Pie kaadas shkjiras juus uzskataat sevi piederiigu?

http://www.delfi.lv/news/comment/comment/janis-varufakis-skiru-cinas-nolieguma-augsta-maksa.d?id=495
90187 Kaa sociaaldemokraats 3. paaudzee piedaavaaju sho rakstu. Vai Latvijaa pastaav shkjiras un vai starp taam notiek ciinja? Manupraat Latvijaa shai zinjaa ir pilniigs sviests, jo bailes tikt pieskaitiitam pie sovjetiem nomaac sapraatu. Ja kas - sociaaldemokraatija nav komunisms:)

JOHAIDI21  2 8 Aivar..lai kļūtu par revolucionāru jeb pārveidotāju,,Tev vēl garš ceļš ejams caur politekonomijas un K.Marksa kapitāla studēšanu. :-)))
Citiem vārdiem izsakoties-sabiedrībā notiek cīņa par ienākumu sadali. Jebkurš svešvārds pie šīs sadales mehānisma jau ir noziedzības paveids! Eksistē tikai divi politiskie virzieni-godīgums un negodīgums. Uz doto brīdi notiek cīņa starp bandītiskajiem grupējumiem,kurš no viņiem saņems lielāko ienākumu daļu no Jums atņemtajiem ienākumiem!!!! Un nekas vairāk !
Kas attiecas uz vārdiņu demokrātija,tad jau pats šis vārdiņš ir krimināls jo norāda uz pašu galveno-likumdošanas neievērošanu.Sīkāk nevēlos paskaidrot,lasi grāmatas. Kas attiecas uz vārdiņu-liberāldemokrātija,tad šis vārdiņš apzīmē -pilnīgu anarhiju sabiedrībā. Tas nozīmē,ka ,ja akmens laikmeta cilšu ,pirmatnējā kopienā,Jūsu medījumu Jums atņēma cilts fiziski stiprākais pārstāvis,tad ieviešot "sociālisma" un "demokrātijas" idejas un principus,jums,šo pašu medījumu ir tiesīgs atņemt jebkurš fiziski stiprākais humonoīds pat no kaimiņu ciltīm un neviens Jūs no tā neaizsargās !! Līdzīgi kā tas notiek eiropas savienības valstu kopienā,kur lielāko medījuma daļu "prihvatizē" ne jau eiropas savienības valstu pamatnācijas,bet gan izrezētā tauta no austrumiem,kuri ir apvienojušies vienā bandītiskā grupējumā un apbruņojušies ar zaļo papīrīšu varu un juristu armiju! Piedod,bet vienkāršāk izskaidrot nespēju ! :-)))))

valmierietis333      Neesmu lops ,lai sevi šķirām pieskaitītu !
Esmu es pats !

valmierietis333  3 1 Tikai iekšēji tukšam cilvēkam ir vēlme piederēt kādai grupai - tad salien visādās sektās un paijā sev galviņu!

AivarsN  3 2 Demokrātija neradās pēc akmens laikmeta,kā mums to cenšas iestāstīt. Tā radās iznīcinot vēdisko kultūru,kuras radītās vērtības,kā neapgāžami pierādījumi, vēl šodien nav pilnībā iznīcinātas. Ne tikai apbrīnas vērtie arhitektūras pieminekļi,bet arī videi draudzīgās un praktiski bezmaksas tehnoloģijas,kuras pārdrošākie zinātnieki cenšas atjaunot,riskējot pat ar savu dzīvību. Taču pasaules varenie neļauj ieviest neko,kam nevar pielikt skaitītāju,lai gūtu peļņu un līdz ar to,varu pār visu pasauli. Viņiem gan pietiek nekaunības izmantot seno tehnoloģiju elektrības iegūšanai no atmosfēras,lai muļķotu lētticīgos ļautiņus ar svēto uguni Jeruzalemē.

Vilksatkal  3   Tikai uz priekšu, uz komunisma uzvaru ! ....un pilnīgi iznīcināt kapitālistus, buržujus, kungus !

AivarsN    1 Nevienu nevajag iznīcināt. Visiem ir vienādas tiesības uz planētas dabas bagātībām. Katrs ņem tik,cik viņam nepieciešams un cik spēj izmantot,bet ne vairāk. Vara reāli pieder tautai un visas nozares strādā tautas labklājībai,bet ne dēļ peļņas,kā tas notiek pašlaik. Bezmaksas enerģija,kā to gribēja ieviest Tesla, transporta līdzekļi, kuriem nevajag degvielu, arī jau sen izgudroti,tikai nedrīkst ieviest,medicīna,kura reāli izārstē,nevis uzsēdina uz zālēm,kuras tikai nomāc slimību simptomus. Zinātne strādā tikai iedzīvotāju dzīves uzlabošanai,nevis pie nevienam nevajadzīgiem, ļoti dārgiem projektiem,nodokļu naudas izkrāpšanai un super sarežģītiem,dārgiem un neefektīviem gadžetiem,kuru iegāde cilvēkus arvien vairāk paverdzina. Viss ir ļoti vienkārši, tikai tautai jāatgūst vara,kā tas bija pirms planētas okupācijas. Tieši tuvākajā laikā tam būs vislabvēlīgākie apstākļi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu