka tā impotence jau nerodas bo vienkāršas iedzeršanas. Ir daudz citi komponenti, kas to rosina.

gatis29  1   Nu ko tu Skarbais kungs tagad taisnojies te? :D :P

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu