Šajā laikā sirdis top jūtīgas!

Šovakar "panorāmā" rādīja un stāstīja par trimdā esošajiem tautiešiem, kā viņi gatavo paciņas sūtīšanai uz mājām radiem, draugiem, vai arī trūcīgajiem! Ļoti mīļi un aizkustinoši, protams! Mantiņas jaunas, ļoti kārtīgi iepakotas trauslās lietiņas, cilvēki rūpīgi cenšas iepriecināt savējos un visus! Un to redzot pārņem iedvesma, un jautājums- vai tas ir maksimālais, ko varam darīt, un kas būtu tas maksimālais?? Jūs paši esat tie, kas vajadzīgi mājās, pie bērniem, pie saviem vecākiem, un vispār savā dzimtenē!! Protams, var teikt arī tā: neviens mūs dzimtenē negaida! Tomēr, ticu, ka ir kaut kas pārāks pāri materiālajam, daudz pārāks, tas ir garīgais! Jā, arī baznīcas gaida cilvēkus, jaunus, radošus, iedvesmas pilnus! Nāksim mājās, jo tikkai mājās par mums priecāsies vispatiesāk!!!

Ellocka (2017-12-27 18:39)    1 Manas meitas draudzenei angļu puisis atbrauca dzīvot uz Rīgu. Iepazīts vasarā strādājot Anglijā. Jo viņa vēl studē mağistrantūrā. Puisis jau atrada darbu zvanu centrā. Tautieši, izbeidziet kaukt!

piladzoga (2017-12-27 18:45)    5 Palīdzība ir nepieciešama ne tikai bērniem, bet arī veciem cilvēkiem,kuriem ir sarežģīti dzīves apstākļi...reāla dzīve cienītais jurks NAV baznīcās, bet cilvēku mitekļos ,pansionātos ,bērnunamos utt. Tas, ka realitāti parāda pirms svētkiem ir bēdīgi un nepietiekami ..tāda ir mūsu sabiedrības ikdiena.Naudas ir par maz un tas arī viss,bez naudas nebūsi ne paēdis ne aprūpēts..ar GARĪGO MAIZI ILGI NEIZVILKSI.

ieva03 (2017-12-27 18:54)  1 2 Piekrītu Torpedo,jo grūtākos apstākļos augam,jo labāki un stiprāki kļūstam.

adamsone (2017-12-27 20:58)    1 Trimdas vairs nav, kopš neatkarības, ir diaspora.
Tas ir labi, ka sūta paciņas un ir priecīgi. Nav te nevienam jātup kā piesietam, tikai tāpēc ka šeit piedzimis. Cilvēkam ir jādzīvo tur, kur viņam ir labi, atbraukt var vienmēr.
Ja jauni cilvēki sāks iet baznīcās, tad gan būs slikti, viena traki viduslaicīga organizācija.

Paula6 (2017-12-27 21:59)    3 Torpedo, tavs uzbrauciens ir rupjš, lai neteiktu ko vairāk! Tu nepazīsti un neko nezini par mani..gan es, gan mana ģimene esam daudz darījuši un savu iespēju robežās palīdzam gan bērnunamam, gan mazajai lauku skoliņai. Bet nekad nevienos laikos bērniem nebūs par daudz mīlestības, kuru tu laikam neveltī pat saviem bērniem un mazbērniem (tā domāju vadoties pēc taviem izteikumiem šeit). Man nav vajadzīgs "uzsist kādas emocijas" un nekad neesmu spēlējusi kādas spēles ar cilvēkiem! Tev pašam gan vajadzētu padomāt par saviem komentāriem. Bet tas, kas notiek ar bērniem "pašu mājās Latvijā" reti kuru gan interesē...bet pirms slavināt dzīvi UK, ir jāzin kā tur dzīvo latvieši. Pie mums taču viss ir slikts, bet tur, viss ir OK!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu